Endeavour Platforms (+ 11 reviews) | Sortlist
Sortlist
Endeavour Platforms cover
Endeavour Platforms logo

Endeavour Platforms Haarlem, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.certified-flag
Orchistrated Digital Marketing
Het bouwen van een app, webwinkel of website start altijd vanuit je doelgroep en je doelstellingen. De combinatie van die twee levert de optimale opbouw voor een nieuw digitaal platform. Endeavour Platforms is onderdeel van de Endeavour. Endeavour gelooft in de eindeloze mogelijkheden van digital. Om de brand identity tot uiting te brengen en om succesvolle campagnes te draaien. We zetten onze expertise in voor bedrijven die digitaal naar het volgende level willen. Dit doen we in 4 pijlers:  Platforms: We bouwen digitale ervaringen op maat. Die gaan verder dan de functionele eisen. We kijken met creatief oog naar development om iedere gebruiker te verrassen. Content: Van video tot whitepaper, we produceren eye-catching content die altijd past bij jouw contentstrategie en merkverhaal. Growth: Goede online advertising geeft je groei een boost. Door campagnes te testen, analyseren en optimaliseren, behalen we de beste return of investment. Heroes: De volgende generatie marketeers en developers leiden we zelf op. Vervolgens zetten zij hun kwaliteiten in als in-house versterking bij onze klanten.  What we do Voor merken als Knab, Trust en Voedingscentrum produceerden we spraakmakende social campagnes. Met VANAD Engage en Roobol ontwikkelden we een positionering en branding die hen echt onderscheidt in de markt. Voor Vue Cinemas en Aalberts bouwden we future-proof digitale ervaringen. Allemaal projecten die laten zien dat het digitale speelveld ons territorium is. Orchestrated digital marketing We vinden het gaaf om je een 360° view op je merk en je mogelijkheden te geven en samen je volledige digitale strategie uit te rollen. Zo kunnen we er namelijk voor zorgen dat middelen elkaar versterken en een merk optimaal gebruik maakt van alles wat de digitale wereld te bieden heeft.  Born out of code  Bij Endeavour lopen experts rond, van growth hackers tot development masters. Het zit in onze cultuur om de razendsnelle ontwikkelingen in het digitale speelveld op de voet te volgen. Zo liggen we voorop om kansen voor onze klanten te identificeren, die we vervolgens samen met beide handen aan kunnen grijpen.  Are you ready? We kijken er naar uit om ook jouw merk digitaal te bouwen of te versterken en je doelgroep te verrassen.
200 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
12 projecten in hun portfolio
2 samenwerkingen gestart via Sortlist
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2019
Opgericht in 2001
5 awards gewonnen

Diensten

5 diensten aangeboden door Endeavour Platforms

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Welke dienst of product jullie aanbieden is niet het enige wat de klant zal overtuigen. Hoe jullie het brengen is net zo belangrijk. Met een unieke creatieve identiteit zorgen jullie dat jullie een duidelijke indruk achterlaten. Door juist gebruik van kleur, vorm, toon en compositie kan een merk een visuele lading krijgen. Onze creatieve experts weten hoe ze deze creatieve identiteit kunnen gebruiken om de juiste snaar te raken van jullie doelgroep. Of het nou gaat om een logo of een compleet brandbook, wij zorgen dat jullie visuele stijl de gebruiker pakt en niet meer loslaat.

  Art direction
  Zorg dragen dat alle visuele elementen jullie verhaal vertellen doen wij door middel van art direction. Wij zorgen dat de storytelling doelstelling toegepast worden op alle visuele middelen die gebruikt worden in de uitingen. Of dit nou op de website is of één van de communicatiekanalen.

  Storytelling
  Laat creatieve uitingen een verhaal vertellen. Vanuit de gevormde strategie vertalen onze creatieven de bestaande concepten naar beeldtaal. Storytelling in beeld.

  Brand book
  Alle eerdergenoemde onderdelen worden samen vastgelegd in een brand book. Een brand book bevat alle richtlijnen en spelregels ten opzichte van vormgeving van het bedrijf. Hiermee zorgen wij dat elke creatieve uiting hetzelfde verhaal vertelt.

  Logo design
  Een logo moet in een oogopslag een indruk achter laten. Het moet goed leesbaar zijn maar ook een boodschap uitstralen. Wij vertalen bedrijfsdoelen naar een treffend logo om zo jullie merk op de juiste manier te vertegenwoordigen.

  Breng klanten in beweging
  Onze creatieve experts zorgen dat organisaties een visuele identiteit krijgen. Zo weten klanten uitingen te herkennen voordat ze überhaupt de inhoud hebben gelezen. Bij Endeavour Platforms weten we als geen ander hoe visuele elementen omgezet worden in een verhaal. Kies voor een herkenbare creatieve identiteit die klanten in beweging brengt.
  Skills in Branding & Positionering (21)
  BrandingCorporate Identity DesignLogo DesignVisual IdentityStorytellingCorporate IdentityMarketingDesignBrand PromiseBrand Positioning+11
  Projecten in Branding & Positionering (7)
  Aalberts' award winning website - Branding & Positionering
  Loogman's Wasrad commercial - Branding & Positionering
  How DAS became legal master - Branding & Positionering
  Fall in love with ATAG - Branding & Positionering
  Review in Branding & Positionering (1)
  Gerard de Smit
  Klanten in Branding & Positionering (7)
  Aalberts Industries N.V.Industriële Goederen en Diensten | international
  AalbertsTechnology Hardware & Equipment |
  Tribe BoekingenEntertainment & Events | national
  VANAD EngagePersoneelszaken | international

  Meer informatie over Branding & Positionering


 • Beschrijving
  UX-design
  De manier waarop een gebruiker een dienst of product beleeft, maakt het verschil. De user experience is een belangrijk middel om te zorgen dat jullie bedrijf de indruk achterlaat die jullie willen. Hierbij staat de gebruiker centraal. Hoe zorgen jullie voor een positieve gebruikerservaring die leidt tot een goede conversie? Die vraag staat bij ons centraal. UX-Design is een ontwerpproces. In dit proces onderzoeken we de behoeftes van de klant, we leren gebruikers beter begrijpen en gebruiken deze bevindingen om de beleving te verbeteren.

  UX-adviesrapport
  Op basis van onderzoek wordt er een uitgebreid adviesrapport gegenereerd. Dit adviesrapport bevat alle input die nodig is om het digitale product te optimaliseren. Denk aan gebruikersdata, concurrentie en een uitgebreide product-scan. Onze UX-experts vatten hun werk nauwkeurig voor je samen.

  User testing
  Met user testing kunnen we effectief de aannames valideren. Zowel in het ontwerp als in de gebruikerservaring. Mogelijke problemen kunnen zo worden aangepakt voordat het visueel ontwerp en ontwikkel-traject begint.

  Visual design
  Bij een pakkende online aanwezigheid hoort ook een visueel doordachte presentatie. Onze visual designers combineren hun creatieve visie met technische kennis. Zo creëren wij websites die niet alleen een geweldige feel en user experience hebben, maar ook visueel jouw boodschap uitdragen. Merkbeleving is ontzettend belangrijk, zowel binnen software als online. Met Endeavour Platforms wordt jouw merkbeleving op de juiste manier vormgegeven. Maar het moet natuurlijk wel spannend blijven. Daarom zorgen we dat we binnen de regels van de merkstrategie de grenzen blijven opzoeken.
  Skills in Ontwerp (13)
  Logo DesignVisual DesignResponsive DesignUser TestingUser ExperienceUser Centric Designseo web designux expertsRealidad aumentadaVR-AR Ontwikkeling+3
  Projecten in Ontwerp (6)
  Aalberts' award winning website - Ontwerp
  Loogman's Wasrad commercial - Ontwerp
  Fall in love with ATAG - Ontwerp
  Unit Victor website en app - Ontwerp
  Klanten in Ontwerp (6)
  Aalberts Industries N.V.Industriële Goederen en Diensten | international
  AalbertsTechnology Hardware & Equipment |
  ATAG BeneluxConsumer Electronics | international
  Loogman GroepAnderen | national

  Meer informatie over Ontwerp


 • Beschrijving
  Design:

  Niks is zo krachtig als een overtuigend verhaal. Hedendaagse creativiteit wordt vooral digitaal ingezet. Het is echter geen simpele taak om eruit te springen in dit digitale landschap. Endeavour Platforms begrijpt als geen ander hoe we jouw verhaal omzetten in creatieve elementen om jouw merk een sterke boodschap te geven. Zo kunnen wij op een creatieve manier het digitale bereik vergroten.

  Digitaal gaan betekent overstappen naar een platform. Een platform dat het fundament betekent voor de groei van jullie organisatie. Alleen zo kunnen jullie het leven van jullie publiek leuker en makkelijker maken. Alleen zo zetten jullie de stap naar vooruitgang.

  Ons development team begeleidt die stap met te adviseren wat het beste bij jullie past, dit kan een Wordpres of Shopify oplossing zijn maar voor de complexere maatwerk projecten Laravel of Symphony zijn, tevens zijn oppelingen met derde partijen is geen probleem.
  Skills in Website Creatie (22)
  A/B TestingWordPressSEODesignWeb DevelopmentVisual IdentityWebsite DesignLaravelMarketing AutomationAnalytics+12
  Projecten in Website Creatie (8)
  Aalberts' award winning website - Website Creatie
  B2B - SEO & Content onderzoek / website - Website Creatie
  A new brand identity. Engage became unlike others. - Website Creatie
  Super Soco - platform - Website Creatie
  Reviews in Website Creatie (6)
  Martin van der Plas
  Mark Gommers
  Arjan Wiertz
  Pim Rijlaarsdam
  Klanten in Website Creatie (8)
  VANAD EngagePersoneelszaken | international
  Tribe BoekingenEntertainment & Events | national
  FunxtionSport | international
  No Worries CompanyMilitair | international

  Meer informatie over Website Creatie


 • Beschrijving
  Onze development specialisten denken mee en verder, een platform moet immers langer meegaan dan alleen aankomend jaar. Qua development hebben wij een aantal specialisaties:


  Wordpress development
  Wilt u een bestaande website naar een hoger niveau tillen? Of wilt u juist professioneel van start gaan met uw nieuwe website?

  In beide gevallen is WordPress het juiste CMS:
  – WordPress laat ons voor relatief weinig kosten jouw website bouwen en onderhouden omdat het CMS regelmatig voor updates zorgt waarmee wij jouw website steeds up-2-date kunnen houden
  – WordPress is een gebruiksvriendelijk open source CMS. Dat betekent dat jij altijd achter de schermen mee kunt kijken en zien hoe goed wij uw wensen vertalen

  Onze gespecialiseerde WordPress webdevelopers gaan graag samen met u de uitdaging aan om uw visie te vertalen in een prachtige online oplossing!


  Shopify development
  Wij ontwikkelen professionele webshops met Shopify die direct meer omzet en groei realiseren. Als partner van Shopify Nederland weten wij precies wat er nodig is om van uw webshop een succes te maken. Met onze persoonlijke aanpak zijn wij hét webbureau voor zowel kleinschalige als complexe maatwerk Shopify oplossingen.

  – Shopify is compleet
  – Shopify is flexibel
  – Shopify is future proof

  Onze Shopify specialisten gaan graag samen met u de uitdaging aan om uw visie te vertalen in een prachtige online oplossing!


  Laravel development
  Door te ontwikkelen in Laravel garanderen we goede schaalbaarheid, gemakkelijk onderhoud en een stabiel platform. Geschikt voor nu, en voor de toekomst.
  - Het Laravel framework is gemakkelijk op en af te schalen. Bovendien is het platform toekomstbestendig vanwege de gezonde, levendige open-source community en de regelmatige long-term support releases.
  - Endeavour Platforms is mede-oprichter van de Dutch Laravel Foundation en daarom altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
  - Onze Laravel specialisten wonnen de allereerste Nederlandse Laravel Hackathon. Hiermee bewezen ze experts te zijn in dit framework.
  - Bouwen in Laravel brengt ook nog twee andere grote voordelen met zich mee: het platform is stabiel en ontzettend veilig. Handig, want zo weten jullie waar jullie op kunnen rekenen.
  Skills in E-commerce (29)
  Unit4Shopify DevelopmentWordPress DesignWordpress DevelopmentSite WordpressSite Vitrine WordpressShopify Designe commerce solutionselasticCDP+19
  Projecten in E-commerce (2)
  Super Soco - platform - E-commerce
  VUE bioscopen, website en APP creatie - E-commerce
  Klanten in E-commerce (2)
  Super SocoVervoer | national
  VueEntertainment & Events | international

  Meer informatie over E-commerce


 • Beschrijving
  Mobile App Development is onmisbaar in een cross-platform customer journey. Met krachtige functionaliteiten als push-notificaties, locatieservices, camera en andere mobiele hardware functies kunnen snelle, interactieve gebruikerservaringen gebouwd worden. Met Endeavour Platforms als partner worden jullie van concept tot realisatie bijgestaan voor een blijvende indruk op jullie klanten.
  Skills in Mobile App (28)
  App DesigningMobile Application DevelopmentAppNativeAndroid AppMobile App DesigniOS DevelopmentMobile App DevelopmentHybrid AppApp Development+18
  Projecten in Mobile App (2)
  Unit Victor website en app - Mobile App
  VUE bioscopen, website en APP creatie - Mobile App
  Reviews in Mobile App (3)
  Marleen ten Broeke
  Erik ten Berge
  Floris de Haes
  Klanten in Mobile App (2)
  VueEntertainment & Events | international
  No Worries CompanyMilitair | international

  Meer informatie over Mobile App

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Endeavour Platforms om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

12 projecten uitgevoerd door Endeavour Platforms

Aalberts' award winning website
Aalberts' award winning website

Lopend project voor Aalberts Industries N.V. in de Industriële Goederen en Diensten industrie voor een B2B / B2C publiek sinds 2004.“Create an award-winning web page”, might sound like the dream briefing for any web builder. But before we could throw ourselves into that, we needed to dig a little deeper with client Aalberts.

Branding & PositioneringDigital StrategyOntwerp+2
Lees meer
Loogman's Wasrad commercial
Loogman's Wasrad commercial

Project gemaakt voor Loogman Groep in de Anderen industrie voor een B2B / B2C publiek in 2020.Loogman heeft een nieuwe loyaliteitstool; Het Loogman's Wasrad. Draai aan Loogman's Wasrad en je wint een leuke korting voor jouw volgende wasbeurt. Of was jij de volgende keer je auto gratis? Misschien was jij jouw auto na vandaag het hele jaar wel gratis. Draaien, winnen en wassen!

Branding & PositioneringContent StrategyDigital Strategy+2
Lees meer
How DAS became legal master
How DAS became legal master

Lopend project voor DAS in de Juridische diensten industrie voor een B2B / B2C publiek sinds 2020.The largest supplier of legal services in the Netherlands got us excited with their briefing. DAS is the helping hand in any kind of legal problem. But customers can be restrained to ask for that help. What can we do about that?

Branding & PositioneringDigital Strategy
Lees meer
Fall in love with ATAG
Fall in love with ATAG

Lopend project voor ATAG Benelux in de Consumer Electronics industrie voor een B2C publiek sinds 2020.As a supplier of beautiful kitchen appliances, ATAG struggled to convince customers of their high-quality products. That’s why we needed to make everyone head over heels in love with ATAG.

Branding & PositioneringOntwerp
Lees meer
B2B - SEO & Content onderzoek / website
B2B - SEO & Content onderzoek / website

Project gemaakt voor Tribe Boekingen in de Entertainment & Events industrie voor een B2B publiek in 2019.Tribe Boekingen is een full service boekingskantoor voor Nederlandse pop-artiesten, bands, dance acts, dj’s en jong talent. Het doel? Het leveren van entertainment voor iedere doelgroep. Het gezellige team wordt gevormd door jarenlange ervaring en een krachtig netwerk. Daarnaast onderscheid Tribe zich door een uitstekende service. Het bedrijf is in staat de klant volledig te ontzorgen op het gebied van het creëren, programmeren en verzorgen van een evenement.Jaar op jaar hebben we het volgende bereikt:

Branding & PositioneringContent StrategyCopywriting+5
Lees meer
A new brand identity. Engage became unlike others.
A new brand identity. Engage became unlike others.

Lopend project voor VANAD Engage in de Personeelszaken industrie voor een B2B / B2C publiek sinds 2021.VANAD Engage is een unieke partner in klantcontact. Door middel van een nieuwe positionering, branding en campagne maakten we dat zichtbaar voor klanten en de arbeidsmarkt.Sweet spot: humanity meets technology Bij klantenservice denken we aan het opnemen van de telefoon en het beantwoorden van e-mails. VANAD Engage doet meer dan dat. Dat benadrukken we met de pay-off Unlike others.

Branding & PositioneringDigital StrategyErgonomie (UX / UI)+1
Lees meer
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Endeavour Platforms om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

200 leden in Endeavour Platforms's team

Endeavour Platforms cover
VerhaalOnze synergie maakt ons groter dan de som der delen. Alleen samen kunnen wij tot de grootste hoogtes komen. Hiervoor combineren onze teams creatief denken, harde cijfers en innovatieve technologieën met een hoge dosis games, koffie en good food. Het resultaat? Blije mensen die kwaliteit van werk leveren.
Neem gemakkelijk contact op met 's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Endeavour Platforms heeft 5 awards gewonnen

Digital Innovation Awards2021-03-31Corporate

Stagebedrijf van het Jaar 20192019-04-30
Website van het Jaar 20202019-08-31Vrije tijd

Hotel website van het jaar | Max Brown Hotels 20212021-01-01Hospitality & leasure
Nominatie Dutch Interactive Award 20212021-03-31Corporate


Reviews

11 reviews voor Endeavour Platforms

4.62/5
(11 reviews)
Geeske SteenbeekMarketing Manager West-Europa bij Aalberts integrated piping systems
ServiceWebsite Creatie
SectorIndustriële Goederen en Diensten
5/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking

Wat was het doel van de samenwerking?

Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?

Geeske Steenbeek beveelt dit bureau aan


ServiceWebsite Creatie
SectorIndustriële Goederen en Diensten

Floris de HaesCIO bij Nutsgroep
ServiceMobile App
SectorEnergiebedrijven
Team501 - 1000
5/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking

Wat was het doel van de samenwerking?

Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?

Floris de Haes beveelt dit bureau aan


ServiceMobile App
SectorEnergiebedrijven
Team501 - 1000

Gerard de SmitDirector bij De Eekhoorn Woodworkings BV
ServiceBranding & Positionering
SectorE-commerce
Team51 - 200
5/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking

Wat was het doel van de samenwerking?

Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?

Gerard de Smit beveelt dit bureau aan


ServiceBranding & Positionering
SectorE-commerce
Team51 - 200

Gewerkt met Endeavour Platforms?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen


Contact

Contact gegevens van Endeavour Platforms

Details • HoofdkantoorPhoenixstraat, 2011 KC Haarlem, Netherlands

 • Jansweg, 2011 Haarlem, Netherlands

 • Oostvest 22, 2031 WB Haarlem, Netherlands

Endeavour Platforms-linkedinEndeavour Platforms-instagram
Sortlist

Building great business stories.

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Voor klanten
 • Ontdek
 • Krijg advies
 • Zoeken
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
Middelen
 • Blog
 • Hulp en ondersteuning
Bedrijf
 • Over
 • Contact opnemen met
 • Jobs
 • 2022 © Sortlist - Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacybeleid