Studio MarcHagendijk (+ reviews) | Sortlist
Sortlist
Studio MarcHagendijk cover
Studio MarcHagendijk logo

Studio MarcHagendijk

Geverifieerd
Ridderkerk, Nederland
Design(ed) to improve your brand & increase your profits. - Grafisch vormgeving en DTP
Heeft u af en toe een grafisch vormgever nodig maar heeft u geen grafische afdeling binnen uw bedrijf? Of heeft u tijdelijk extra hulp nodig bij een groot project? Als grafisch vormgever en DTP’er zou ik u hier graag bij willen helpen! Mensen van extra waarde voorzien staat voor mij bovenaan het lijstje. Ik denk graag mee, en zet altijd de extra stap om zo een perfect product af te leveren. Men zegt dat ik een ‘getting things done’ mentaliteit heb en mijn werk kwalitatief goed, precies, en snel aflever. Hierdoor, in combinatie met mijn jaren ervaring binnen de grafische wereld ben ik er van overtuigd u deze garanties ook te kunnen bieden. Om te zien of we goed matchen vind het belangrijk u en of uw bedrijf eerst goed te leren kennen door middel van een kennismakingsgesprek. Op basis daarvan maak ik een vrijblijvend voorstel van het geen wat u wilt, en mocht het toch niet helemaal klikken? Geen probleem, even goede vrienden! -- Do you occasionally need a graphic designer, but you don't have a graphic department within your company? Or do you temporarily need extra help with a large project? As a graphic designer and DTP'er I would like to help you with this! Providing people with extra value is at the top of my list. I like to think along, and always take the extra step to deliver a perfect product. They say that I have a 'getting things done' mentality and that I deliver my work of good quality, precisely and quickly. Because of this, in combination with my years of experience within the graphic world, I am convinced that I can also offer you these guarantees. To see whether we are a good match, it is important to first get to know you and/or your company well by means of an introductory meeting. Based on that, I make a non-binding proposal of what you want. And the best thing about it? You are not committed to anything at this stage!
1 personen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands, Spaans
8 projecten in hun portfolio
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2022
Opgericht in 2021
1 award gewonnen

Diensten

2 diensten aangeboden door Studio MarcHagendijk

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Heeft u af en toe een grafisch vormgever nodig maar heeft u geen grafische afdeling binnen uw bedrijf? Of heeft u tijdelijk extra hulp nodig bij een groot project? Als grafisch vormgever en DTP’er zou ik u hier graag bij willen helpen!

  Mensen van extra waarde voorzien staat voor mij bovenaan het lijstje. Ik denk graag mee, en zet altijd de extra stap om zo een perfect product af te leveren. Men zegt dat ik een ‘getting things done’ mentaliteit heb en mijn werk kwalitatief goed, precies, en snel aflever. Hierdoor, in combinatie met mijn jaren ervaring binnen de grafische wereld ben ik er van overtuigd u deze garanties ook te kunnen bieden.

  Om te zien of we goed matchen vind het belangrijk u en of uw bedrijf eerst goed te leren kennen door middel van een kennismakingsgesprek. Op basis daarvan maak ik een vrijblijvend voorstel van het geen wat u wilt, en mocht het toch niet helemaal klikken? Geen probleem, even goede vrienden!
  Skills in Ontwerp (37)
  design van iconenPackaging DesignBrand Designadobe photoshopadobe indesigndtplayout designgift card designfoto bewerkenmarketing en reclame+27
  Projecten in Ontwerp (8)
  Digitale content: presentaties & social media - Ontwerp
  Drukwerk design - Ontwerp
  Foto retoucheren + omkleuren + vrijstaand maken - Ontwerp
  Verpakkings design - Ontwerp
  Reviews in Ontwerp (2)
  Arjan Reuijl
  Romy Lodder
  Klanten in Ontwerp (8)
  Marc Hagendijk MediaRetail |
  Marc Hagendijk MediaAnderen |
  Marc Hagendijk MediaAnderen |
  Marc Hagendijk MediaAnderen |

  Meer informatie over Ontwerp


 • Beschrijving
  Beeld zegt alles. Wist u dat onze hersenen beeld 50% beter onthouden dan tekst? In communicatie is het dus ook van essentieel belang om met de juiste beelden te werken. Of het nu om drukwerk, online of presentaties gaat. Als beeldbewerker en fotograaf zou ik u hier graag bij willen helpen!
  --
  Omdat foto’s moment opnames zijn is het is fijn om te weten dat wanneer u toevallig last heeft van dat ene puistje, er een mogelijkheid bestaat deze weg te werken in de nabewerking. Dit zelfde geldt voor vlekken, vouwen en kreukels in kleding. Of een persoon of object later toe te voegen of te verwijderen met Photoshop.
  --
  Bij glimmende objecten zoals sieraden is het mooier als de spiegeling of reflectie verwijderd is. En wanneer nog niet alle product samples op de dag van de fotoshoot gereed zijn, dan is het fijn dat producten omgekleurd kunnen worden. Allemaal achteraf! De mogelijkheden zijn eindeloos.
  Mocht u beelden nodig hebben voor drukwerk is het goed om te weten dat hier strenge kwaliteitseisen aan verbonden zijn. Bijvoorbeeld minimale resoluties of DPI’s. Het behalen van deze resolutie kan doormiddel van beeldbewerking ook in orde gemaakt worden. Gelukkig is fotobewerking één van mijn specialiteiten en heb hier jaren ervaring mee. Ik werk zowel in Adobe Photoshop als Lightroom, en door mijn ervaring in fotografie heb ik een goed oog voor detail, kleurgebruik en compositie ontwikkeld. Bent u opzoek zijn naar een consistente look en kwaliteit in uw beelden voor zowel online als drukwerk? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Aan de hand hiervan kan ik advies en een offerte opmaat verzorgen.
  Skills in Fotografie (22)
  VR-AR OntwikkelingpresetsRealidad aumentadaPhoto Editingadobe photoshopontwerpfotoshootoutdoor fotografiefoto bewerkenstock foto+12
  Projecten in Fotografie (3)
  Foto retoucheren + omkleuren + vrijstaand maken - Fotografie
  Beelden opmaken vanuit het niets - Fotografie
  Filter ontwikkelen, voor een consistente look - Fotografie
  Klanten in Fotografie (3)
  Marc Hagendijk MediaAnderen |
  Marc Hagendijk MediaAnderen |
  Marc Hagendijk MediaAnderen |

  Meer informatie over Fotografie

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Studio MarcHagendijk om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.
Team

1 lid in Studio MarcHagendijk's team

Studio MarcHagendijk cover
VerhaalHi, ik ben Marc. Voor meer dan 8 jaar werkzaam als DTP’er en vormgever met variërende werkzaamheden. Deze bestaan o.a. uit opmaak van drukwerk, digitale content, signing, en social media. “Als zelfstandig ondernemer ben ik inzetbaar voor verschillende projecten door de ervaring die ik over de jaren heb opgebouwd.”
Neem gemakkelijk contact op met Studio MarcHagendijk's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Studio MarcHagendijk heeft 1 award gewonnen

Beste drone foto van 20192019-08-01Fotografie


Reviews

2 reviews voor Studio MarcHagendijk

4.5/5
(2 reviews)
Romy LodderRetail Communicatie Designer bij Trust International B.V.
ServiceOntwerp
SectorRetail
Team501 - 1000
4/5

Marc pakt iedere opdracht even enthousiast aan, heeft oog voor detail en denkt met ons mee. Je kan altijd een snelle en duidelijke reactie verwachten. Met uiteindelijk een top resultaat!


ServiceOntwerp
SectorRetail
Team501 - 1000

Arjan ReuijlMarketing manager bij Trust International B.V.
ServiceOntwerp
SectorRetail
Team501 - 1000
5/5

“Marc heeft als vormgever een grote bijdrage geleverd aan het opzetten en uitwerken van de nieuwe verpakkingsstijl van Trust. Groot voordeel is dat hij allround inzetbaar is, zoals ontwerp, DTP, beeldbewerking en fotografie/art direction. Hij werkt snel en komt z’n afspraken goed na. Bij een volgend project zullen we Marc zeker weer benaderen.“


ServiceOntwerp
SectorRetail
Team501 - 1000
Gewerkt met Studio MarcHagendijk?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van Studio MarcHagendijk

Details


https://www.marchagendijk.com

 • HoofdkantoorDonckselaan, Ridderkerk, Nederland

Sortlist

Building great business stories.

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Voor klanten
 • Ontdek
 • Krijg advies
 • Zoeken
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Prijzen
 • Kom op de lijst te staan
Middelen
 • Blog
 • Hulp en ondersteuning
Bedrijf
 • Over
 • Contact opnemen met
 • Jobs
 • 2023 © Sortlist - Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacybeleid