Creatieve Strategen (+ 7 reviews) | Sortlist
Sortlist


Sortlist
Creatieve Strategen cover
Creatieve Strategen logo

Creatieve Strategen 's-Hertogenbosch, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.
Het vaste nummer voor creativiteit.
Hét marketing- en reclamebureau voor creatieve marketing tegen een vast tarief. Wij combineren strategie, creativiteit en data voor doelgerichte en gedenkwaardige marketingcampagnes. Wij zijn een 360 graden marketingbureau en zorgen ervoor dat jij op marketinggebied niets tekort komt.
9 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
11 projecten in hun portfolio
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2022
Opgericht in 2013
5 awards gewonnen
4.78/5

Diensten

2 diensten aangeboden door Creatieve Strategen

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  In één oogopslag helder, duidelijk en opvallend onder de aandacht komen: dat is wat wij voor onze klanten doen met Branding & Positionering. Hier valt alles onder dat jouw bedrijf laat opvallen en het onderscheidend maakt van concurrenten. Met de juiste Branding krijg jouw bedrijf een huisstijl, een tone of voice en worden de sterke punten uitgelicht. Met de juiste positionering zorgen we ervoor dat jouw bedrijf sterk in de markt staat en jouw boodschap opvalt bij de juiste doelgroep.
  Skills in Branding & Positionering (17)
  ruimtelijke vormgevinggrafische vormgevingvisual identitycreatieve grafische vormgevingVisuele IdentiteitOnline Brandingweb designbrandingbrand buildingstorytelling+7
  Projecten in Branding & Positionering (10)
  Social Media: Pfleiderer - Branding & Positionering
  Huisstijl en Web Design: GSA-Marine - Branding & Positionering
  Website design: NovaVolt - Branding & Positionering
  Social Media: The DOC - Branding & Positionering
  Reviews in Branding & Positionering (4)
  Steven van der Hooft
  Nicolette
  Bart T.
  Willem Blom
  Klanten in Branding & Positionering (10)
  The DOCSoftware & Computer Services |
  BonGo SolarEnergiebedrijven | national
  GSA-MarineAnderen | international
  InoferroAnderen | international

  Meer informatie over Branding & Positionering


 • Beschrijving
  Online aanwezigheid is voor elk bedrijf onmisbaar, maar het bijhouden van sociale media is vaak een dagtaak waar veel tijd aan verloren gaat. Wij bedenken, maken, plannen en plaatsen alle social media posts voor jouw bedrijf. Zo zorgen we dat je op een opvallende, maar altijd bij jouw organisatie passende, manier onder de aandacht komt bij het juiste publiek.
  Skills in Social media (17)
  social mediasocial advertisingsocial media engagementsocial media follower managementsocial media customizationsocial media contestsocial media challengesocial media formationSocial Media Marketingmarketing+7
  Projecten in Social media (6)
  Social Media: Pfleiderer - Social media
  Huisstijl en Web Design: GSA-Marine - Social media
  Social Media: The DOC - Social media
  Huisstijl, website, digital advertising: So Yummy - Social media
  Reviews in Social media (2)
  Linda Rijksen
  Pam Stokvis
  Klanten in Social media (6)
  GSA-MarineAnderen | international
  The DOCSoftware & Computer Services | international
  PfleidererRetail | international
  So YummyVoedsel | regional

  Meer informatie over Social media

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Creatieve Strategen om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

11 projecten uitgevoerd door Creatieve Strategen

Social Media: Pfleiderer
Social Media: Pfleiderer

Project gemaakt voor Pfleiderer in de Retail industrie voor een B2B publiek.Creatieve Strategen verzorgt de Digitale Nieuwsbrief, de campagnes en uitingen op Social Media en zorgt er middels de maandelijkse Brainstorm voor dat het rendement omtrent de marketingactiviteiten duidelijk is en tegelijkertijd nieuwe leads oplevert door middel van de maandelijkse rapportage.Door middel van deze strategie krijgt Pfleiderer iedere maand een lijst met leads voorzien van naam, toenaam, functie, bedrijf, mailadres en interesseprofiel. Hierdoor kan de salesafdeling deze personen direct, op basis van interesse, benaderen om afspraken te maken.

Branding & PositioneringE-mailFotografie+2
Lees meer
Huisstijl en Web Design: GSA-Marine
Huisstijl en Web Design: GSA-Marine

Project gemaakt voor GSA-Marine in de Anderen industrie voor een B2B publiek.Een alliantie die gebouwd is op de basis van stainless steel. Een mooie uitdaging die wij graag zijn aangegaan! Maak kennis met GSA = Global Stainless Alliance.

Branding & PositioneringOnline AdvertisingSocial media
Lees meer
Website design: NovaVolt
Website design: NovaVolt

Project gemaakt voor NovaVolt in de Energiebedrijven industrie voor een B2C publiek.Super trots op dit prachtige ontwerp voor NovaVolt B.V.! A-Merk Zonnepanelen met een uniek betaalconcept. Kort gezegd: schone en duurzame energie voor hetzelfde bedrag als dat je nu uitgeeft aan je elektriciteitsrekening.

Branding & Positionering
Lees meer
Social Media: The DOC
Social Media: The DOC

Project gemaakt voor The DOC in de Software & Computer Services industrie voor een B2B publiek.The DOC wil als IT bedrijf graag opvallend tussen alle andere IT bedrijven en dit graag op een onderscheidende en moderne manier. Aan ons om deze uitdaging aan te gaan en ze er online echt uit te laten knallen.Gekozen om te werken met leuke inhakers op diverse thema’s gedurende het jaar en om in te spelen op verschillende feestdagen die iedere jaar terugkomen. Zo hebben we diverse visuals ontworpen die echt opvallen en de aandacht van de doelgroep trekken op LinkedIn.The DOC springt er op online gebied echt uit tussen de andere bedrijven op LinkedIn. Dankzij de een eigen stijl zijn de type berichten direct herkenbaar voor de doelgroep. Deze is in tussen benieuwd wat de volgende inhaker zal zijn en waarmee wij ze samen met The DOC de volgende keer weer gaan verassen!

Branding & PositioneringOnline AdvertisingSocial media
Lees meer
Huisstijl: Inoferro
Huisstijl: Inoferro

Project gemaakt voor Inoferro in de Anderen industrie voor een B2B publiek.Na een eerste idee werd de brochure ingericht op de luxe markt die Inoferro met haar diensten verrijkt, voorzien van enkele foto’s uit de werkplaats om het geheel van een persoonlijke touch te voorzien en scheepswerven een unieke blik achter de schermen te gunnen. De brochure blijkt een schot in de roos en het startschot voor de schaalvergroting van Inoferro. Tijdens de creatie van de brochure smaakt het creatieve proces naar meer en wordt er ook een geheel nieuwe beursstand voor de METSTRADE ontwikkeld en ontstaat er een promotiefilm voor de SuperYacht Night, het exclusieve jaarlijkse feest van de superjachten branche waar Inoferro silver sponsor is, waarin het logo van Inoferro in hoogglanzende roestvrijstalen letters het beeldscherm streelt.Inoferro heeft haar doel bereikt en de stap gemaakt. Zij zijn de autoriteit op het gebied van roestvrijstaal. Creatieve Strategen is erg trots op de reis die we samen maken met als resultaat “een roestvrije samenwerking” en het verwezenlijken van Inoferro’s ambitieuze doel.

Branding & Positionering
Lees meer
Huisstijl, website, digital advertising: So Yummy
Huisstijl, website, digital advertising: So Yummy

Project gemaakt voor So Yummy in de Voedsel industrie voor een B2C publiek.Het meedenken over het design en de marketing uitrol van het nieuwe food concept So Yummy. Het bezorgen van gezonde en vers bereiden lunchmaaltijden bij bedrijven om hiermee de werksfeer en vitaliteit binnen organisaties te verhogen. Aan ons is gevraagd om hiervoor een smaakvolle huisstijl en heerlijke website te creëren.Wij hebben gekozen voor een huisstijl met daarin diverse pasteltinten die frisse en gezonde beleving oproepen, deze stijl hebben wij verder doorgevoerd in de website om deze zo benaderbaar mogelijk te maken. Tevens hebben wij de digitale menukaart voorzien van bij passende food fotografie om de smaakbeleving verder neer te zetten.De lancering is zeer goed verlopen en de reacties op So Yummy zijn zeer positief. Diverse media hebben intussen al geschreven over dit prachtige bedrijf. Wij zijn zelf zeer trots dat wij hebben mogen meewerken aan de lancering van dit mooie project.

Branding & PositioneringOnline AdvertisingSocial media
Lees meer
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Creatieve Strategen om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

9 leden in 's team

Creatieve Strategen cover
Verhaal
Elke strategie, iedere visual en elke oplossing heeft creativiteit als basis. Het is ons startpunt om te komen tot een activerende boodschap, een pakkende slogan of een super frisse visual die de aandacht trekt.
Neem gemakkelijk contact op met 's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Creatieve Strategen heeft 5 awards gewonnen

Google Certificaat2016-08-01
Reporting on Work in Asana2020-05-01
Solutions Partner Certified2020-05-01
Hubspot Sales Software Certified2020-05-01
Hubspot Marketing Software Certified2020-05-01

Reviews

7 reviews voor Creatieve Strategen

4.78/5
(7 reviews)
Pam StokvisDirecteur/eigenaar bij Me-Mover Benelux BV
ServiceSocial media
SectorSport
5/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking
Wat was het doel van de samenwerking?
Creatieve strategen hebben onze website gebouwd en ook op allerlei manieren meegedacht om de Me-Mover in de markt te zetten. Dit alles naar volle tevredenheid
Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?
Het enthousiasme, betrokkenheid en inlevingsvermogen.

Pam Stokvis beveelt dit bureau aan


ServiceSocial media
SectorSport

Bart T.Coördinator bij WE ARE DECODE
ServiceBranding & Positionering
5/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking
Wat was het doel van de samenwerking?
Creatieve Strategen heeft geholpen met de bouw van onze website en helpt ons vandaag de dag nog steeds met het meedenken in en plaatsen van marketinguitingen, alsmede designwerkzaamheden.
Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?
Het snelle schakelen in combinatie met het eerlijke meedenken. Ze zijn eerlijk, direct, en dat betekent dat je weet waar je aan toe bent. Er moet niet om de hete brei gedraaid, wat fijn is. Verzoeken worden snel opgepakt.

Bart T. beveelt dit bureau aan


ServiceBranding & Positionering

Linda RijksenBelanghebbende bij Stichting msvrij4linda
ServiceSocial media
5/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking
Wat was het doel van de samenwerking?
Creatieve Strategen heeft mijn website gemaakt mbt een crowdfunding. Ook hebben ze de sociale media verzorgd.
Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?
Het sparren over hoe we het best zichtbaar waren en een zo’n groot mogelijk bereik zouden krijgen. En dat is ze gelukt! Binnen 8 weken had ik mijn doel bereikt: €60.000!
Zijn er verbeterpunten?
Nee

Linda Rijksen beveelt dit bureau aan


ServiceSocial media

Gewerkt met Creatieve Strategen?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen


Contact

Contact gegevens van Creatieve Strategen

Details


https://www.creatieve-strategen.com

 • HoofdkantoorEuropalaan 24A, 5232 BC 's-Hertogenbosch

Sortlist logo

Building great business stories.

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Voor klanten
 • Hoe het werkt
 • Ontdek
 • Krijg advies
 • Zoeken
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
Middelen
 • Blog
 • Hulp en ondersteuning
Bedrijf
 • Over
 • Contact opnemen met
 • Jobs
 • 2022 © Sortlist - Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacybeleid