Omslagfoto Prodos B.V.

Prodos B.V.

Nog geen recensies

Plaats de eerste

Certificaten van Prodos B.V.

Profiel geverifieerd door de eigenaar

Profiel geverifieerd door de eigenaar

Vestiging van Prodos B.V.

Laat adres zienWillem Arntszlaan 141, 3734 EE Den Dolder, Netherlands
Prodos B.V. locatie

Talen gesproken door Prodos B.V.

Nederlands, NederlandEngels

Diensten (2) aangeboden door Prodos B.V.

Contactgegevens voor Prodos B.V.

Teamleden (1) bij Prodos B.V.

Wilco den Boef

Branches waarin Prodos B.V. heeft gewerkt

  • E-commerce
  • Vastgoed
Omslagfoto Prodos B.V.

Prodos B.V.

Over ons Prodos B.V.

Een fullservice digital agency met een focus op performance. Opgericht vanuit het oogpunt; samen online groeien. Wanneer jullie groeien, dan worden wij ook beloond. Wij bieden jou dan ook een performance based samenwerking aan op het gebied van online marketing. Geen hoge tarieven en ingewikkelde ca...

Een fullservice digital agency met een focus op performance. Opgericht vanuit het oogpunt; samen online groeien. Wanneer jullie groeien, dan worden wij ook beloond. Wij bieden jou dan ook een performance based samenwerking aan op het gebied van online marketing. Geen hoge tarieven en ingewikkelde campagnebudgetten, maar samen op basis van het resultaat profiteren. Een gedegen en gepassioneerde aanpak van al jouw online activiteiten. Gedreven door resultaat met een pragmatische inslag.

Heb jij plannen, ambities en doelstellingen en ben je daarbij op zoek naar een partner om dat te realiseren? Wij hebben alle competenties in-house. Ontwerp, ontwikkeling, onderhoud en marketing. Wij kunnen ondersteuning bieden van A-Z, van ontwerp tot aan het verkrijgen van meer bezoekers. Bij dat alles is het resultaat het uitgangspunt.

Omdat we een kleine organisatie zijn hebben we korte lijnen. We houden niet van lange ingewikkelde communicatielijnen en bij vragen word je persoonlijk en snel geholpen.

See more

Diensten (2) aangeboden door Prodos B.V.

E-commerce

From €1000

Als full-service e-commerce partner biedt Prodos haar toegevoegde waarde aan op basis van resultaat. Geen hoge facturen of ingewikkelde budgetten, maar samen groeien op basis van resultaat. Voordat we met elkaar starten bepalen we samen de koers en betaal jij pas bij resultaat. Prodos heeft alle kennis in huis om de performance en branding kanalen zo effectief mogelijk in te zetten. Ook heeft Prodos veel ervaring op het gebied van E-commerce met toonaangevende webshops waaronder, wijnvoordeel.nl, wijnbeurs.nl, koffievoordeel.nl, Charlietemple.com, Loods5.nl, Brunotti.com en Mcgregornewyork.com.

Lees meer
Magento Web Developmentecommerce designSocial Media AdvertisingConversie optimalisatiezoekmachine marketingSEOSEAAffiliate Marketingaffiliate advertisingEmail Marketingmarketplace seoStrategieData DrivenAnalyticsconsultiecommerce marketingorganic search engine optimizationorganic seo servicesSearch Engine OptimisationAmazon marketingGoogle Advertisingwebsite SEOgoogle marketingpaid search marketingSearch Engine Advertisingsearch engine rankingbingwebsite trafficSearch Marketingweb searchinternet marketing seoPinterest MarketingFacebook Marketingcrm marketingfull service marketingfull service advertisingInfluencer MarketingMarketing PlanChannableUser ExperienceA/B Testingwebsite optimizationTechnical SEOseo rankingSEO Servicese marketing{{ skills.collapsed ? ("Show more" | translate) : ("Show less" | translate) }}

Website Creatie

From €3000

Als full-service Online marketingbureau weet Prodos als geen ander waar een goed werkende website of webshop aan moet voldoen. Prodos ontwikkelt niet alleen prachtige websites, maar ook websites die leveren (klanten, omzet etc.). Prodos biedt als enige full-service development bureau een Shop as a Service propositie. Hierbij heb je voor één vast laag maandbedrag een volledig op maat gemaakte webshop, inclusief onderhoud, beveiliging en support. Dankzij deze propositie ben jij als ondernemer/ marketeer in staat om van een hoge kostenbeslissing een operationele kostenbeslissing te maken. Zo heb je tijd om de nieuwe investering terug te verdienen en hou je cash-flow over om te investeren in groei en marketing. De nieuwe shop wordt volledig op maat gemaakt. Dat betekent dat we gezamenlijk inventariseren wat de wensen en behoeften zijn. Onze projectmanager werkt dit uit in een plan waarbij niet alleen gekeken wordt naar hoe de shop opgeleverd moet worden, maar ook naar de doorontwikkeling. De designafdeling vertaald dit plan door naar een ontwerp in jouw huisstijl. Tijdens dit traject zorgen we er ook voor dat onze marketingafdeling meedenkt. Dit zorgt ervoor dat de website niet alleen visueel aantrekkelijk en functioneel is, maar ook doet wat het moet doen. Na livegang van de website zorgen we ervoor dat er voldoende tijd beschikbaar is om onvoorziene zaken op te pakken. Zo zorgen we voor een soepele overgang van het oude naar het nieuwe platform. Na het volledig afronden van de livegang zorgt ons development team dat de nieuwe shop altijd voorzien is van de nieuwste updates en beveiliging.

Lees meer
shop as a servicemagento webwinkelMagento DevelopmentMagentoWordPress DevelopmentWordPresswordpress designwordpress plugin developmentEcommerceMagento Web Developmentecommerce web designwoocommerce integrationUser Experienceopen source developmentdevelopment outsourcingonderhouddoorontwikkelingecommerce web developmentConversie optimalisatieUser Centric DesignDesignwordpress webdesignWooCommerceweb siteecommerce design{{ skills.collapsed ? ("Show more" | translate) : ("Show less" | translate) }}

Projecten (2) van Prodos B.V.

Strategie & campagnes voor Woonplatform in NL door Prodos B.V.
Strategie & campagnes voor Woonplatform in NL1 september 2020
Full-service e-commerce partner van E-luscious door Prodos B.V.
Full-service e-commerce partner van E-luscious1 september 2020

Klanten (2)

Jumba.nl

Heeft samengewerkt met Prodos B.V. in 14 mei 2019

E-luscious

Heeft samengewerkt met Prodos B.V. in 14 juli 2019

Prijzen & Nominaties (2) van Prodos B.V.

Microsoft Certified Advertisers2016

advertising

Google Partner2016

advertising

Recensies (0) gegeven aan Prodos B.V.

Er is nog geen review gepubliceerd

Wees de eerste om er één te posten!

Deze marketingbureaus zullen u ook aanspreken

Innovative Brands(4.72)Nederland
Website Creatie, Digital Strategy, Ontwerp, Mobile App, E-commerce...
Studio MiNSK(4.6)Nederland
Branding & Positionering, Ontwerp, Motion Design, Reclame, Website Creatie...
WADM | Agency(4.57)Nederland
Branding & Positionering, Website Creatie, Digital Strategy, Ontwerp

Laat ons u voorstellen aan de beste bureaus voor uw project

Vergelijking de marketingbureaus en beslis welk bureau het beste bij uw project past.

Vind mijn bureau
Social media, Branding & Positionering, Digital Strategy, E-commerce, Online Advertising...
Mobile App, Web Applicatie, Website Creatie, Ergonomie (UX / UI), Ontwerp...
Doop(5)Nederland
Branding & Positionering, Website Creatie, Ontwerp, Mobile App, E-commerce...

Laat ons u voorstellen aan de beste bureaus voor uw project

Vergelijking de marketingbureaus en beslis welk bureau het beste bij uw project past.

Vind mijn bureau
Online Bazen(4.62)Nederland
E-commerce, Online Advertising, Social media, Reclame, SEO...
AGCS(4.9)Nederland
Online Advertising, Website Creatie, E-commerce, Ontwerp, Social media...
mProvement(4.95)Nederland
Digital Strategy, SEO, Online Advertising, Social media, Web analytics / Big data...

Laat ons u voorstellen aan de beste bureaus voor uw project

Vergelijking de marketingbureaus en beslis welk bureau het beste bij uw project past.

Vind mijn bureau
Wirelab(5)Nederland
Website Creatie, Web Applicatie, Digital Strategy, Ergonomie (UX / UI), Motion Design...

Nog steeds op zoek? Wij kunnen u helpen bij het vinden van het beste marketingbureau.

Vergelijking de marketingbureaus en beslis welk bureau het beste bij uw project past.

Vind mijn bureauGuide