Prodos B.V., Den Dolder | Sortlist

Over


Prodos B.V. cover
Prodos B.V. logo

Prodos B.V. Den Dolder, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

Een fullservice digital agency met een focus op performance. Opgericht vanuit het oogpunt; samen online groeien. Wanneer jullie groeien, dan worden wij ook beloond. Wij bieden jou dan ook een performance based samenwerking aan op het gebied van online marketing. Geen hoge tarieven en ingewikkelde campagnebudgetten, maar samen op basis van het resultaat profiteren. Een gedegen en gepassioneerde aanpak van al jouw online activiteiten. Gedreven door resultaat met een pragmatische inslag.

Heb jij plannen, ambities en doelstellingen en ben je daarbij op zoek naar een partner om dat te realiseren? Wij hebben alle competenties in-house. Ontwerp, ontwikkeling, onderhoud en marketing. Wij kunnen ondersteuning bieden van A-Z, van ontwerp tot aan het verkrijgen van meer bezoekers. Bij dat alles is het resultaat het uitgangspunt.

Omdat we een kleine organisatie zijn hebben we korte lijnen. We houden niet van lange ingewikkelde communicatielijnen en bij vragen word je persoonlijk en snel geholpen.

Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door Prodos B.V.

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Als full-service e-commerce partner biedt Prodos haar toegevoegde waarde aan op basis van resultaat. Geen hoge facturen of ingewikkelde budgetten, maar samen groeien op basis van resultaat. Voordat we met elkaar starten bepalen we samen de koers en betaal jij pas bij resultaat. Prodos heeft alle kennis in huis om de performance en branding kanalen zo effectief mogelijk in te zetten. Ook heeft Prodos veel ervaring op het gebied van E-commerce met toonaangevende webshops waaronder, wijnvoordeel.nl, wijnbeurs.nl, koffievoordeel.nl, Charlietemple.com, Loods5.nl, Brunotti.com en Mcgregornewyork.com.
  Skills in E-commerce (46)
  Email MarketingSEOInfluencer MarketingSEAMarketing PlanAffiliate MarketingSearch MarketingSocial Media AdvertisingSearch Engine AdvertisingAnalytics+36
  Project in E-commerce (1)
  Full-service e-commerce partner van E-luscious - E-commerce
  Klant in E-commerce (1)
  E-lusciousE-commerce | international

  Meer informatie over E-commerce


 • Beschrijving
  Als full-service Online marketingbureau weet Prodos als geen ander waar een goed werkende website of webshop aan moet voldoen. Prodos ontwikkelt niet alleen prachtige websites, maar ook websites die leveren (klanten, omzet etc.). Prodos biedt als enige full-service development bureau een Shop as a Service propositie. Hierbij heb je voor één vast laag maandbedrag een volledig op maat gemaakte webshop, inclusief onderhoud, beveiliging en support. Dankzij deze propositie ben jij als ondernemer/ marketeer in staat om van een hoge kostenbeslissing een operationele kostenbeslissing te maken. Zo heb je tijd om de nieuwe investering terug te verdienen en hou je cash-flow over om te investeren in groei en marketing. De nieuwe shop wordt volledig op maat gemaakt. Dat betekent dat we gezamenlijk inventariseren wat de wensen en behoeften zijn. Onze projectmanager werkt dit uit in een plan waarbij niet alleen gekeken wordt naar hoe de shop opgeleverd moet worden, maar ook naar de doorontwikkeling. De designafdeling vertaald dit plan door naar een ontwerp in jouw huisstijl. Tijdens dit traject zorgen we er ook voor dat onze marketingafdeling meedenkt. Dit zorgt ervoor dat de website niet alleen visueel aantrekkelijk en functioneel is, maar ook doet wat het moet doen. Na livegang van de website zorgen we ervoor dat er voldoende tijd beschikbaar is om onvoorziene zaken op te pakken. Zo zorgen we voor een soepele overgang van het oude naar het nieuwe platform. Na het volledig afronden van de livegang zorgt ons development team dat de nieuwe shop altijd voorzien is van de nieuwste updates en beveiliging.
  Skills in Website Creatie (25)
  WordPressDesignWooCommerceMagentoMagento Web DevelopmentEcommerceConversie optimalisatieWordPress Developmentecommerce designwordpress design+15

  Meer informatie over Website Creatie

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Prodos B.V. om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

2 projecten uitgevoerd door Prodos B.V.

Strategie & campagnes voor Woonplatform in NL
Strategie & campagnes voor Woonplatform in NL

Project gemaakt voor Jumba.nl in de Vastgoed industrie voor een B2B / B2C publiek in 2021. Woningmarkt case. Voor een groot Nederlands woonplatform hebben we een slimme online marketing funnel gebouwd waarbij we met de inzet van Google Search, Display, SEO en Social effectief nieuwe gebruikers werven. Dankzij de inzet van deze slimme funnel zijn de kosten per nieuwe gebruiker gedaald met meer dan 92% naar slechts € 2,95.

Online AdvertisingSEO
Meer lezen
Full-service e-commerce partner van E-luscious
Full-service e-commerce partner van E-luscious

Project gemaakt voor E-luscious in de E-commerce industrie voor een B2C publiek in 2021.Voor alle webshoplabels die onder E-luscious vallen is Prodos verantwoordelijk voor het e-commerce gedeelte. Deze webshops zijn: * www.koffievoordeel.nl * www.koffievoordeel.be * www.kaffeevorteil.de * www.cafebonmarche.fr * www.koffiemarkt.nl * www.wijnvoordeel.nl * www.wijnvoordeel.be * www.weinvorteil.de * www.wijnbeurs.nl * www.wijnbeurs.be Samen met het in-house team van E-luscious houdt Prodos zich dagelijks bezig met o.a.: SEO, SEA, Social advertising, Affiliate, e-mail marketing, content, Google Display, Google video, data-analyse, strategie en CRO.

E-commerce
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Prodos B.V. om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

20 leden in Prodos B.V.'s team

Prodos B.V. cover
Neem gemakkelijk contact op met Prodos B.V.'s team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Prodos B.V. heeft 2 awards gewonnen

Microsoft Certified Advertisers2016-12-31advertising
Google Partner2016-12-31advertising

Reviews

Nog geen review voor Prodos B.V.


Contact

Contact gegevens van Prodos B.V.


Details


 • HoofdkantoorWillem Arntszlaan 141, 3734 EE Den Dolder, Netherlands