Madoo webdesign (+ reviews) | Sortlist
Sortlist
Madoo webdesign cover
Madoo webdesign logo

Madoo webdesign Weesp, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.
Websites en webshops voor het MKB
Websites die niet alleen super gaaf zijn, maar ook echt wat voor je doen. Die niet alleen informeren, maar ook converteren. Websites die klanten opleveren. We combineren jouw wensen met onze kennis en creativiteit. De website moet passen bij jou, je bedrijf en je klanten, maar moet natuurlijk ook zorgen voor leads, aanmeldingen en/of verkopen. Van aanvraag tot uitvoer Een offerte aanvraag is bij ons altijd helemaal vrijblijvend. We nemen je wensen tot in de details door, op basis daarvan ontvang je een mooi uitgebreid voorstel. Heb je naar aanleiding daarvan vragen? Dan nemen we die graag met je door. Besluit je om met ons verder te gaan? Dan ontvang je na ons vreugdedansje een checklist met wat we dan precies van je nodig hebben. Heel overzichtelijk, zodat jij precies weet waar je staat en wat je moet doen. Hebben we alles ontvangen? Dan gaan we voor je aan de slag. We maken het design en komen dan al snel weer bij jou uit: wat vind je ervan? Terwijl we werken aan je nieuwe website, is je oude website gewoon nog bereikbaar (als je al een bestaande website hebt). Steeds wordt je op de hoogte gehouden en betrokken bij het proces. We maken, testen, passen aan en perfectioneren. Als alles helemaal naar wens is, spreken we een datum af voor lancering. Vanaf die datum kan iedereen de website online zien en kan jij trots je nieuwe parel delen met de rest van de wereld.
5 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
10 projecten in hun portfolio
Sortlist lid sinds 2022
Opgericht in 2008

Diensten

2 diensten aangeboden door Madoo webdesign

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Wij ontwikkelen websites en webshops die niet alleen een online visitekaartje zijn, maar jou als ondernemer ook echt wat opleveren: leads, aanvragen, verkopen. We doen er alles aan om een website neer te zetten die past bij jou, bij je bedrijf en bij je doelgroep. Een website die niet alleen heel gaaf eruit ziet, maar waarover is nagedacht: hoe bedienen we de bezoeker het beste? Wat overtuigd een bezoeker? En hoe zorgen we ervoor dat een website bezoeker een klant gaat worden?

  Alles doen we uiteraard in overleg met jou. We combineren jouw wensen met onze skills en komen zo tot een geweldig resultaat.
  Skills in Website Creatie (7)
  Webshop Developmentconversie optimalisatiewordpresswebsite hostingwoocommercewebshop ontwikkelingwebdesign ontwerp
  Projecten in Website Creatie (7)
  WooCommerce B2B webshop voor Rocalux - Website Creatie
  WordPress website voor Fitness Center IJburg - Website Creatie
  Wordpress website voor parenclub Fata Morgana - Website Creatie
  WordPress website voor Sky Fitness Almere - Website Creatie
  Review in Website Creatie (1)
  Elma van Putten
  Klanten in Website Creatie (7)
  Hartenvrouw BruidsmodeLuxe Goederen en Juwelen | national
  Sky Fitness AlmereReizen & Vrije tijd | regional
  Fata MorganaReizen & Vrije tijd | international
  Fitness Center IJburgSport | regional

  Meer informatie over Website Creatie


 • Beschrijving
  Wij maken webshops met behulp van WooCommerce en hebben hiermee webshops voor vele markten gemaakt. Denk onder andere aan interieuraccessoires, voedingsmiddelen, beauty artikelen, kleding en horeca. We maken webshops voor verkoop aan consumenten, maar hebben ook al vele B2B webshops gemaakt.

