Onwijs Mooie DIngen (+ 7 reviews) | Sortlist
Sortlist


Sortlist
Onwijs Mooie DIngen cover
Onwijs Mooie DIngen logo

Onwijs Mooie DIngen Rotterdam, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.certified-flag
Merken waar je JA:) tegen zegt
Emoties brengen beweging Wij houden van Onwijs Mooie Dingen en we maken ze het liefst voor onze klanten. Want Onwijs Mooie Dingen raken. Ze spelen in op de emotie en juist daar zit de connectie. Het is ons specialisme om uw bedrijfsverhalen op een snelle en prettige manier te versimpelen. Waarna we uw boodschap van precies die emotie, klank en kleur voorzien waarmee uw doelgroep in beweging komt. Zo helpen we uw business verder.  Strategisch ontwerpbureau Het is onze tweede natuur om met onze klanten mee te denken over het bouwen van hun merk. Hierbij is het voor ons belangrijk om het ‘gevoel’ van jullie organisatie, product of dienst snel in onze vingers te krijgen. Daarom hebben wij een manier ontwikkeld waarop we deze informatie met veel energie bij jullie naar boven halen zodat wij direct aan de slag kunnen met de vertaling naar een pakkend concept en dito middelen. Van essentie naar onwijs mooie dingen Mooie dingen worden onwijs mooie dingen als ze beroeren, bezielen, aanzetten tot actie en bovenal de kern raken. Daarom hebben wij een methodiek ontwikkeld om snel tot die kern te komen. We laten je op een verassend leuke manier opnieuw naar je bedrijf, product of dienst kijken waardoor de essentie naar boven komt. Strategie Met onze methode komen we snel tot de kern. We halen in een sessie naar boven wat ertoe doet en wat jullie drijft. Deze kernemoties vormen vervolgens het uitgangspunt om je verhaal helder, simpel en inspirerend te vertellen. Creatie Onze creatieven gaan vervolgens aan de slag om de kern van je verhaal te vertalen naar beeld en tekst en ze voegen hier schoonheid aan toe. Zo ontstaat er vorm en inhoud die je doelgroep raakt en in beweging zet. Je merk krijgt een herkenbaar gezicht en een duidelijke persoonlijkheid. Implementatie En dan gaan we de wereld in! We vertalen jouw verhaal door naar content en middelen (website, brochures, social media, video, etc.) die je verder helpen in iedere fase van de klantreis. Zo maken we contact met jullie doelgroepen en bedenken we slimme strategieën om de relatie met jullie klanten te versterken. Scherpe blik en nieuwe energie We werken voor iedereen die effectief wil communiceren en ondernemers die hun bedrijf naar een volgend niveau willen brengen. Wij merken dat juist doorgroeiers veel baat hebben bij onze aanpak. Het geeft hen weer een scherpe blik en nieuwe energie! Ons Team Onwijs Mooie Dingen maken we in teamverband. Een vast en dedicated team zorgt voor de dagelijkse gang van zaken en waar nodig haken we vertrouwde of nieuwe expertise aan. Precies dat wat nodig is om de opdracht voor elkaar te krijgen. 
8 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
5 projecten in hun portfolio
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2020
Opgericht in 1996

Diensten

2 diensten aangeboden door Onwijs Mooie DIngen

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Druk bezig met de toekomst van je organisatie? Wij zorgen wij ervoor dat jij de juiste snaar bij je doelgroep raakt! Wij geven jouw communicatie nieuwe energie. Wij houden van Onwijs Mooie Dingen en we maken ze het liefst voor onze klanten. Want Onwijs Mooie Dingen raken. Ze spelen in op de emotie en juist daar zit de connectie. Het is ons specialisme om uw bedrijfsverhalen op een snelle en prettige manier te versimpelen. Waarna we uw boodschap van precies die emotie, klank en kleur voorzien waarmee uw doelgroep in beweging komt. Zo helpen we uw business verder. Neem contact op met Frans van Noort en vraag naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf …
  Skills in Branding & Positionering (13)
  Visual Indentities & BrandingBrandingDigitalBrand PositioningLogoDesignBrand StrategyBrand IdentityInnovationBrand Development+3
  Projecten in Branding & Positionering (5)
  For The People | Zorgt voor talent - Branding & Positionering
  Apollo | Always moving forward - Branding & Positionering
  Kaakchirurgie Holland | Heel Mooi Beter! - Branding & Positionering
  ABN AMRO | Een pensioen dat met je meegroeit - Branding & Positionering
  Review in Branding & Positionering (1)
  Niels uittenbogaart
  Klanten in Branding & Positionering (5)
  For The PeoplePersoneelszaken | national
  ASIGVastgoed | regional
  Kaakchirurgie HollandZorginstellingen | regional
  ABN AMROVerzekering |

  Meer informatie over Branding & Positionering


 • Beschrijving
  Druk bezig met de toekomst van je organisatie? Wij zorgen wij ervoor dat jouw website de juiste snaar bij je doelgroep raakt! Wij geven jouw communicatie nieuwe energie. Wij houden van Onwijs Mooie Dingen en we maken ze het liefst voor onze klanten. Want Onwijs Mooie Dingen raken. Ze spelen in op de emotie en juist daar zit de connectie. Het is ons specialisme om uw bedrijfsverhalen op een snelle en prettige manier te versimpelen. Waarna we uw boodschap van precies die emotie, klank en kleur voorzien waarmee uw doelgroep in beweging komt. Zo helpen we uw business verder. Neem contact op met Frans van Noort en vraag naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf …
  Skills in Website Creatie (13)
  Graphic DesignSEOWeb DevelopmentVisual IdentityWebsite DesignLaravelResponsive Web DesignContentMarketing AutomationAnalytics+3
  Projecten in Website Creatie (4)
  For The People | Zorgt voor talent - Website Creatie
  Apollo | Always moving forward - Website Creatie
  Kaakchirurgie Holland | Heel Mooi Beter! - Website Creatie
  ASIG | winst voor de toekomst - Website Creatie
  Klanten in Website Creatie (4)
  Apollo B.V.Industriële Goederen en Diensten | international
  Kaakchirurgie HollandZorginstellingen | regional
  ASIGVastgoed | regional
  For The PeoplePersoneelszaken | national

  Meer informatie over Website Creatie

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Onwijs Mooie DIngen om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

5 projecten uitgevoerd door Onwijs Mooie DIngen

For The People | Zorgt voor talent
For The People | Zorgt voor talent

Project gemaakt voor For The People in de Personeelszaken industrie voor een B2B publiek in 2020. For The People, zorgt voor talent Toen Payroll talent – want zo heetten ze eerst – naar ons toekwam waren ze zich heel erg bewust dat hun naam niet paste bij hun dienstverlening. Want payrolling is de juridische manier waarop ze mensen in dienst hebben, maar ze herkennen zich totaal niet in het beeld wat de markt van een vaak zakelijke en afstandelijke payrol partij heeft. Juist het sociale belang en welzijn van hun klanten en hun medewerkers staat voorop. Ze zijn dan ook meer een externe HR-afdeling dan een leverancier van een financieel product. De vraag aan ons: breng onze kracht in kaart en zorg dat we een naam en stijl krijgen die echt bij ons past en waar we trots op zijn.

Branding & PositioneringWebsite Creatie
Lees meer
Apollo | Always moving forward
Apollo | Always moving forward

Project gemaakt voor Apollo B.V. in de Industriële Goederen en Diensten industrie voor een B2B publiek in 2019. Apollo Apollo levert interne transportsystemen voor productielijnen. Op het eerste gezicht een super technisch bedrijf maar niets blijkt minder waar. De klant en zijn behoeften en wensen staan bij Apollo voorop. Al 170 jaar. De innovatieve technologie die ze steeds verder ontwikkelen is dienend aan het leveren van vergaande service. Alles wat ze doen moet makkelijk zijn voor de klant. De vraag aan ons: Hoe ziet de ‘ziel’ van Apollo eruit en hoe kunnen we ons hiermee onderscheiden.

Branding & PositioneringWebsite Creatie
Lees meer
Kaakchirurgie Holland | Heel Mooi Beter!
Kaakchirurgie Holland | Heel Mooi Beter!

Project gemaakt voor Kaakchirurgie Holland in de Zorginstellingen industrie voor een B2C publiek in 2019. Kaakchirurgie Holland Bij Kaakchirurgie Holland vinden ze dat iedereen de beste zorg moet kunnen krijgen. Iedereen, dus ook mensen met een wat kleinere portemonnee. Daarbij vinden ze dat de dienstverlening ten aanzien van kaakchirurgie in Nederland naar een veel hoger niveau getild moet worden als het gaat om de zorg voor de cliënt. Dus niet de onpersoonlijke grote wachtkamer in een vol ziekenhuis maar persoonlijke aandacht van medewerkers die weten wie je bent en wat je komt doen.

