Morres & Company, Bunde | Sortlist

Over


Morres & Company cover
Morres & Company logo

Morres & Company Bunde, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

Wij zijn een marketingbureau dat niet alleen bedenkt, maar ook doet. In ons uniek Marketing Outsourcings concept neem je diensten af naar behoefte, structureel of op projectbasis. Van e-marketing, tot het schrijven van teksten voor je website. Van social media beheer, tot het bedenken van campagnes, grafische designs en promotiemateriaal. Wij zorgen ervoor dat jij continue uniek blijft met marketing on demand.

Onze diensten:

THINK: Program & Strategy

Een juiste strategie maakt het verschil. Met ons uniek marketing canvasmodel gaan we samen op zoek naar de juiste strategie en propositie van jouw bedrijf. We kijken naar je marktpropositie, doelgroepen, je onderscheidend vermogen, concurrenten en vooral jouw onderscheidend vermogen. Welke belofte maak jij en welke behoefte heeft die klant dan? En hoe beleeft ie jouw merk? Allemaal vragen die in onze strategie-sessies worden meegenomen met het marketingcanvas model.

CREATE: Concepts & Designs

De creatieve ontwerpers van Morres & Company zetten ideeën voor jouw (online) campagne, huisstijl of advertentie om in een visueel concept. Een krachtig ontwerp dat in één oogopslag laat zien, waar je boodschap voor staat en waarmee je product- of merkbeleving wordt bevestigd. Onderscheidend zijn is daarbij het uitgangspunt maar niet als doel op zich. Het maakt onderdeel uit van je eigen uniek vermogen, je eigen verhaal en je eigen waarden.

DO: Marketing Support

De vraag voor elk bedrijf is niet óf je iets gaat doen aan marketing, maar vooral wát en hoe je dit gaat doen. Morres & Company heeft hierop hét antwoord. Wij gaan het namelijk voor jouw bedrijf gewoon doen. Met marketing support krijg je als het ware toegang tot een hele marketingafdeling. Compleet met adviseurs, webdevelopers, online- en social specialisten, designers en copywriters. Meer dan 100 bedrijven door heel Nederland hebben al marketing support bij ons ondergebracht. Ze krijgen ieder een eigen marketingadviseur die alle marketing en communicatie zaken voor hun bedenkt, regelt en meet. Dit biedt veel meer voordeel dan het zelf doen. Er wordt gewerkt met een vast maandelijks budget zodat de kosten altijd overzichtelijk zijn. 

ACT: Leadmarketing

Lead Marketing is niets anders dan het resultaat meten en beheren van de marketinginspanningen. Denk aan optimaliseren van de website (SEO), conversie verhogen, maar ook weten wie je website heeft bezocht. Kan dat? Ja hoor! Met onze software zijn we in staat om zakelijke bezoekers van je website/landingspagina voor meer dan 50% te herkennen. Met Lead Marketing kunnen we de acties die we vanuit marketing support opzetten meten en een tastbaar resultaat opleveren. Kortom met Lead Marketing identificeren we nieuwe leads en meten we de resultaten van de marketingacties en vertalen dit naar jouw salesacties en CRM.

Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door Morres & Company

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in Branding & Positionering (6)
  Postioning StrategyBrand StrategyBrand GuidelinesOffline & Online BrandingBrand IdentityBranding

  Meer informatie over Branding & Positionering


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in Reclame (4)
  Campaign MarketingStrategic MarketingMarketing SolutionsContent Marketing

  Meer informatie over Reclame

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Morres & Company om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

0 projecten uitgevoerd door Morres & Company

Heb je een soortgelijk project?

Vraag Morres & Company om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

45 leden in Morres & Company's team

Morres & Company cover
Neem gemakkelijk contact op met Morres & Company's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Morres & Company heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor Morres & Company


Contact

Contact gegevens van Morres & Company


Details


 • HoofdkantoorMaastrichterlaan 82, 6241 JB Bunde, Netherlands

 • Stratumsedijk 34a, 5611 NE Eindhoven, Netherlands

 • Graafseweg 107, 6512 BS Nijmegen, Netherlands