Omslagfoto Evers + de Gier

Evers + de Gier

starstarstarstarstar
(6 recensies)

Certificaties van Evers + de Gier

Marketingbureau gecertificeerd door Sortlist

Marketingbureau gecertificeerd door Sortlist

Profiel geverifieerd door de eigenaar

Profiel geverifieerd door de eigenaar

Locatie van Evers + de Gier

placeLaat adres zienplaceSchiekade 189, 3013 BR Rotterdam, Netherlands
Evers + de Gier locatie

Talen gesproken door Evers + de Gier

EngelsNederlands

Diensten (3) aangeboden door Evers + de Gier

Contactgegevens voor Evers + de Gier

Omslagfoto Evers + de Gier

Evers + de Gier

NederlandRotterdam

Over ons Evers + de Gier

Evers + de Gier is een Rotterdams ontwerpbureau voor Branding, Websites en Interfaces. Wij zijn een kleine maar fijne groep mensen met een goed stel hersenen en het hart op de tong. Al meer dan 10 jaar vertalen we complexe vraagstukken naar praktische oplossingen. Wij zijn dromers, maar ook concrete uitvoerders. Met onze lean en flexibele aanpak, helpen we ambitieuze bedrijven vooruit.

Op zoek naar iets serieus 
We zien onszelf niet als een bureau dat alleen een product voor een klant aflevert. Samen met onze opdrachtgever zijn we een team dat werkt aan het succes het bedrijf. Het liefst voor langere tijd, soms in het veld en soms vanaf de zijlijn. We geloven dat zo het beste van het beste ontstaat.

The A to Z team
Aan accountmanagers en tussenpersonen doen we niet. Wél aan persoonlijk contact, flexibiliteit en heldere communicatie. Ons A tot Z team van ontwerpers, strategen, schrijvers en bouwers werkt aan alles. Van de grote ideeën tot de kleinste details.

Make it happen
Overgewaardeerde merkmodellen en 40-pagina's tellende strategiedocumenten zijn niet onze stijl.  Wij testen liever in het echt of iets werkt. (Iets) minder theorie, en meer actie. We zijn tenslotte Rotterdammers.


English. We are a small and nice group of people from Rotterdam. We create digital interfaces, websites and brands. With a personal and full service approach, we help ambitious companies move forward.

Lees meer

Projecten (8) door Evers + de Gier

Méér dan een online visitekaartje door Evers + de Gier
Méér dan een online visitekaartje25 februari 2020
arrow_forward
On- en offline identiteit voor DMCC door Evers + de Gier
On- en offline identiteit voor DMCC3 januari 2020
arrow_forward
TSG Corporate website voor 30+ landen door Evers + de Gier
TSG Corporate website voor 30+ landen3 januari 2020
arrow_forward
CBL, de foodbranche duidelijk in beeld. door Evers + de Gier
CBL, de foodbranche duidelijk in beeld.3 januari 2020
arrow_forward
Tablet-proof intranet voor Goodacre door Evers + de Gier
Tablet-proof intranet voor Goodacre9 januari 2020
arrow_forward
Direct in contact met je arts via BeterDichtbij door Evers + de Gier
Direct in contact met je arts via BeterDichtbij2 januari 2020
arrow_forward
Een nieuwe merkstrategie en website voor Goodacre28 september 2017
arrow_forward
Merkidentiteit + productenwebsite voor leverancier door Evers + de Gier
Merkidentiteit + productenwebsite voor leverancier25 januari 2018
arrow_forward
{{ works.collapsed ? "Show more" : "Show less" }}

Diensten (3) aangeboden door Evers + de Gier

Website Creatie

€3000 – €1000000

Wij ontwerpen en ontwikkelen websites voor bedrijven die vooruit willen gaan, wat hun doel ook is. Maar eigenlijk maken we ze vooral voor het publiek van onze opdrachtgevers. De gebruiker. Zodat die makkelijk en snel vindt wat ‘ie zoekt, kan doen wat ‘ie moet doen of regelt wat ‘ie nodig heeft. Een succesvolle website moet uniek en eigen zijn maar mag zeker niet voorbij gaan aan zijn doel, wij snappen als geen ander dat het resultaat telt. Natuurlijk zijn onze websites snel, responsive, veilig en AVG-proof. Maar bovenal zijn ze knallend mooi.

Lees meer
Customer JourneyUX DesignUX/UI DesignWordPress CMSResponsive Web DesignSEOMVPSprintsWebsite DevelopmentWebdesignWireframeWebsiteWeb Developmentresponsive websitesResponsiveUX/UIUXuser interfaceWebUser ExperienceDesignuiUsabilityStrategyergonomicsBrandingBrand Identity{{ skills.collapsed ? ("Show more" | translate) : ("Show less" | translate) }}

Branding & Positionering

€3000 – €1000000

Branding is een gevoel overbrengen. Een gevoel dat aansluit op de identiteit van een merk. We maken dan ook merken die onze opdrachtgever representeert en verbind met zijn publiek. Die identiteit is een stevige basis voor alle uitingen - van website tot folder. Want door merkconsistentie ontstaat herkenbaarheid. Overgewaardeerde merkmodellen en 40-pagina’s tellende strategiedocumenten zijn niet onze stijl. Een sterk concept? Ja! Maar daarna maken we het snel visueel. Het juiste merkgevoel kun je niet beschrijven, dat moet je voor je zien! Branding hoeft niet zo ingewikkeld te zijn.

Lees meer
MerkstrategieVisual IdentityBrand StrategyStrategische brainstormLogo DesignTypographyMerkidentiteitBrandbookillustratiesFotografiegrafisch ontwerpvormgevingvisitekaartjesOntwerp{{ skills.collapsed ? ("Show more" | translate) : ("Show less" | translate) }}

Ontwerp

€1500 – €1000000

Functionaliteit sluit schoonheid niet uit. We ontwerpen on- en offline oplossingen die gebruiksvriendelijk én mooi zijn. Die mensen blij maken of verrassen. Die een gevoel overbrengen dat aansluit op de merkidentiteit. Zo ontstaat een unieke connectie tussen merk en publiek. En een relatie voor de lange termijn.

Lees meer
TypographyMagazine DesignBrochure DesignBook DesignVisual Identities & BrandingLogo & HuisstijlWebsiteIconographyBrand IdentityCorporate IdentityGraphic DesignDesignBrandingStrategyWeb Development{{ skills.collapsed ? ("Show more" | translate) : ("Show less" | translate) }}

Recensies (6) gegeven aan Evers + de Gier

starstarstarstarstar
5/5
Else de KwaastenietElse de Kwaastenietcheck_circle_outlineDeze gebruiker is door Sortlist geverifieerd

Communicatieadviseur bij C.B.L. Centraal Bureau Levensmiddelenhandel

business Onbekende industrie

people Onbekend formaat

4 maanden geleden

Evers en De Gier hebben voor het CBL een nieuwe website ontworpen. Met dit mooie, overzichtelijke en strakke ontwerp komen wij weer goed voor de dag als organisatie. Het is heel fijn om stakeholders met trots naar onze website te verwijzen. De samenwerking was ook prettig; snel, vriendelijk en to the point.

Algemene beoordeling
starstarstarstarstar
5/5
Miriam SwaansMiriam Swaanscheck_circle_outlineDeze gebruiker is door Sortlist geverifieerd

Eigenaar en adviseur bij Swaans Communicatie

business Onbekende industrie

people Onbekend formaat

4 maanden geleden

​​Superfijne samenwerkingspartner voor design en technische realisaties van websites. Creatieve concepten die kloppen en ook functioneel hun werk doen. En daarnaast korte lijntjes, meedenken en afspraken nakomen. Kortom, een aanrader.

Algemene beoordeling
starstarstarstarstar
5/5
Patrick JordensPatrick Jordenscheck_circle_outlineDeze gebruiker is door Sortlist geverifieerd

Oprichter bij DMCC

business Onbekende industrie

people Onbekend formaat

4 maanden geleden

​​“Voor onze organisatie zijn Evers & de Gier een vaste waarde. De manier waarop ze met ons meedenken, de stijl en de werkwijze is zeer prettig. Bovendien zijn Koen en Ferry leuke mensen. Met hen samenwerken en het creatieve proces inzetten is telkens een mooie ervaring.”

Algemene beoordeling
starstarstarstarstar
5/5
Erica BoumaErica Boumacheck_circle_outlineDeze gebruiker is door Sortlist geverifieerd

Marketing Manager bij BeterDichtbij

business Onbekende industrie

people Onbekend formaat

4 maanden geleden

Voor BeterDichtbij zijn Evers & de Gier een vaste waarde. Ontzettend fijn om met een designpartner te werken met zoveel drive en up-to-date kennis over het eigen vakgebied. Ze leveren sterk creatief werk en denken proactief met ons mee. Voor ons als jonge organisatie is dat heel prettig, zo kun je snel grote stappen zetten samen. Ze zijn goed bereikbaar en kunnen snel leveren als het nodig is. Tegen iedereen erover denkt om ze in te schakelen zou ik willen zeggen: doen!

Algemene beoordeling
starstarstarstarstar
5/5
Kimberley van der WalKimberley van der Walcheck_circle_outlineDeze gebruiker is door Sortlist geverifieerd

Business Development bij Wolkat Group

business Onbekende industrie

people Onbekend formaat

2 jaren geleden

Ze hebben voor ieder concept een uniek idee en voelen goed aan welke boodschap je over wil brengen. Daarnaast adviseren ze ook met een grote kennis en expertise van design, conceptualisering en (digitale) boodschappen. Een totaal pakket en hiermee een hele ontlasting in deze grote verandering van ons bedrijf.

Algemene beoordeling
starstarstarstarstar
5/5
Michael LekMichael Lekcheck_circle_outlineDeze gebruiker is door Sortlist geverifieerd

Owner bij GetOn

business Onbekende industrie

people Onbekend formaat

2 jaren geleden

Working with Evers + de Gier is just an awesome experience. If you need a simple solution for a complex communication challenge they are your men.

Algemene beoordeling
starstarstarstarstar
5/5