Afdeling Online, Helmond | Sortlist

Afdeling Online cover
Afdeling Online logo

Afdeling Online Helmond, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.
Online marketing bureau Hallo! Wij zijn Afdeling Online. Wij zijn de online marketing afdeling die je zelf niet hebt, maar die je wel kunt inzetten voor je online strategie en uitvoering. In alles wat wij doen zijn wij eerst je collega en dan online marketeer. We vragen naar je weekend voordat we het diepe in duiken. Wij leren je graag écht goed kennen. Wij geloven dat we elkaar slimmer maken als we kennis, resultaat en fun combineren. Dit doen we door het inzetten van creatieve campagnes. Afdeling Online ❤ online marketing Online marketing is ons vak. En hoewel wij het geen hogere wiskunde vinden, blijft het natuurlijk wel een vak met veel disciplines en continu heel veel nieuwe en spannende ontwikkelingen. Sterker nog: wij worden er blij van om onze klanten te helpen met het vinden van de juiste weg in het bos van SEO, SEA, Google Analytics, Social Marketing en E-mailmarketing. Wij introduceren ons graag als je collega marketeer. De online marketing afdeling die je zelf niet hebt, maar die je wel kunt inzetten voor je online strategie en uitvoering. Wij geloven dat we elkaar slimmer maken als we kennis, resultaat en fun combineren. We doen dat vanuit Helmond en Rotterdam.  Bewezen dienst Wij zijn Google Premier Partner, Bing Ads Accredited Professional en FD Gazellen van 2019. Verder hebben wij onze certificaten zoals Facebook Blueprint, Hootsuite en Hubspot. 
18 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
3 projecten in hun portfolio
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2019
Opgericht in 2011
1 award gewonnen
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven

Diensten

2 diensten aangeboden door Afdeling Online

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Wil jij je social media uitbesteden of kun je wat extra ondersteuning gebruiken? Dan ben je bij ons social media bureau aan het juiste adres. Wij weten de weg op alle social media kanalen. Van strategie tot uitvoering, in zowel betaalde als organische posts. Klaar om jouw social media naar een hoger niveau te tillen? Onze experts maken gerichte en effectieve campagnes op verschillende platforms, zoals Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram. Met behulp van social media adverteren kun je bestaande doelgroepen op een slimme manier benaderen. Bijvoorbeeld met een pixel, of door een koppeling met je CRM. Ook is het mogelijk om nieuwe doelgroepen op een tactische manier aan te spreken. Bijvoorbeeld door te targeten op basis van demografie, interesse of look-a-like audiences. Social media uitbesteden? Wij kunnen je volledig ontzorgen en je community management en social media adverteren van je overnemen. Ook hebben we alle kennis en kunde in huis om pakkende content voor je te maken!
  Skills in Social media (14)
  Content CreationCommunity ManagementFacebook AdsSocial Media ManagementRemarketingLinkedInFacebookInstagramTwitterAdvertising+4
  Projecten in Social media (2)
  Social marketing voor Dual Inventive - Social media
  Zoekmachine- en social marketing voor Medians - Social media
  Klanten in Social media (2)
  Medians Clinical TrialsFarmaceuten & Biotech | national
  Dual InventiveLogistiek & Supply Chain | international

  Meer informatie over Social media


 • Beschrijving
  Besluit je Online Advertising in te zetten, dan zie je vandaag nog resultaat omdat je mensen direct beetpakt tijdens hun zoektocht naar jouw product of dienst. Waarom dit deel zou moeten uitmaken van je online-marketingstrategie? Simpel. Omdat het snel resultaat levert. Wij doen er alles aan om jouw digitale advertenties eruit te laten springen. We zorgen dat je gevonden wordt op de juiste zoekwoorden, schrijven messcherpe copy en voegen prikkelende extra's toe. Alles met één duidelijk doel voor ogen: meer conversies op jouw website. De mogelijkheden van online adverteren zijn eindeloos. Wij zijn knettergoed in adverteren via verschillende digitale platforms, denk aan Google en Bing. We kunnen remarketen, werken met specifieke target audiences, pixels en alle mogelijkheden die deze platforms bieden. Ook hebben we veel ervaring met Google Ad Grants. Proces Bij het opzetten van digitale campagnes zullen wij altijd een intake organiseren. We nemen zowel de opzet van de campagnes als de monitoring uit handen. Bij de opzet zorgen we dat we alles zo inrichten dat meetbaarheid de boventoon voert. Tijdens de optimalisatie periode zijn we streng op de prestaties van de campagnes. We sturen bij waar nodig, bijvoorbeeld door de biedingen aan te passen of zoekwoorden uit te sluiten. We beantwoorden ook graag jouw Online Advertising gerelateerde vragen. Alles voor dat ene doel: meer conversies.
  Skills in Online Advertising (18)
  Grantsgoogle partnerSEMPPCGoogle AdWordsMarketingGoogle AnalyticsSMODigital MarketingAdvertising+8
  Projecten in Online Advertising (3)
  Zoekmachine marketing voor ROC Rivor - Online Advertising
  Social marketing voor Dual Inventive - Online Advertising
  Zoekmachine- en social marketing voor Medians - Online Advertising
  Klanten in Online Advertising (3)
  Dual InventiveLogistiek & Supply Chain | international
  Medians Clinical TrialsFarmaceuten & Biotech | national
  ROC RivorOnderwijs | regional

  Meer informatie over Online Advertising

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Afdeling Online om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

3 projecten uitgevoerd door Afdeling Online

Zoekmachine marketing voor ROC Rivor
Zoekmachine marketing voor ROC Rivor

Lopend project voor ROC Rivor in de Onderwijs industrie voor een B2C publiek sinds 2018.In de hechte gemeenschap van het Gelderse rivierenland vind je ROC Rivor. Dit is niet zomaar een MBO-school, want ROC Rivor staat op de vierde plaats van de beste MBO-scholen van Nederland. Eén blik op de website van ROC Rivor bevestigt dit meteen: de onderwijsinstelling is kleinschalig, maar barstensvol kwaliteit en betrokkenheid. Wij gingen voor ROC Rivor aan de slag met SEO en SEA.

Digital StrategyMedia PlanningOnline Advertising+1
Lees meer
Social marketing voor Dual Inventive
Social marketing voor Dual Inventive

Lopend project voor Dual Inventive in de Logistiek & Supply Chain industrie voor een B2B publiek sinds 2018.Reis jij ook wel eens met de trein? De kans is groot dat je nooit hebt nagedacht over onderhoud van het spoor en alles wat daarbij komt kijken. Internationale organisatie Dual Inventive zoekt samen met partners uit verschillende werkvelden (spoortechniek en technologie) naar innovatieve oplossingen voor het spoor. In sneltreinvaart zijn wij voor Dual Inventive aan de slag gegaan met onder andere social marketing. Hoe en wat? Dat lees je in deze case!

Branding & PositioneringContent StrategyDigital Strategy+5
Lees meer
Zoekmachine- en social marketing voor Medians
Zoekmachine- en social marketing voor Medians

Lopend project voor Medians Clinical Trials in de Farmaceuten & Biotech industrie voor een B2B / B2C publiek sinds 2017.Onderzoek naar nieuwe medicijnen en geneesmiddelen is noodzakelijk om de zorg een stap vooruit te helpen. Maar, voor farmaceutische bedrijven en onderzoekscentra is het steeds lastiger om proefpersonen te vinden. Daarom is het platform Medians in het leven geroepen: een plek waar jaarlijks meer dan 15.000 proefpersonen in contact komen met onderzoekscentra. En om Medians onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep, bouwden we samen aan een online marketing strategie.

Content StrategyCopywritingDigital Strategy+4
Lees meer
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Afdeling Online om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

18 leden in 's team

Afdeling Online cover
Neem gemakkelijk contact op met 's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Afdeling Online heeft 1 award gewonnen

Gazellen Award2019-10-31Top 10 snelst groeiende kleine bedrijven uit Zuid-Nederland

Reviews

Nog geen review voor Afdeling Online

Gewerkt met Afdeling Online?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen


Contact

Contact gegevens van Afdeling Online

Details


http://www.afdelingonline.nl

 • Hoofdkantoor2e Haagstraat 40, 5707 VK Helmond, Netherlands

 • Van Nelleweg 1, 3044 BC Rotterdam, Netherlands

Sortlist logo

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Sortlist
 • Over
 • Jobs
 • Blog
 • Contact opnemen met
Voor klanten
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Ontdek
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
 • 2022 © Sortlist | 
 • Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacybeleid
 • Hulpcentrum
 • Landen
 • Talen