Ik heb een bureauIk heb een bureau nodig

Morres & Company

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border

Nog geen reviews

Plaats de eersteContact Morres & Company

Certificaties van Morres & Company

Verificatie lintje

Profiel geverifieerd door de eigenaar

Locatie van Morres & Company

placeLaat adres zienkeyboard_arrow_right
Morres & Company locatie

Talen gesproken door Morres & Company

Nederlands

Diensten (2) aangeboden door Morres & Company

Contactgegevens voor Morres & Company

webWebsite zienkeyboard_arrow_right
phonePlan een telefoongesprekkeyboard_arrow_right
emailEen e-mail versturenkeyboard_arrow_right

Morres & Company

NederlandMaastricht-Airport

Over ons Morres & Company

Wij zijn een marketingbureau dat niet alleen bedenkt, maar ook doet. In ons uniek Marketing Outsourcings concept neem je diensten af naar behoefte, structureel of op projectbasis. Van e-marketing, tot het schrijven van teksten voor je website. Van social media beheer, tot het bedenken van campagnes, grafische designs en promotiemateriaal. Wij zorgen ervoor dat jij continue uniek blijft met marketing on demand.

Onze diensten:

THINK: Program & Strategy

Een juiste strategie maakt het verschil. Met ons uniek marketing canvasmodel gaan we samen op zoek naar de juiste strategie en propositie van jouw bedrijf. We kijken naar je marktpropositie, doelgroepen, je onderscheidend vermogen, concurrenten en vooral jouw onderscheidend vermogen. Welke belofte maak jij en welke behoefte heeft die klant dan? En hoe beleeft ie jouw merk? Allemaal vragen die in onze strategie-sessies worden meegenomen met het marketingcanvas model.

CREATE: Concepts & Designs

De creatieve ontwerpers van Morres & Company zetten ideeën voor jouw (online) campagne, huisstijl of advertentie om in een visueel concept. Een krachtig ontwerp dat in één oogopslag laat zien, waar je boodschap voor staat en waarmee je product- of merkbeleving wordt bevestigd. Onderscheidend zijn is daarbij het uitgangspunt maar niet als doel op zich. Het maakt onderdeel uit van je eigen uniek vermogen, je eigen verhaal en je eigen waarden.

DO: Marketing Support

De vraag voor elk bedrijf is niet óf je iets gaat doen aan marketing, maar vooral wát en hoe je dit gaat doen. Morres & Company heeft hierop hét antwoord. Wij gaan het namelijk voor jouw bedrijf gewoon doen. Met marketing support krijg je als het ware toegang tot een hele marketingafdeling. Compleet met adviseurs, webdevelopers, online- en social specialisten, designers en copywriters. Meer dan 100 bedrijven door heel Nederland hebben al marketing support bij ons ondergebracht. Ze krijgen ieder een eigen marketingadviseur die alle marketing en communicatie zaken voor hun bedenkt, regelt en meet. Dit biedt veel meer voordeel dan het zelf doen. Er wordt gewerkt met een vast maandelijks budget zodat de kosten altijd overzichtelijk zijn. 

ACT: Leadmarketing

Lead Marketing is niets anders dan het resultaat meten en beheren van de marketinginspanningen. Denk aan optimaliseren van de website (SEO), conversie verhogen, maar ook weten wie je website heeft bezocht. Kan dat? Ja hoor! Met onze software zijn we in staat om zakelijke bezoekers van je website/landingspagina voor meer dan 50% te herkennen. Met Lead Marketing kunnen we de acties die we vanuit marketing support opzetten meten en een tastbaar resultaat opleveren. Kortom met Lead Marketing identificeren we nieuwe leads en meten we de resultaten van de marketingacties en vertalen dit naar jouw salesacties en CRM.

Deze marketingbureaus zullen u ook aanspreken

chevron_leftchevron_right
chevron_leftchevron_right
chevron_leftchevron_right

Diensten (2) aangeboden door Morres & Company

Branding & Positionering

€5000 – €100000
Brand Identity
Postioning Strategy
Brand Strategy
Brand Guidelines
Branding
Offline & Online Branding

Reclame

€1000 – €100000
Campaign Marketing
Marketing Solutions
Strategic Marketing
Content Marketing

Reviews (0) gegeven aan Morres & Company

Er is nog geen review gepubliceerd

Wees de eerste om er één te posten!