  Ons doel is dat jouw webshop de bezoeker overtuigd. Wij willen dat je bezoeker daadwerkelijk een klant wordt. We maken het bezoekers zo makkelijk mogelijk om te vinden waar ze naar op zoek zijn, ze te overtuigen de aankoop vooral bij jou te doen en vervolgens dat aankoop proces zo gemakkelijk mogelijk te maken.
  Skills in E-commerce (10)
  ecommerce ontwerpEcommerce website designE-Commerce Hostingecommerce web ontwerpWooCommerceWebshop Developmentecommerce hostingecommerceecommerce web ontwikkelingWooCommerce Integration
  Projecten in E-commerce (6)
  WooCommerce B2B webshop voor Rocalux - E-commerce
  WooCommerce webshop voor DeliSouth - E-commerce
  WooCommerce webshop voor Bellini.World - E-commerce
  WooCommerce webshop voor Fontaines Creations - E-commerce
  Klanten in E-commerce (6)
  jiva-organic.nlE-commerce | national
  DeliSouthE-commerce | national
  Fontaines CreationsKunst & Ambacht | regional
  Insomnia Global BVEntertainment & Events | international

  Meer informatie over E-commerce

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Madoo webdesign om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

10 projecten uitgevoerd door Madoo webdesign

WooCommerce B2B webshop voor Rocalux
WooCommerce B2B webshop voor Rocalux

Project gemaakt voor Rocalux B.V. in de E-commerce industrie voor een B2B publiek in 2022.Van een online catalogus naar een B2B webshop. Inclusief zichtbaarheid prijzen na login, klantgroepen incl. kortingen, BTW check bij het afrekenen, koppeling met het boekhoudpakket en veel meer. Een zeer complete webshop die de B2B klant compleet bediend.

E-commerceWebsite Creatie
Lees meer
WooCommerce webshop voor DeliSouth
WooCommerce webshop voor DeliSouth

Project gemaakt voor DeliSouth in de E-commerce industrie voor een B2B / B2C publiek in 2021.Voor DeliSouth migreerden we van OpenCart naar WooCommerce. We maakten een heel nieuw design, dat helemaal past bij de producten: veel rust en groen. Duidelijke structuur, zodat bezoekers snel kunnen vinden wat ze nodig hebben en/of duidelijk zien wat deze webshop allemaal te bieden heeft. Deze klant bediend consumenten, maar ook de zakelijke markt. Daarom hebben wij ook een B2B functionaliteit toegevoegd. Hiermee zijn kortingen toe te kennen aan klantengroepen, betaalmethodes toe te wijzen en meer opties die onmisbaar zijn bij B2B verkoop.

E-commerce
Lees meer
WooCommerce webshop voor Bellini.World
WooCommerce webshop voor Bellini.World

Project gemaakt voor Insomnia Global BV in de Entertainment & Events industrie voor een B2B / B2C publiek in 2021.Bij deze website is de webshop eigenlijk bijzaak. Want ook al kan je hier Bellini en Bellino online kopen (zowel B2B als B2C), de website draait om de ervaring. Om het gevoel van de Bellini wereld. Het "dat wil ik ook!" gevoel wordt hier heel duidelijk. Deze website werd gemaakt om zowel consumenten als ook B2B relaties kennis te laten maken met de nieuwe sparkling Bellini. Om mensen te enthousiasmeren. Om ze te laten zien dat er meer is. Om ze mee te nemen naar de Bellini beleving.Wij maakten het design, de klant leverde teksten en visuals aan. Een fijne samenwerking!

E-commerce
Lees meer
WordPress website voor Fitness Center IJburg
WordPress website voor Fitness Center IJburg

Project gemaakt voor Fitness Center IJburg in de Sport industrie voor een B2C publiek in 2021.Ook al was de bestaande website gebouwd in WordPress, het was toch niet helemaal wat ze wilden. Weinig flexibiliteit door eerder gemaakte keuzes, vormden nu een blokkade.Wij ontwierpen een nieuw design, wat uiteraard op alle apparaten goed weergegeven wordt. Ook in WordPress, maar op een heel andere manier gemaakt, waardoor de flexibiliteit weer terug kwam (en ook blijft). We maakten een website die feitelijk iedereen aanspreekt. Want iedereen is welkom op deze sportschool.De administratiesoftware koppelden we aan de website, zodat inschrijvingen meteen op de juiste plek terecht komen.

Website Creatie
Lees meer
WooCommerce webshop voor Fontaines Creations
WooCommerce webshop voor Fontaines Creations

Project gemaakt voor Fontaines Creations in de Kunst & Ambacht industrie voor een B2C publiek in 2022.Anita van Fontaines Creations had 2 webshops die beiden in VirtueMart waren gemaakt en gekoppeld waren aan een Joomla website. Ook oud. De website nodigde niet uit en was echt niet van nu. Bovendien waren die 2 verschillende webshop databases erg verwarrend. Wij migreerden de webshops naar 1 nieuwe WooCommerce webshop. In de nieuwe webshop kan je zowel tassen bestellen, als ook fournituren. In 1 handeling. Dat kon voorheen niet.Naast de verkoop van tassen en fournituren, geeft Anita ook cursussen waarin ze andere (voornamelijk) dames leert hoe ze zelf een prachtige echt leren tas kunnen ontwerpen en maken. Een uniek ambacht! Dit is de hoofd-dienstverlening en daarop is de nieuwe webshop dan ook ingesteld.Voor de nieuwe website hebben we een prachtig design neergezet die helemaal aansluit bij de wensen die de klant had: rustig, overzichtelijk en vooral gericht op de cursussen. Een female touch mocht wel, want ze ontvangt voornamelijk vrouwen bij haar cursussen, maar ook in de webshop. We maakten de webshop compleet met een makkelijk te bereiken inschrijfformulier, een laagdrempelige chat functie via WhatsApp, een mooie wensenlijst functionaliteit en maakten de Instagram feed zichtbaar op de website.

E-commerce
Lees meer
Wordpress website voor parenclub Fata Morgana
Wordpress website voor parenclub Fata Morgana

Project gemaakt voor Fata Morgana in de Reizen & Vrije tijd industrie voor een B2C publiek in 2020.Een nieuwe website voor parenclub Fata Morgana in Muiden. De oude website kon echt niet meer en sloot niet aan bij de beleving die de club eigenaren aanbieden aan hun klanten. De opdracht aan ons was een website te maken die echt een verlengstuk is van de club zelf.

Website Creatie
Lees meer
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Madoo webdesign om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

5 leden in Madoo webdesign's team

Madoo webdesign cover
VerhaalWij zijn een jong, leergierig en hardwerkend team met kennis, creativiteit en flexibiliteit als staanders binnen het bedrijf. Wij stappen in de schoenen van jouw klanten en gaan van daaruit te werk: wie is jouw klant? Wat heeft hij/zij nodig? Vanuit die visie maken wij de ideale website voor jou.
Neem gemakkelijk contact op met 's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Madoo webdesign heeft 0 awards gewonnen


Reviews

1 reviews voor Madoo webdesign

5/5
(1 reviews)
Elma van Puttenowner bij hartenvrouw bruidsmode
ServiceWebsite Creatie
SectorKleding & Accessoires
Team1 - 10
5/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking

Wat was het doel van de samenwerking?

Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?

Zijn er verbeterpunten?

Elma van Putten beveelt dit bureau aan


ServiceWebsite Creatie
SectorKleding & Accessoires
Team1 - 10
Gewerkt met Madoo webdesign?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen


Contact

Contact gegevens van Madoo webdesign

Details


https://www.madoo.nl

 • HoofdkantoorIJsselmeerlaan 2, Weesp, Nederland

Sortlist

Building great business stories.

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Voor klanten
 • Ontdek
 • Krijg advies
 • Zoeken
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
Middelen
 • Blog
 • Hulp en ondersteuning
Bedrijf
 • Over
 • Contact opnemen met
 • Jobs
 • 2022 © Sortlist - Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacybeleid