Studio Graphix

Bureau expert in Ontwerp, Branding & Positionering

Profiel geverifieerd door zijn eigenaar

Contact Studio Graphix
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
(3) reviews)
Studio Graphix

Over Studio Graphix

Op dit bureau is al aanspraak gemaakt door zijn eigenaar

Beschrijving
 • Studio Graphix is een creatief en slim full service reclamebureau, gevestigd in Berkel en Rodenrijs in de gemeente Lansingerland. Wij bedenken concepten en ontwerpen reclame om jouw bedrijf sterk(er) in de markt te zetten.

  Onze kracht is het ontwerpen van mooie reclame met altijd de commerciële waarde en functionaliteit in ons achterhoofd. We onderscheiden ons van andere reclamebureaus door onze jarenlange ervaring in het productieproces van de meeste reclamematerialen.

  Deze kennis gebruiken we al in de conceptfase, zodat het eindresultaat van het digitale proces perfect in de echte wereld toepasbaar is. De combinatie van creëren en produceren is goud waard, zo ontzorgen we jouw organisatie optimaal van A tot Z op het gebied van reclame-uitingen.

   

  Ontwerp & webdesign

  Op zoek naar een uniek maar vooral effectief ontwerp? Wij ontwerpen logo’s, ontwikkelen huisstijlen en bouwen websites die goed vindbaar zijn op Google! We ontwerpen altijd met jouw doelgroep en de commerciële waarde in ons achterhoofd.

  Buitenreclame

  Wij ontwerpen, produceren en monteren pakkende buitenreclame. Met buitenreclame laat je aan je klanten en voorbijgangers zien waar ze je kunnen vinden. We adviseren je graag verder op het gebied van buitenreclame.

  Binnenreclame

  Inspireer en motiveer zowel je klanten als personeel met mooie sfeervolle binnenreclame. Met binnenreclame kun je goed laten zien wat je doet en dat allemaal in jouw huisstijl!

  Bedrijfskleding

  Representatief en herkenbare bedrijfskleding nodig? Wij leveren kwalitatieve, mooie en functionele bedrijfskleding in allerlei varianten. Ontdek ons grote assortiment bedrijfskleding en neem contact met ons op.

  Relatiegeschenken

  Met een relatiegeschenk maak je een sympathiek gebaar en ondertussen reclame voor je bedrijf. Wij zijn sterk in relatiegeschenken, in zowel het advies als de productie. Met Europa’s grootste assortiment in relatiegeschenken zit er voor iedereen wel iets tussen!

  Drukwerk

  Nog altijd onmisbaar om informatie te delen en fysiek een indruk achter te laten is drukwerk. Wij produceren drukwerk in allerlei varianten.

starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
(3) reviews)

Talen

nl
en

Sociale media

Aangeboden diensten

Wij zijn actief in verschillende sectoren.

Ontwerp
 • Wat is een mooi ontwerp als je er daarna niets mee kan of niemand mee aanspreekt? Wij staan voor strakke, mooie ontwerpen die overtuigen. Altijd bezig met de commerciële waarde in ons achterhoofd. Ze zijn gebaseerd op jouw doelgroep en wat jouw bedrijf nodig heeft om deze mensen te prikkelen. Onze kracht is het vertalen van deze behoeftes in de uitstraling en positionering van jouw merk. Altijd met een unieke identiteit. Of het nu gaat om het vormgeven van online content, drukwerk of een logo en huisstijl; bij ons weet je dat erover is nagedacht, dat het technisch in orde is en dat het jouw bedrijf op de juiste manier vertegenwoordigt. Website laten maken? Wij weten als geen ander hoe belangrijk online reclame is. Natuurlijk ontwerpen en bouwen we je website naar jouw smaak en wensen, maar we vergeten nooit rekening te houden met het doel ervan. Dat betekent dat we weten wat een website nodig heeft om jouw doelen te halen, zo heb je niet alleen een mooie maar ook een functionele website! Technisch goed en makkelijk vindbaar. Wij kunnen ook de hosting en onderhoud voor onze rekening nemen, zodat je er geen omkijken meer naar hebt.
Vraag info aan
Branding & Positionering
 • Effectieve buitenreclame nodig? Om op te vallen tussen je concurrenten is een mooie of opvallende gevel een must. Je werkt aan je naamsbekendheid en je bent goed vindbaar voor je klanten. Wij werken onder andere met lichtreclame, doosletters, raamstickers, panelen en zeildoekframes om het optimale uitstraling te creëren. Uiteraard maken we altijd eerst een voorstel zodat je vooraf precies weet hoe het gaat worden. Laat je verrassen door de mogelijkheden! Sluit het interieur aan bij de huisstijl en identiteit van jouw bedrijf? Wij staan voor sfeervolle ruimtes om zowel personeel als klanten te inspireren en te motiveren. Dit levert gegarandeerd resultaat op. Klanten blij, werknemers blij, jij blij. Wij maken gebruik van onder andere naadloos behang, gordijnen, kussens, raamstickers, vloerstickers, etched glass folie (privacy folie), zitzakken en textielframes om de sfeer te verhogen en jouw huisstijl goed herkenbaar tot uiting te laten komen. Al deze producten worden volledig naar wens gepersonaliseerd met logo’s, beeldmerken en afbeeldingen. Precies zoals jij het wil hebben, met altijd de doelgroep en de gewenste uitstraling in gedachte.
Vraag info aan

Geïnteresseerd in onze diensten? Neem nu contact met ons op!

Contact Studio Graphix

Informatie over het bureau

2

Diensten

3

Reviews

2

Projecten

4

Teamleden

Voorgaande projecten

Bekijk de laatste projecten die voor onze klanten gerealiseerd zijn
2 werk geüpload
Menukaart en bordjes ontwerp / productie

Menukaart en bordjes ontwerp / productie

maart 2019
maart 2019

Menukaart en bordjes ontwerp / productie

Urban Café Spui had te maken met de btw-verhoging en had snel nieuwe menuborden, prijskaartjes en menukaarten nodig. Natuurlijk hebben we dit snel weten te regelen en staan nu overal de juiste prijzen genoteerd. Ook in de horeca is Studio Graphix sterk!

Ontwerp
Reclame
Interieursiging voor een letselschadebureau

Interieursiging voor een letselschadebureau

maart 2019
maart 2019

Interieursiging voor een letselschadebureau

Onze klant Van der Toorn Personenschade is verhuisd naar een modern pand.
Een mooie samenwerking heeft geleid tot een prachtig resultaat en mooie producten.
Van binnenreclame tot bedrukte kopjes en van fotobehang tot kussens; Van der Toorn heeft optimaal gebruik gemaakt van ons totaalpakket!

Profiteer jij ook binnenkort van onze diensten en producten? Neem contact op en ervaar wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen.

Reclame
3D
Ontwerp
Branding & Positionering

Klantenreviews

Bekijk de laatste reviews van onze klanten

3 review(s) geplaatst

Totaal beoordelingen

4.5/5
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
5/5

Heleen van der Wiel  een maand geleden

Owner bij Vlogger & blog

Studio Graphix heeft geholpen met mijn campagne en het opzetten van een nieuwe blog website. Heel blij met het resultaat!

starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
4/5

Robert van der Steen  een maand geleden

Eigenaar bij Aannemersbedrijf

Wat een goed reclamebureau. Ze hebben mij geholpen in al mijn reclame-uitingen. Mijn busjes, mijn voorgevel en interieur zien er fantastisch uit. Bedankt!

starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
5/5

Martijn Klaasen  een maand geleden

Marketing Manager bij Klaasen B.V.

Dit talentvolle bedrijf heeft mijn website gemaakt en daarbij ook nog mijn pand voorzien van reclame. Zeer tevreden!

add_circle_outlineVoeg een nieuwe review toe

Laat ons u voorstellen aan de beste bureaus voor uw project

Van webdesign tot reclamebureaus: wij houden rekening met ál uw criteria en stellen u voor aan de meest passende bureaus. U vergelijkt de voorstellen dan zelf en maakt de beste keuze.

Vind mijn bureau

100% gratis - Kosten worden in rekening gebracht bij de marketingbureaus die met u willen werken.