Merk Meester (+ reviews) | Sortlist
Sortlist
Merk Meester cover
Merk Meester logo

Merk Meester Harderwijk, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.
Reclame en Internet zijn twee vakken welke sterk in beweging zijn. Beweeg met ons mee.
Een hecht team met ongelimiteerde creativiteit en een flinke dosis zelfspot en Veluwse nuchterheid, dat is Merk Meester in een notendop. Samen staan we garant voor innovatieve en prikkelende oplossingen voor online én offline creaties. Duidelijke doelstellingen, met korte termijn successen en lange termijn rendementen, zijn het uitgangspunt in onze strategische Roadmap to Success. Merk Meester gelooft sterk in het creëren van synergie tussen de marketingactiviteiten van merken om (zakelijk) consumenten te verbinden en de ambities te realiseren. Wij zijn merk meester, een ‘creative’ én een ‘digital agency’. Wij helpen sterke imago’s te creëren door data, creatie en strategie te mixen. Reclame en Internet zijn twee vakken welke sterk in beweging zijn. Het kan vandaag de dag niet meer om alleen ‘een bureau van creativiteit’ te zijn. Merk Meester helpt dan ook zijn klanten allereerst het maximale uit een strategie te halen en meteen een campagne te ontwikkelen. Wanneer dit je aanspreekt maken we graag een afspraak met je. Laat ons je verhaal horen en wij geven direct advies en kijken naar de mogelijkheden (en stiekem ook naar de valkuilen).
10 mensen in hun team
Spreekt Nederlands
2 projecten in hun portfolio
Sortlist lid sinds 2021
Opgericht in 2007
1 award gewonnen

Diensten

2 diensten aangeboden door Merk Meester

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Jouw bedrijf of merk staat voor een nieuwe uitdaging. Welke kant willen jullie ermee op? Is dat ook waar jullie heen moeten? Hoe kijkt jullie klant naar jullie? En acteren jullie naar de wensen van de klant? Allemaal vragen die een antwoord nodig hebben om een zekere richting te bepalen en om een STERK MERK? te worden.

  En ook om jouw merk of bedrijf een eigen identiteit te geven is een logo en huisstijl van groot belang. Het bedrijfslogo is het eerste wat de klanten zien , wanneer ze kennis maken met een nieuw merk of bedrijf. Het is dus van groot belang dat jouw merk of bedrijf een professioneel logo heeft.
  Skills in Branding & Positionering (9)
  logo designBrand Designbrand designbrandingmerkimagomerkcreatiemerk strategielogo ontwerplogo ontwikkeling

  Meer informatie over Branding & Positionering


 • Beschrijving
  Of het nu gaat om online jouw producten te verkopen via een webshop of een onvergetelijke indruk achter te laten met jouw website, we helpen jou graag om online te knallen. We denken mee van wireframe tot eindresultaat, én verder! Wij werken niet met gekochte Templates, maar maken designs 100% op maat zodat we alle wensen van de klant kunnen doorvoeren. Dus onze WordPress websites worden altijd volledig op maat gemaakt voor uw situatie. Dus geen onnodige overhead en potentiële veiligheidsrisico’s.
  Ook kunnen we u helpen met een Menustructuur & Zoekwoorden-analyse. Een goede structuur is de basis. Bij het ontwikkelen van een nieuwe website is een goede menustructuur altijd de basis. Een goede structuur zorgt voor een positieve gebruikerservaring.
  Skills in Website Creatie (6)
  webdesignwordpresswebshopwebsitewordpress ontwikkelingWebshop Development
  Projecten in Website Creatie (2)
  Website voor Take Care of Your Trails - Website Creatie
  Website voor Telstar Bbeach - Website Creatie
  Review in Website Creatie (1)
  Ted van de Kamp
  Klanten in Website Creatie (2)
  Take Care of Your TrailsSport | international
  Telstar BeachRestaurants | international

  Meer informatie over Website Creatie

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Merk Meester om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

2 projecten uitgevoerd door Merk Meester

Website voor Take Care of Your Trails
Website voor Take Care of Your Trails

Project gemaakt voor Take Care of Your Trails in de Sport industrie voor een B2C publiek in 2019.De doelstellingen van de Take Care of Your Trails campagne zijn het promoten van trail rentmeesterschap en het verbeteren van het imago van de sport. Erkenning van het werk van de MTB-vrijwilligers en het aanmoedigen of versterken van bestaande partnerschappen is een belangrijk onderdeel en last but not least; het beschermen van de plaatsen waar ze graag rijden!

Website Creatie
Lees meer
Website voor Telstar Bbeach
Website voor Telstar Bbeach

Project gemaakt voor Telstar Beach in de Restaurants industrie voor een B2C publiek in 2021.Bij Telstar Beach geniet je met uitzicht over het water van verse broodjes en salades, Telstars roemruchte sticky ribs, perfect gegrilde kip, vegan curry boordevol groente en de allerlekkerste huisgemaakte appeltaart. Altijd al op een board over het water willen knallen? Of kan je al surfen en wil je graag je techniek verbeteren? Dan moet je echt Telstar Beach eens bezoeken.Maar de klant wilde weten hoe ze dat het beste konden presenteren online.

Website Creatie
Lees meer
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Merk Meester om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

10 leden in Merk Meester's team

VerhaalEen hecht team met ongelimiteerde creativiteit en een flinke dosis zelfspot en Veluwse nuchterheid, dat is Merk Meester in een notendop. Samen staan we garant voor innovatieve en prikkelende oplossingen voor online én offline creaties. Duidelijke doelstellingen, met korte termijn successen en lange termijn rendementen, zijn het uitgangspunt in onze strategische Roadmap to Success. 
Neem gemakkelijk contact op met 's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Merk Meester heeft 1 award gewonnen

Awwwards2020-03-31Honorable mention


Reviews

1 reviews voor Merk Meester

5/5
(1 reviews)
Ted van de KampEIgenaar bij Van de Kamp Afwerking
ServiceWebsite Creatie
SectorAnderen
Team1 - 10
5/5


ServiceWebsite Creatie
SectorAnderen
Team1 - 10
Gewerkt met Merk Meester?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen


Contact

Contact gegevens van Merk Meester

Details


http://www.merkmeester.nl

 • HoofdkantoorDeventerweg 2a, 3843 GD Harderwijk, Netherlands

Sortlist

Building great business stories.

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Voor klanten
 • Ontdek
 • Krijg advies
 • Zoeken
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
Middelen
 • Blog
 • Hulp en ondersteuning
Bedrijf
 • Over
 • Contact opnemen met
 • Jobs
 • 2022 © Sortlist - Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacybeleid