Fundustry events, Amsterdam | Sortlist

Fundustry events cover
Fundustry events logo

Fundustry events Amsterdam, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.


Fundustry Events werkt al sinds 2009 elke dag aan haar missie om het leven leuker te maken. We organiseren elk jaar voor meer dan 200.000 mensen leuke events op onze eigen 10 evenementenlocaties en met onze partners.

 

We geloven in evenementen die uniek en onvergetelijk zijn, we geloven in evenementen vol fun waar nog eindeloos over wordt nagepraat en we geloven in gemak voor de organisator!

 

Met ons fundustry team van 20 eventplanners en 250 collega’s willen we elk event voor jou vol energie aanpakken en tot iets unieks maken.

Toen we in 2009 begonnen, als een klein studentenproject, op een kleine evenementenlocatie op de veluwe hadden we nooit mogen dromen van de prachtige events die we inmiddels hebben georganisereerd.

 

Fundustry is uitgegroeid tot één van de grootste evenementenorganisaties van Nederland.

Fundustry Events heeft een toegewijd team van eventplanners voor het organiseren van unieke maatwerk evenementen.

8 mensen in hun team
Spreekt Duits, Engels, Nederlands
3 projecten in hun portfolio
1 samenwerking gestart via Sortlist
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2019
Opgericht in 2009
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door Fundustry events

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Fundustry Events werkt al sinds 2009 elke dag aan haar missie om het leven leuker te maken. We organiseren elk jaar voor meer dan 200.000 mensen leuke events op onze eigen 10 evenementenlocaties en met onze partners. We geloven in evenementen die uniek en onvergetelijk zijn, we geloven in evenementen vol fun waar nog eindeloos over wordt nagepraat en we geloven in gemak voor de organisator! Met ons fundustry team van 20 eventplanners en 250 collega’s willen we elk event voor jou vol energie aanpakken en tot iets unieks maken. Toen we in 2009 begonnen, als een klein studentenproject, op een kleine evenementenlocatie op de veluwe hadden we nooit mogen dromen van de prachtige events die we inmiddels hebben georganisereerd. Fundustry is uitgegroeid tot één van de grootste evenementenorganisaties van Nederland. Fundustry Eventsheeft een toegewijd team van eventplanners voor het organiseren van unieke maatwerk evenementen.
  Skills in Evenement (24)
  CongressesTeambuildingEventFairsConferencesEventsSeminarsOrganizingceremoniesopening+14
  Projecten in Evenement (3)
  Feestavond voor het grote modemerk Modeca - Evenement
  Summer beach event voor Energiewacht! - Evenement
  Een spetterende relatiedag voor Rioned - Evenement
  Klanten in Evenement (3)
  EnergiewachtEnergiebedrijven | national
  ModecaKleding & Accessoires | international
  RionedIndustriële Goederen en Diensten | international

  Meer informatie over Evenement


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.


  Meer informatie over Branding & Positionering

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Fundustry events om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

3 projecten uitgevoerd door Fundustry events

Feestavond voor het grote modemerk Modeca
Feestavond voor het grote modemerk Modeca

Project gemaakt voor Modeca in de Kleding & Accessoires industrie voor een B2B publiek in 2019.Voor de opdrachtgever was het vooral van belang om haar klantenrelaties te verbeteren en daar mee meer ambassadeurs te creëren. Uiteindelijk met het doel om verkoop te stimuleren. Fundustry Events en Modeca hebben in samenwerking voor het eerst een geheel verzorgd weekend georganiseerd met alle elementen die nodig waren om het gestelde doel te behalen! Modeca wil graag onderscheidend zijn en wil laten zien dat het merk anders is dan alle andere merken. Daarom hebben we er voor gezorgd dat door het gehele evenement het DNA van Modeca terug komt. Hiervoor hebben we als kers op de taart niemand minder dan groot tv bekendheid Randy Fenoli geregeld, omdat dit precies is wat past bij Modeca een echte WAUW-factor!!Het evenement vond plaats in het Novotel in Hoofddorp in samenwerking met het geweldige team van het hotel hebben we top evenement neer gezet. Het begon met een modeshow door het hele hotel heen, met aansluitend een geheel verzorgde feestavond. Het thema was glitter en glamour en daarom waren er twee geweldige dragqueens om iedereen te ontvangen en te entertainen. Voor de blijvende herinnering was er een photobooth geregeld, waar iedereen met verschillende atributen, maar uiteraard ook met de dragqueens op de foto konden. Om de voetjes van de vloer te laten gaan was er een echte glitter & glamour disco opgezet. Deze was voorzien van een cocktail bar met echte cocktail shakers en een gekleurde dansvloer die op de beat van de muziek mee knipperde, om het helemaal af te maken. Uiteindelijk werden er op het einde van de avond grote confetti kanonnen afgeschoten om het feest compleet te maken en de avond knallend af te sluitenHet evenement werd gewaardeerd met een dikke 9.

Evenement
Meer lezen
Summer beach event voor Energiewacht!
Summer beach event voor Energiewacht!

Project gemaakt voor Energiewacht in de Energiebedrijven industrie voor een B2C publiek in 2019.Voor de opdrachtgever was het vooral van belang om haar medewerkers bedanken en daarmee meer ambassadeurs te creëren. Uiteindelijk met het doel om in 2020 meer verkoop te stimuleren. Fundustry Events en Energiewacht hebben in samenwerking het BIG EVENT georganiseerd met alle elementen die nodig waren om het gestelde doel te behalen!Energiewacht wil graag onderscheidend zijn en is merkonafhankelijk, door deze aanpak kunnen ze iedere situatie persoonlijk benaderen. Deze aanpak vind Energiewacht ook belangrijk voor het eigen personeel. Vandaar dat het evenement centraal staat en niks mag ontbreken aan GEMAK, FUN en iets UNIEK. Om het Uniek te maken hebben we speciaal gezorgd voor niemand minder dan Samantha Steenwijk voor een knallende afsluiting! Het evenement vond plaats op de locatie Fundustry Harderwijk in samenwerking met het geweldige team van de locatie hebben we top evenement neer gezet. Het begon met een spetterend ontvangst met een zomerse cocktail en een heerlijke amuse. Zodra iedereen voorzien was konden de gasten kiezen uit een zomers en feestelijk item, zoals hawai slingers, vlinderdasjes, glitter bretels en nog veel meer variatie. Hiermee werden de teams samengesteld voor het volgende onderdeel de summer beach pubquiz 2019!! Terwijl alle gasten druk bezig waren om de beste te worden van de pubquiz, werd ondertussen de luxe barbecue met live coocking klaar gezet door het fantastische team van de Catering groep met lef en liefde. Het ontbrak onze gasten aan niks tot in de kleine details werd alles netjes afgewerkt en konden de gasten aansluitend dineren en heerlijk genieten van de ondergaande zon. Tijdens het dineren zorgt de dj voor lounge muziek en liep de Nederlandse kampioen goochelaar rond om iedereen te verrassen met zijn verschillende acts. Aansluitend word er ambachtelijk schepijs uit geserveerd door middel van traditionele ijskarretjes die rond werden gelopen. Als iedereen heerlijk uitgegeten is staat de band Deff Fusion bekend van voor programma zoals van Dik Hout al klaar om de avond goed in te luiden! Iedereen is direct uit zijn afterdiner dip en begint te dansen op de dansvloer. Om de avond af te sluiten stond Samantha Steenwijk al achter de schermen klaar om iedereen te verrassen. Na luid aangekondigd te worden, maakt Samantha Steenwijk de avond helemaal compleet en zo komt er een knallend einde aan deze fantastische dag! Het evenement werd gewaardeerd met een dikke 9.

Evenement
Meer lezen
Een spetterende relatiedag voor Rioned
Een spetterende relatiedag voor Rioned

Project gemaakt voor Rioned in de Industriële Goederen en Diensten industrie voor een B2B publiek in 2019.De opdrachtgever vindt het vooral belangrijk dat zijn relaties in de watten worden gelegd. Het mag ze aan niks ontbreken en wil hiermee...De gedrevenheid van Rioned in alles wat ze doen zorgt voor toewijding en resultaat. De manier waarop ze dat realiseren zorgt ervoor dat de relaties zich op hun eigen business kunnen concentreren. Met dit evenement wil de opdrachtgever laten zien dat Rioned hun relaties waardeert en dankbaar is voor de samenwerking hebben ze Fundustry Events ingeschakeld om er een onvergetelijke dag van te maken waar niks aan ontbreekt! De dag begint al met Gemak en Fun en iets Uniek, want het gezelschap wordt in Tilburg opgehaald door de enige echte Willem 2 bus. Uiteraard was dit een verassing aangezien het personeel wat ook mee ging, groot fan is van Willem 2 en dit ook meteen de toon zetten. De bus was voorzien van alle luxe zoals drankjes, hapjes muziekje en een geweldige collega die iedereen bediende en met veel enthousiasme hielp. Aangekomen in de stad Rotterdam werd het gezelschap afgezet bij de Piet Smit kade, hier stond een privé jacht klaar om te vertrekken voor een mooie vaart door de haven van Rotterdam. Bij de jacht werden ze ontvangen door drie geweldige muzikanten, die op een originele manier de gasten wist te verassen. Tijdens de vaart werden ze voorzien van een luxe walking diner, deze werd door de gehele jacht uitgeserveerd. Voor het dessert hebben flink uitgepakt en hebben we gekozen voor een Smokey dessert. Dit is een spectaculair dessert met rokend droogijs en hiermee is het wow-effect gegarandeerd. Aansluitend is er een avondprogramma georganiseerd waar het internationale gezelschap het echte oude Rotterdam ontdekt. Er is een professionele gids geregeld die de gasten mee neemt door Delfshaven. Dit is het enige gebied wat overeind is gebleven na de oorlog en uiteraard veel over te vertellen viel. De route is zo gemaakt dat het eindigt bij een oude Rotterdamse Bierbrouwerij waar nog echt Rotterdams bier wordt gebrouwen. Hier werd en een rondleiding en aansluitend een culinaire proeverij georganiseerd. Aan het einde van de avond is er voor gezorgd dat het gezelschap weer terug werd gebracht naar Tilburg! Dit uitje is gewaardeerd met een dikke 9,5

Evenement
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Fundustry events om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

8 leden in Fundustry events's team

Neem gemakkelijk contact op met Fundustry events's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Fundustry events heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor Fundustry events

Gewerkt met Fundustry events?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van Fundustry events


Details


http://www.fundustry-exclusive.nl

 • HoofdkantoorOudezijds Armsteeg 24, 1012 GP Amsterdam, Netherlands

 • Bergse Linker Rottekade 20, 3056 LA Rotterdam, Netherlands

 • Palmbosweg 8, 3853 LB Ermelo, Netherlands

 • Nieuwstraat 163, 7311 BN Apeldoorn, Netherlands

 • Groene Heuvels 1, 6644 KX Ewijk, Netherlands

 • C.T. Storkweg 15-17, 9403 AG Assen, Netherlands

 • Zuidelijke Dwarsweg 7a, 2841 LK Moordrecht, Netherlands

 • Pastoorsmast 5, 5673 TC Nuenen, Netherlands

 • Vest 108, 3311 TX Dordrecht, Netherlands

Sortlist logo

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Sortlist
 • Over
 • Jobs
 • Blog
 • Contact opnemen met
Voor klanten
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Ontdek
 • Ik heb een bureau nodig
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
 • 2021 © Sortlist | 
 • Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacy
 • Hulpcentrum
 • Landen
 • Talen