Brandsome, Eindhoven | Sortlist
Sortlist


Sortlist
Brandsome cover
Brandsome logo

Brandsome Eindhoven, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.
Wij zijn Brandsome, online bureau met een passie voor branding, marketing en techniek. Een gedreven en flexibele organisatie die altijd op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Wij geloven in de unieke kracht en kansen van ieder bedrijf en helpen graag bij de ontwikkeling hiervan. Zo willen we onszelf en andere naar een hoger niveau tillen. Dit doen we door te luisteren en samen met de ondernemers te kijken waar ze vandaan komen, waarom ze doen wat ze doen en daar een passend plan voor ontwikkelen en uitvoeren.
2 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
2 projecten in hun portfolio
Sortlist lid sinds 2017
Opgericht in 2014
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven

Diensten

2 diensten aangeboden door Brandsome

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Webdevelopment klinkt ingewikkeld maar is eigenlijk heel simpel: samen met jou en een ontwerper gaan wij aan de slag om voor jou een passende, snelle en responsive website te ontwikkelen. In gezamenlijke sessies achterhalen samen wat bij jou past.

  Cross-device
  Een responsive website werkt op zowel desktop, tablet en mobiel perfect. De content past zich aan het device aan. Dat is niet alleen mooi, maar ook heel belangrijk. Meer dan 50% procent van de internetters bezoekt namelijk websites via hun smartphone of tablet, waardoor Google besloot om niet-mobielvriendelijke websites uit haar zoekresultaten te schrappen. Wij zorgen ervoor dat jouw website uniek, presentabel én vindbaar is.

  WordPress webdesign
  Websites maken doen wij op basis van WordPress, het meest gebruikte CRM systeem vandaag de dag. Naast een uniek en prachtig design, hou je zelf ook nog is de mogelijkheid om alles aan te passen. Daarnaast is het volledig geoptimaliseerd om hoog te scoren in zoekmachines en brengt het ondenkbaar veel mogelijkheden met zich mee om uit te breiden in de toekomst. Kort gezegd: het ultieme platform voor je website.

  Hosting & service
  Naast het designen en ontwikkelen van websites hosten wij deze ook voor onze klanten. Zo heb je gemakkelijk alles op één plek. Daarnaast helpen we je ook graag bij het veilig houden van je website door periodiek updaten.
  Projecten in Website Creatie (2)
  Nieuwe website voor Coffee Bar - Website Creatie
  Website voor innovatie startup Enrichers - Website Creatie
  Klanten in Website Creatie (2)
  EnrichersKunst & Ambacht | national
  Back to Black CoffeeDranken | regional

  Meer informatie over Website Creatie


 • Beschrijving
  Branding is voor ons het overkoepelende begrip van elke organisatie. Het begint bij de identiteit in uw organisatie en eindigt bij een positieve klantwaardering.
  Om er mee te beginnen, starten wij met het in kaart brengen van de brand-identity en de visual-identity. In een brainstormsessie, Skype-gesprek of wat voor vorm dan ook zullen wij jou het hemd van het lijf vragen om zoveel mogelijk te weten te komen.

  Brand identity

  De Brand identity is de identiteit die je van binnen bent. Waarom doe je wat je doet? Wat maakt je organisatie uniek? Waarom komen de klanten bij jou terecht en blijven ze bij je? Dit zijn vragen die we samen met jou gaan beantwoorden en vertalen naar een strategie voor zowel de korte termijn als de lange termijn.

  Visual identity

  Alle visuele elementen die je merk vormen behoren tot de Visual identity. Elementen zoals het logo, logo-gebruik, kleurenpalet, typografie en beeldgebruik behoren tot je Visual identity. Aan de hand van je Brand identity vormen wij, samen met een ontwerper, je Visual identity.

  Heb jij een beeld op je eigen identiteit? Wij helpen je graag bij de ontwikkeling en realisatie van je gewenste identiteit. Neem contact op zodat we hier samen over kunnen sparren.
  Skills in Branding & Positionering (2)
  Brand IdentityVisual Identity

  Meer informatie over Branding & Positionering

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Brandsome om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

2 projecten uitgevoerd door Brandsome

Nieuwe website voor Coffee Bar
Nieuwe website voor Coffee Bar

Project gemaakt voor Back to Black Coffee in de Dranken industrie voor een B2C publiek in 2016.Onze collega Liv (van Liv2day.com) heeft Inge en Noortje bij de start van hun koffie zaak geholpen met het maken van de website. Deze hebben wij later uitgebreid tot webshop.Nu zijn we erg enthousiast om te melden dat wij in samenwerking met hun eigen ontwerper een gloednieuwe website en webshop hebben gemaakt! Met dit nieuwe online visitekaartje is Back to Black weer helemaal bij.

Website Creatie
Lees meer
Website voor innovatie startup Enrichers
Website voor innovatie startup Enrichers

Project gemaakt voor Enrichers in de Kunst & Ambacht industrie voor een B2B / B2C publiek in 2016.In opdracht van Enrichers zijn we samen met het ontwerpbureau TurboTurboTurbo aan de slag gegaan met het design en de realisatie van de corporate website. Clean design stond centraal tijdens het ontwerpproces.

Website Creatie
Lees meer
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Brandsome om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

2 leden in 's team

Neem gemakkelijk contact op met 's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Brandsome heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor Brandsome

Gewerkt met Brandsome?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen


Contact

Contact gegevens van Brandsome

Details


https://www.brandsomemedia.nl/

 • HoofdkantoorKamperfoelielaan 65, 5643 BB Eindhoven, Netherlands

Sortlist logo

Building great business stories.

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Voor klanten
 • Hoe het werkt
 • Ontdek
 • Krijg advies
 • Zoeken
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
Middelen
 • Blog
 • Hulp en ondersteuning
Bedrijf
 • Over
 • Contact opnemen met
 • Jobs
 • 2022 © Sortlist - Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacybeleid