Ik heb een bureauIk heb een bureau nodig
Studio Graphix logo

Studio Graphix

starstarstarstarstar_half
(3) reviews)Contact Studio Graphix

Certificaties van Studio Graphix

Verificatie lintje

Profiel geverifieerd door de eigenaar

Locatie van Studio Graphix

placeLaat adres zienkeyboard_arrow_right
Studio Graphix locatie

Talen gesproken door Studio Graphix

NederlandsEngels

Diensten (2) aangeboden door Studio Graphix

Contactgegevens voor Studio Graphix

webWebsite zienkeyboard_arrow_right
phoneToon het mobiele nummerkeyboard_arrow_right
emailToon het e-mailadreskeyboard_arrow_right
Studio Graphix

Studio Graphix

NederlandStadsgewest Haaglanden

Over ons Studio Graphix

Studio Graphix is een creatief en slim full service reclamebureau, gevestigd in Berkel en Rodenrijs in de gemeente Lansingerland. Wij bedenken concepten en ontwerpen reclame om jouw bedrijf sterk(er) in de markt te zetten.

Onze kracht is het ontwerpen van mooie reclame met altijd de commerciële waarde en functionaliteit in ons achterhoofd. We onderscheiden ons van andere reclamebureaus door onze jarenlange ervaring in het productieproces van de meeste reclamematerialen.

Deze kennis gebruiken we al in de conceptfase, zodat het eindresultaat van het digitale proces perfect in de echte wereld toepasbaar is. De combinatie van creëren en produceren is goud waard, zo ontzorgen we jouw organisatie optimaal van A tot Z op het gebied van reclame-uitingen.

 

Ontwerp & webdesign

Op zoek naar een uniek maar vooral effectief ontwerp? Wij ontwerpen logo’s, ontwikkelen huisstijlen en bouwen websites die goed vindbaar zijn op Google! We ontwerpen altijd met jouw doelgroep en de commerciële waarde in ons achterhoofd.

Buitenreclame

Wij ontwerpen, produceren en monteren pakkende buitenreclame. Met buitenreclame laat je aan je klanten en voorbijgangers zien waar ze je kunnen vinden. We adviseren je graag verder op het gebied van buitenreclame.

Binnenreclame

Inspireer en motiveer zowel je klanten als personeel met mooie sfeervolle binnenreclame. Met binnenreclame kun je goed laten zien wat je doet en dat allemaal in jouw huisstijl!

Bedrijfskleding

Representatief en herkenbare bedrijfskleding nodig? Wij leveren kwalitatieve, mooie en functionele bedrijfskleding in allerlei varianten. Ontdek ons grote assortiment bedrijfskleding en neem contact met ons op.

Relatiegeschenken

Met een relatiegeschenk maak je een sympathiek gebaar en ondertussen reclame voor je bedrijf. Wij zijn sterk in relatiegeschenken, in zowel het advies als de productie. Met Europa’s grootste assortiment in relatiegeschenken zit er voor iedereen wel iets tussen!

Drukwerk

Nog altijd onmisbaar om informatie te delen en fysiek een indruk achter te laten is drukwerk. Wij produceren drukwerk in allerlei varianten.

Projecten (2) door Studio Graphix

Menukaart en bordjes ontwerp / productie
Menukaart en bordjes ontwerp / productiemaart 2019
keyboard_arrow_right
Interieursiging voor een letselschadebureau
Interieursiging voor een letselschadebureaumaart 2019
keyboard_arrow_right

Diensten (2) aangeboden door Studio Graphix

Ontwerp

Wat is een mooi ontwerp als je er daarna niets mee kan of niemand mee aanspreekt? Wij staan voor strakke, mooie ontwerpen die overtuigen. Altijd bezig met de commerciële waarde in ons achterhoofd. Ze zijn gebaseerd op jouw doelgroep en wat jouw bedrijf nodig heeft om deze mensen te prikkelen. Onze kracht is het vertalen van deze behoeftes in de uitstraling en positionering van jouw merk. Altijd met een unieke identiteit. Of het nu gaat om het vormgeven van online content, drukwerk of een logo en huisstijl; bij ons weet je dat erover is nagedacht, dat het technisch in orde is en dat het jouw bedrijf op de juiste manier vertegenwoordigt. Website laten maken? Wij weten als geen ander hoe belangrijk online reclame is. Natuurlijk ontwerpen en bouwen we je website naar jouw smaak en wensen, maar we vergeten nooit rekening te houden met het doel ervan. Dat betekent dat we weten wat een website nodig heeft om jouw doelen te halen, zo heb je niet alleen een mooie maar ook een functionele website! Technisch goed en makkelijk vindbaar. Wij kunnen ook de hosting en onderhoud voor onze rekening nemen, zodat je er geen omkijken meer naar hebt.

Branding & Positionering

Effectieve buitenreclame nodig? Om op te vallen tussen je concurrenten is een mooie of opvallende gevel een must. Je werkt aan je naamsbekendheid en je bent goed vindbaar voor je klanten. Wij werken onder andere met lichtreclame, doosletters, raamstickers, panelen en zeildoekframes om het optimale uitstraling te creëren. Uiteraard maken we altijd eerst een voorstel zodat je vooraf precies weet hoe het gaat worden. Laat je verrassen door de mogelijkheden! Sluit het interieur aan bij de huisstijl en identiteit van jouw bedrijf? Wij staan voor sfeervolle ruimtes om zowel personeel als klanten te inspireren en te motiveren. Dit levert gegarandeerd resultaat op. Klanten blij, werknemers blij, jij blij. Wij maken gebruik van onder andere naadloos behang, gordijnen, kussens, raamstickers, vloerstickers, etched glass folie (privacy folie), zitzakken en textielframes om de sfeer te verhogen en jouw huisstijl goed herkenbaar tot uiting te laten komen. Al deze producten worden volledig naar wens gepersonaliseerd met logo’s, beeldmerken en afbeeldingen. Precies zoals jij het wil hebben, met altijd de doelgroep en de gewenste uitstraling in gedachte.

Reviews (3) gegeven aan Studio Graphix

starstarstarstarstar_half

4.5/5

Heleen van der Wiel  3 maanden geleden

Vlogger & blog

starstarstarstarstar

5/5

Studio Graphix heeft geholpen met mijn campagne en het opzetten van een nieuwe blog website. Heel blij met het resultaat!

Robert van der Steen  3 maanden geleden

Aannemersbedrijf

starstarstarstarstar_border

4/5

Wat een goed reclamebureau. Ze hebben mij geholpen in al mijn reclame-uitingen. Mijn busjes, mijn voorgevel en interieur zien er fantastisch uit. Bedankt!

Martijn Klaasen  3 maanden geleden

Klaasen B.V.

starstarstarstarstar

5/5

Dit talentvolle bedrijf heeft mijn website gemaakt en daarbij ook nog mijn pand voorzien van reclame. Zeer tevreden!