ZoomWorks, Schalkhaar | Sortlist
Sortlist
ZoomWorks cover
ZoomWorks logo

ZoomWorks

verified-flag
Schalkhaar, Nederland
Hallo! Wij zijn ZoomWorks. Een team van digitale marketeers en audiovisuele specialisten.  En we leveren videomarketing dat er toe doet, voor jou. Al tien jaar krijgen wij energie van het maken van vette video’s en te gekke animaties. Dat is en blijft onze basis. Ooit zijn we begonnen als videoproductiebedrijf omdat we zagen dat online video een enorme toevlucht zou nemen. Maar tja, dat was toen. Terug naar nu. Vragen die we ons altijd stellen zijn: Hoe kunnen we jouw doelgroep bereiken? Waar is de kijker naar op zoek? Hoe kunnen we jouw idee of verhaal zo goed mogelijk presenteren? En, tot slot: Hoe bereiken we het doel? Juist die vragen hebben er toe geleid dat we ons een videomarketingbureau zijn gaan noemen. Het samen omzetten van ideeën en verhalen naar video en animatie. Daar krijgen we een kick van. Maar het liefst gaan we nog een stapje verder met de juiste combinatie van digitale marketing en animatie of video producties. Dat is wat wij noemen videomarketing. Ervoor zorgen dat jouw video of animatie door video SEO goed gevonden wordt. Met interactieve video de kijker controle geven in wat hij ziet en direct actie kan ondernemen. Jouw kijker persoonlijk aanspreken met gepersonaliseerde video of animatie. De kijker een belevenis geven door VR 360 graden video of animatie. En zorgen dat de resultaten meetbaar zijn. Dat doen we. We? Jep. ZoomWorks heeft alle disciplines zelf in huis en kan daardoor snel schakelen. Van cameramannen tot tekstschrijvers en van 3D specialisten tot digitale marketeers. Die laatste ontleden jouw verhaal tot de kern en bepalen de strategie. Waarna de audiovisuele specialisten de beste videomarketingtool bouwen. Een prettige persoonlijke samenwerking. Wij houden er van. Sterker nog. We zijn verslaafd aan klanttevredenheid. Daarom zijn onze beloftes aan jou. We zorgen dat je tevreden bent. We bieden competitieve prijzen. En we geven  jouw marketing een stevige boost.
7 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
Sortlist lid sinds 2019
Opgericht in 2007
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven

Diensten

4 diensten aangeboden door ZoomWorks

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Hallo! Wij zijn ZoomWorks. Een team van digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren videomarketing dat er toe doet, voor jou.

  Al tien jaar krijgen wij energie van het maken van vette video’s en te gekke animaties. Dat is en blijft onze basis. Ooit zijn we begonnen als videoproductiebedrijf omdat we zagen dat online video een enorme toevlucht zou nemen. Maar tja, dat was toen. Terug naar nu.

  Vragen die we ons altijd stellen zijn: Hoe kunnen we jouw doelgroep bereiken? Waar is de kijker naar op zoek? Hoe kunnen we jouw idee of verhaal zo goed mogelijk presenteren? En, tot slot: Hoe bereiken we het doel?

  Juist die vragen hebben er toe geleid dat we ons een videomarketingbureau zijn gaan noemen. Het samen omzetten van ideeën en verhalen naar video en animatie. Daar krijgen we een kick van. Maar het liefst gaan we nog een stapje verder met de juiste combinatie van digitale marketing en animatie of video producties. Dat is wat wij noemen videomarketing.
  Skills in Video Productie (11)
  Animated VideoOnline Video2D AnimationVideo animationVideo AdvertisingVideo MarketingVideo EditingPromotional VideoSocial Video Production3D Animation+1

  Meer informatie over Video Productie


 • Beschrijving
  Wij zijn ZoomWorks. We maken vette animaties die de doelgroep aanspreekt en leidt tot meer resultaat. En ondersteunen we graag om jouw unieke verhaal te vertalen naar een spetterende animatie. In welke vorm dan ook. Op onze website vertellen we je alle ins en outs over een animatie laten maken. Zo geven we je uitleg over de werkwijze om een animatie te laten maken. Een aantal voorbeelden van verschillende soorten animaties om inspiratie op te doen. En geven we je een beeld van wat de kosten zijn om een animatie te laten maken. Geen zin om te lezen? Mail ons!
  Skills in 3D (8)
  Animated Video2D/3D Animation3D Motion DesignVideo AdvertisingVideo MarketingPromotional Video3D AnimationGraphic Design and 3D Animation

  Meer informatie over 3D


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in Social media (1)
  Video Marketing

  Meer informatie over Social media


 • Beschrijving

  Geen beschrijving opgegeven voor deze service.

  Skills in Ontwerp (1)
  2D Animation

  Meer informatie over Ontwerp

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag ZoomWorks om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.
Team

7 leden in ZoomWorks's team

Neem gemakkelijk contact op met ZoomWorks's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

ZoomWorks heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor ZoomWorks

Gewerkt met ZoomWorks?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van ZoomWorks

Details


http://www.ZoomWorks.nl

 • HoofdkantoorGarderegimentsweg, 7433 MB Schalkhaar, Netherlands

Sortlist

Building great business stories.

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Voor klanten
 • Ontdek
 • Krijg advies
 • Zoeken
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Prijzen
 • Kom op de lijst te staan
Middelen
 • Blog
 • Data Hub
 • Hulp en ondersteuning
Bedrijf
 • Over
 • Contact opnemen met
 • Jobs
 • 2023 © Sortlist - Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacybeleid