PXL.Widgets (+ 10 reviews) | Sortlist

PXL.Widgets cover
PXL.Widgets logo

PXL.Widgets Haarlem, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

Bij PXL.Widgets helpen we je te innoveren op het snijvlak van interactieve marketing en technologie. Wij voorzien onze klanten van strategisch online marketing advies evenals de uitvoering ervan. Ons strategisch advies, de ontwikkeling en support voorziet klanten en hun reclamebureaus met een one-stop-shop voor effectieve interactieve marketing. Onze missie is simpel: het leveren van de meest effectieve business resultaten voor onze klanten, binnen de gestelde tijd en budget.


PXL.Widgets is onderdeel van de Endeavour Group. De Endeavour Group is een groep met verschillende specialisten waarbij alles gerealiseerd wordt in één kantoor. Van het ontwikkelen van een internationale identiteit tot het creëren van out-of-the box concept voor een campagne, website of applicatie en van een volledig e-commerce traject naar SEO, emailmarketing en video creatie, alles wat jouw bedrijf nodig heeft voor een succesvolle online strategie bieden wij aan. 


 


 

130 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
5 projecten in hun portfolio
1 samenwerking gestart via Sortlist
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2019
Opgericht in 2001
4 awards gewonnen

Diensten

5 diensten aangeboden door PXL.Widgets

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Welke dienst of product jullie aanbieden is niet het enige wat de klant zal overtuigen. Hoe jullie het brengen is net zo belangrijk. Met een unieke creatieve identiteit zorgen jullie dat jullie een duidelijke indruk achterlaten. Door juist gebruik van kleur, vorm, toon en compositie kan een merk een visuele lading krijgen. Onze creatieve experts weten hoe ze deze creatieve identiteit kunnen gebruiken om de juiste snaar te raken van jullie doelgroep. Of het nou gaat om een logo of een compleet brandbook, wij zorgen dat jullie visuele stijl de gebruiker pakt en niet meer loslaat. Art direction Zorg dragen dat alle visuele elementen jullie verhaal vertellen doen wij door middel van art direction. Wij zorgen dat de storytelling doelstelling toegepast worden op alle visuele middelen die gebruikt worden in de uitingen. Of dit nou op de website is of één van de communicatiekanalen. Storytelling Laat creatieve uitingen een verhaal vertellen. Vanuit de gevormde strategie vertalen onze creatieven de bestaande concepten naar beeldtaal. Storytelling in beeld. Brand book Alle eerdergenoemde onderdelen worden samen vastgelegd in een brand book. Een brand book bevat alle richtlijnen en spelregels ten opzichte van vormgeving van het bedrijf. Hiermee zorgen wij dat elke creatieve uiting hetzelfde verhaal vertelt. Logo design Een logo moet in een oogopslag een indruk achter laten. Het moet goed leesbaar zijn maar ook een boodschap uitstralen. Wij vertalen bedrijfsdoelen naar een treffend logo om zo jullie merk op de juiste manier te vertegenwoordigen. Breng klanten in beweging Onze creatieve experts zorgen dat organisaties een visuele identiteit krijgen. Zo weten klanten uitingen te herkennen voordat ze überhaupt de inhoud hebben gelezen. Bij PXL.Widgets weten we als geen ander hoe visuele elementen omgezet worden in een verhaal. Kies voor een herkenbare creatieve identiteit die klanten in beweging brengt.
  Skills in Branding & Positionering (17)
  doelstellingpropositieidentiteitmarketingstrategieBranding IdentityMerkstrategieBrand AwarenessRebrandingCommunicatiestrategieBrand Strategy+7
  Project in Branding & Positionering (1)
  Aalberts Coorporate website - Branding & Positionering
  Klant in Branding & Positionering (1)
  AalbertsTechnology Hardware & Equipment |

  Meer informatie over Branding & Positionering


 • Beschrijving
  UX-design De manier waarop een gebruiker een dienst of product beleeft, maakt het verschil. De user experience is een belangrijk middel om te zorgen dat jullie bedrijf de indruk achterlaat die jullie willen. Hierbij staat de gebruiker centraal. Hoe zorgen jullie voor een positieve gebruikerservaring die leidt tot een goede conversie? Die vraag staat bij ons centraal. UX-Design is een ontwerpproces. In dit proces onderzoeken we de behoeftes van de klant, we leren gebruikers beter begrijpen en gebruiken deze bevindingen om de beleving te verbeteren. UX-adviesrapport Op basis van onderzoek wordt er een uitgebreid adviesrapport gegenereerd. Dit adviesrapport bevat alle input die nodig is om het digitale product te optimaliseren. Denk aan gebruikersdata, concurrentie en een uitgebreide product-scan. Onze UX-experts vatten hun werk nauwkeurig voor je samen. User testing Met user testing kunnen we effectief de aannames valideren. Zowel in het ontwerp als in de gebruikerservaring. Mogelijke problemen kunnen zo worden aangepakt voordat het visueel ontwerp en ontwikkel-traject begint. Visual design Bij een pakkende online aanwezigheid hoort ook een visueel doordachte presentatie. Onze visual designers combineren hun creatieve visie met technische kennis. Zo creëren wij websites die niet alleen een geweldige feel en user experience hebben, maar ook visueel jouw boodschap uitdragen. Merkbeleving is ontzettend belangrijk, zowel binnen software als online. Met PXL.Widgets wordt jouw merkbeleving op de juiste manier vormgegeven. Maar het moet natuurlijk wel spannend blijven. Daarom zorgen we dat we binnen de regels van de merkstrategie de grenzen blijven opzoeken.
  Skills in Ontwerp (10)
  User ExperienceUser TestingResponsive DesignVisual DesignUI DesignUX DesignWeb Designux expertsseo web designUser Centric Design
  Projecten in Ontwerp (3)
  Unit Victor website en app - Ontwerp
  Funxtion - Ontwerp
  Aalberts Coorporate website - Ontwerp
  Klanten in Ontwerp (3)
  No Worries CompanyMilitair | international
  FunxtionSport | international
  AalbertsTechnology Hardware & Equipment |

  Meer informatie over Ontwerp


 • Beschrijving
  Design: Niks is zo krachtig als een overtuigend verhaal. Hedendaagse creativiteit wordt vooral digitaal ingezet. Het is echter geen simpele taak om eruit te springen in dit digitale landschap. PXL.Widgets begrijpt als geen ander hoe we jouw verhaal omzetten in creatieve elementen om jouw merk een sterke boodschap te geven. Zo kunnen wij op een creatieve manier het digitale bereik vergroten. Digitaal gaan betekent overstappen naar een platform. Een platform dat het fundament betekent voor de groei van jullie organisatie. Alleen zo kunnen jullie het leven van jullie publiek leuker en makkelijker maken. Alleen zo zetten jullie de stap naar vooruitgang. Ons development team begeleidt die stap met te adviseren wat het beste bij jullie past, dit kan een Wordpres of Shopify oplossing zijn maar voor de complexere maatwerk projecten Laravel of Symphony zijn, tevens zijn oppelingen met derde partijen is geen probleem.
  Skills in Website Creatie (20)
  ecommerce web designVisual IdentityWebsite DesignLaravelMarketing AutomationAnalyticsPHP Website DevelopmentA/B TestingSEO Contentsymphony+10
  Projecten in Website Creatie (4)
  Unit Victor website en app - Website Creatie
  Funxtion - Website Creatie
  Aalberts Coorporate website - Website Creatie
  Basiclabel e-commerce platform - Website Creatie
  Reviews in Website Creatie (6)
  Martin van der Plas
  Mark Gommers
  Arjan Wiertz
  Pim Rijlaarsdam
  Klanten in Website Creatie (4)
  AalbertsTechnology Hardware & Equipment |
  FunxtionSport | international
  No Worries CompanyMilitair | international
  BasiclabelRetail | national

  Meer informatie over Website Creatie


 • Beschrijving
  Onze development specialisten denken mee en verder, een platform moet immers langer meegaan dan alleen aankomend jaar. Qua development hebben wij een aantal specialisaties: Wordpress development Wilt u een bestaande website naar een hoger niveau tillen? Of wilt u juist professioneel van start gaan met uw nieuwe website? In beide gevallen is WordPress het juiste CMS: – WordPress laat ons voor relatief weinig kosten jouw website bouwen en onderhouden omdat het CMS regelmatig voor updates zorgt waarmee wij jouw website steeds up-2-date kunnen houden – WordPress is een gebruiksvriendelijk open source CMS. Dat betekent dat jij altijd achter de schermen mee kunt kijken en zien hoe goed wij uw wensen vertalen Onze gespecialiseerde WordPress webdevelopers gaan graag samen met u de uitdaging aan om uw visie te vertalen in een prachtige online oplossing! Shopify development Wij ontwikkelen professionele webshops met Shopify die direct meer omzet en groei realiseren. Als partner van Shopify Nederland weten wij precies wat er nodig is om van uw webshop een succes te maken. Met onze persoonlijke aanpak zijn wij hét webbureau voor zowel kleinschalige als complexe maatwerk Shopify oplossingen. – Shopify is compleet – Shopify is flexibel – Shopify is future proof Onze Shopify specialisten gaan graag samen met u de uitdaging aan om uw visie te vertalen in een prachtige online oplossing! Laravel development Door te ontwikkelen in Laravel garanderen we goede schaalbaarheid, gemakkelijk onderhoud en een stabiel platform. Geschikt voor nu, en voor de toekomst. - Het Laravel framework is gemakkelijk op en af te schalen. Bovendien is het platform toekomstbestendig vanwege de gezonde, levendige open-source community en de regelmatige long-term support releases. - PXL.Widgets is mede-oprichter van de Dutch Laravel Foundation en daarom altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. - Onze Laravel specialisten wonnen de allereerste Nederlandse Laravel Hackathon. Hiermee bewezen ze experts te zijn in dit framework. - Bouwen in Laravel brengt ook nog twee andere grote voordelen met zich mee: het platform is stabiel en ontzettend veilig. Handig, want zo weten jullie waar jullie op kunnen rekenen.
  Skills in E-commerce (22)
  e commerce solutionsLead GenerationWordPressCMSE-commerceWooCommerceWebsite MarketingLaravelShopifyWebshop+12
  Project in E-commerce (1)
  VUE bioscopen, website en APP creatie - E-commerce
  Klant in E-commerce (1)
  VueEntertainment & Events | international

  Meer informatie over E-commerce


 • Beschrijving
  Mobile App Development is onmisbaar in een cross-platform customer journey. Met krachtige functionaliteiten als push-notificaties, locatieservices, camera en andere mobiele hardware functies kunnen snelle, interactieve gebruikerservaringen gebouwd worden. Met PXL.Widgets als partner worden jullie van concept tot realisatie bijgestaan voor een blijvende indruk op jullie klanten.
  Skills in Mobile App (21)
  iphone ipad appMobile Application DevelopmentAppNativeAndroid AppMobile App DesignMobile App DevelopmentHybrid AppReact Native DevelopmentApp Development+11
  Projecten in Mobile App (2)
  Unit Victor website en app - Mobile App
  VUE bioscopen, website en APP creatie - Mobile App
  Reviews in Mobile App (3)
  Marleen ten Broeke
  Erik ten Berge
  Floris de Haes
  Klanten in Mobile App (2)
  VueEntertainment & Events | international
  No Worries CompanyMilitair | international

  Meer informatie over Mobile App

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag PXL.Widgets om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

5 projecten uitgevoerd door PXL.Widgets

Unit Victor website en app
Unit Victor website en app

Lopend project voor No Worries Company in de Militair industrie voor een B2B / B2C publiek sinds 2022.Unit Victor is een stichting voor en door veteranen. Zij wilden een platform oprichten, waardoor de veteraan die het nodig heeft weer vanuit zijn kracht kan deelnemen aan de maatschappij. Ook streven zij ernaar veteranen bewust te maken van de risico’s die schuilen achter de stressvolle situaties die ze hebben meegemaakt, en ze helpen om daar op een gezonde manier mee om te gaan.

Digital StrategyErgonomie (UX / UI)Innovatie+3
Lees meer
Funxtion
Funxtion

Lopend project voor Funxtion in de Sport industrie voor een B2B / B2C publiek sinds 2022.

InnovatieOntwerpWeb Applicatie+1
Lees meer
VUE bioscopen, website en APP creatie
VUE bioscopen, website en APP creatie

Lopend project voor Vue in de Entertainment & Events industrie voor een B2C publiek sinds 2022.Being one of the two biggest players in cinema exploitation in theNetherlands, Vue Cinemas faces critical challenges involving vastamounts of users. We helped them grow their online ticket sales, buildingand refining a robust commercial website and app.

E-commerceMobile App
Lees meer
Aalberts Coorporate website
Aalberts Coorporate website

Lopend project voor Aalberts in de Technology Hardware & Equipment industrie voor een publiek sinds 2022.In 1975, Jan Aalberts established an aluminum precision extrusion company and Aalberts Industries was born. Now operating in more than 50 countries around the world, Aalberts Industries engineers mission-critical technologies for groundbreaking industries and everyday life. From the chips in our mobile phones, better-performing cars, eco-friendly buildings, and long-lasting, high-tech materials, to perfectly drafted beverages. Aalberts Industries believes technology matters and strives to make real progress on a human, environmental and financial level.

Branding & PositioneringDigital StrategyE-mail+3
Lees meer
Basiclabel e-commerce platform
Basiclabel e-commerce platform

Project gemaakt voor Basiclabel in de Retail industrie voor een B2C publiek in 2020.

Digital StrategyWebsite Creatie
Lees meer
Heb je een soortgelijk project?

Vraag PXL.Widgets om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

130 leden in PXL.Widgets's team

PXL.Widgets cover
Neem gemakkelijk contact op met PXL.Widgets's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

PXL.Widgets heeft 4 awards gewonnen

Stagebedrijf van het Jaar 20192019-04-30
Website van het Jaar 20202019-08-31Vrije tijd

Hotel website van het jaar | Max Brown Hotels 20212021-01-01Hospitality & leasure
Nominatie Dutch Interactive Award 20212021-03-31Corporate


Reviews

10 reviews voor PXL.Widgets

4.6/5
(10 reviews)
Martin van der PlasAdviseur kwaliteit en innovatie bij gemeente Haarlem
ServiceWebsite Creatie
SectorOverheid
Team1001 - 5000
4.25/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking
Wat was het doel van de samenwerking?
Het ontwerpen van een digitale geboorteaangifte die qua beleving en gemak aansluit bij de verwachtingen van kersverse ouders. Aansluiting op de mijnomgeving en de backoffice. Soepele geleiding van specifieke gevallen naar de balie met een afspraak.
Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?
De professionals van PXlwidgets hebben ons met toewijding en plezier geholpen. Ze zijn proactief, werken en denken goed mee door zich in te leven en te verdiepen in de materie. Ze geven ook tegengas en denken kritisch mee voor het beste resultaat. Gedurende het gehele traject waren ze transparant over de voortgang en de kosten en hielden zich aan de afspraken daarover.

Martin van der Plas beveelt dit bureau aan


ServiceWebsite Creatie
SectorOverheid
Team1001 - 5000

Geeske SteenbeekMarketing Manager West-Europa bij Aalberts integrated piping systems
ServiceWebsite Creatie
SectorIndustriële Goederen en Diensten
5/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking
Wat was het doel van de samenwerking?
We hadden een nieuwe website nodig: nieuwe design en nieuw cms.
Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?
Met PXL is het fijn samenwerken. Ze zijn flexibel en komen met goede oplossingen die er mooi uit zien.

Geeske Steenbeek beveelt dit bureau aan


ServiceWebsite Creatie
SectorIndustriële Goederen en Diensten

Pim RijlaarsdamTechnisch Directeur bij Hillson BV
ServiceWebsite Creatie
SectorAnderen
Team201 - 500
4/5
Budget
Kwaliteit
Plan
Samenwerking
Wat was het doel van de samenwerking?
Bouw, onderhoud , beheer en uitbreiding van een SAAS omgeving voor de registratie en toegangscontrole van bouwplaats personeel.
Wat vond je het leukst tijdens de samenwerking?
Het samen behalen van de geplande resultaten.
Zijn er verbeterpunten?
Planning en inschatting blijven aandachtspunt.

Pim Rijlaarsdam beveelt dit bureau aan


ServiceWebsite Creatie
SectorAnderen
Team201 - 500

Gewerkt met PXL.Widgets?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen


Contact

Contact gegevens van PXL.Widgets

Details • HoofdkantoorPhoenixstraat, 2011 KC Haarlem, Netherlands

 • Jansweg, 2011 Haarlem, Netherlands

PXL.Widgets-facebookPXL.Widgets-linkedin
Sortlist logo

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Sortlist
 • Over
 • Jobs
 • Blog
 • Contact opnemen met
Voor klanten
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Ontdek
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
 • 2022 © Sortlist | 
 • Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacybeleid
 • Hulpcentrum
 • Landen
 • Talen