Branding & PositioneringWebsite Creatie
Lees meer
ABN AMRO | Een pensioen dat met je meegroeit
ABN AMRO | Een pensioen dat met je meegroeit

Project gemaakt voor ABN AMRO in de Verzekering industrie voor een B2B publiek in 2019. ABN AMRO ABN AMRO biedt een vernieuwend werkgeverspensioen waarbij de technologie achter dit product geen verborgen kosten tijdens de looptijd met zich meebrengt. Daarbij is het flexibel voor de werknemer door een app waarin keuzes makkelijk gemaakt en aangepast kunnen worden. ABN AMRO ervoer dat zij bij vergelijkingen van de kosten per maand vaak minder aantrekkelijk leken dan andere aanbieders en dat financiële tussenpersonen niet voldoende in staat waren de voordelen van het ABN AMRO pensioen onder de aandacht te brengen. De vraag aan ons: maak en ontwerp een presentatie, geïnspireerd op de ABN AMRO huisstijl die de voordelen van ons pensioenproduct bij financiële tussenpersonen duidelijk over de bühne brengt.

Branding & Positionering
Lees meer
ASIG | winst voor de toekomst
ASIG | winst voor de toekomst

Project gemaakt voor ASIG in de Vastgoed industrie voor een B2B publiek in 2019. ASIG ASIG is een vastgoedinvesteerder met een zeer sterk netwerk in Amsterdam. Als gerenommeerd familiebedrijf volstond hun reputatie als betrouwbare partner en waren huisstijluitingen nauwelijks tot niet nodig. Doordat ze zich ook op de buitenlandse markt begeven ontstond te vraag naar een gezicht. De vraag aan ons: Help ons om onze identiteit vorm en inhoud te geven.

Branding & PositioneringWebsite Creatie
Lees meer
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Onwijs Mooie DIngen om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

8 leden in 's team

Onwijs Mooie DIngen cover
Verhaal
Onwijs mooie dingen maken we in teamverband Een vast en dedicated team met merkstrategen, creatives, designers, en projectmanagers zorgt voor de dagelijkse gang van zaken. Waar nodig haken we vertrouwde of nieuwe expertise aan. Precies dat wat nodig is om de opdracht voor elkaar te krijgen.
Neem gemakkelijk contact op met 's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Onwijs Mooie DIngen heeft 0 awards gewonnen


Reviews

7 reviews voor Onwijs Mooie DIngen

5/5
(7 reviews)
Niels uittenbogaartDirecteur eigenaar bij uittenbogaart advocatuur
ServiceBranding & Positionering
SectorAnderen
Team11 - 50
5/5
Ik ben positief verrast! Ik dacht altijd dat creatief werk vooral zweverig was. Echter, nu we zijn begonnen is zie ik dat het juist heel concreet. De gestructureerde methodiek in combinatie met jullie creativiteit leidt tot mooie resultaten.

ServiceBranding & Positionering
SectorAnderen
Team11 - 50

Emiel HeinsbroekMarketing Manager bij For The People
5/5
OMD heeft met ons een transformatieproces in gang gezet waar we, zo bleek, echt aan toe waren. De vertaalslag van essentie naar uiteindelijk een nieuw gezicht en gevoel, zijn met groot inlevingsvermogen en verbeeldingskracht uitgevoerd door OMD. De korte lijnen en betrokkenheid maken het voor ons tot een erg prettige samenwerking. Onwijs mooie dingen moeten soms gewoon op je pad komen.


Vincent de GrootDirecteur eigenaar bij ASIG
5/5
Een absolute aanrader! Uitermate professioneel en buitengewoon vriendelijk. Wij zijn heel blij met de samenwerking en het resultaat.


Gewerkt met Onwijs Mooie DIngen?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen


Contact

Contact gegevens van Onwijs Mooie DIngen

Details • HoofdkantoorSchiehavenkade 110, 3024 EZ Rotterdam, Netherlands

Onwijs Mooie DIngen-youtubeOnwijs Mooie DIngen-linkedin
Sortlist logo

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Sortlist
 • Over
 • Jobs
 • Blog
 • Contact opnemen met
Voor klanten
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Ontdek
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
 • 2022 © Sortlist | 
 • Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacybeleid
 • Hulpcentrum
 • Landen
 • Talen