search
Evenementenbureau 24/7 Events cover picture

Evenementenbureau 24/7 Events

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border

No reviews yet

Post the first one

Certifications of Evenementenbureau 24/7 Events

Profile verified by its owner

Profile verified by its owner

Location of Evenementenbureau 24/7 Events

placeShow addressplaceMercury 247, 3769 KD Soesterberg, Netherlands
Evenementenbureau 24/7 Events location

Languages spoken by Evenementenbureau 24/7 Events

DutchGermanEnglish

Services (2) offered by Evenementenbureau 24/7 Events

Contact info for Evenementenbureau 24/7 Events

Evenementenbureau 24/7 Events cover picture

Evenementenbureau 24/7 Events

NetherlandsSoesterberg

About Evenementenbureau 24/7 Events

Evenementenbureau 24-7 Events.

Wij zijn specialisten in het organiseren van zakelijke en feestelijke bedrijfsevenementen. Sinds 2006 organiseren wij evenementen voor de profit en non profit sector. Gevestigd in Soesterberg, pal tussen Utrecht en Amersfoort in Midden Nederland.

We zijn in te huren als evenementenorganisator. We werken als full service evenementenbureau; dat houdt in dat wij evenementen van A tot Z kunnen organiseren.

Als bedrijf hoef je niet altijd de volledige regie uit handen te geven, maar kom je gewoon handen tekort. Het organiseren van een professioneel, maar ook veilig evenement kost gewoon veel tijd. Wij kunnen bepaalde taken van u overnemen zodat u zich op de rest kunt blijven concentreren.

Neem nu alleen de administratie rondom het opzetten van een goed werken evenement registratieformulier van uw gasten. En de verwerking van alle aanmeldingen. Het kunnen er honderden zijn. En natuurlijk gaan er vragen komen over het evenement. Hoe fijn is het dan om te weten dat dat gedeelte op een professionele manier wordt opgepakt.

Over onze verdiensten doen wij niet geheimzinnig.
Wij worden door u betaald voor de door ons werkelijk gewerkte uren. Die gewerkte uren laten wij u netjes zien. We ontvangen wij geen cent aan provisie, kickback fee of andere vergoeding van Derden. En dit is een handelwijze die zeer zelden of nooit wordt toegepast door een evenementenbureau.

Wij vinden dat provisies en kickback fees - van enkele duizenden euro’s - beter gestoken kunnen worden in de kwaliteit van uw evenement. En niet in de portemonnee van iemand glijdt die er hoogstens een paar mailberichten voor heeft gestuurd.

U kunt ons overal voor inschakelen:
Van een spetterend bedrijfsfeest tot een soepel lopend congres. Wij helpen u met de evenementenregistratie. Moet er een evenementenwebsite komen? Check, die maken we voor u! Gastsprekers, dagvoorzitters, of creatieve evenement ideeën nodig? Wij hebben het allemaal.

Zoekt u een evenementenlocatie? Met ruim 2500 evenementenlocaties moet het wel heel gek lopen willen wij niet de juiste match voor uw evenement vinden.

Graag tot snel!
________________________________________________________________
Evenementenbureau 24-7 Events voor evenementen, congressen en bedrijfsfeesten
Mercury 247, 3769KD Soesterberg | events@247events.nl | https://www.247events.nl | Tel: +31 085 - 002 8111

Read more

You will also like these agencies

Duval Branding NV(5star)Netherlands
Branding & Positioning, Graphic Design, Digital Strategy, Website Creation, Motion Design...
KEEP IT QUIETNetherlands
Event, Branding & Positioning, Social Media, Public Relations (PR)
IM Lounge(5star)Netherlands
Media Planning, Online Advertising, Advertising, Social Media

Let us guide you to the best agency

Compare and hire the one that's right for your needs.

Find my agency
Smith Communicatie BV(5star)Netherlands
Public Relations (PR), Branding & Positioning, Event
Event, Branding & Positioning
Fundustry eventsNetherlands
Event, Branding & Positioning

Let us guide you to the best agency

Compare and hire the one that's right for your needs.

Find my agency
The Pool(5star)Netherlands
Media Planning, Movie
Website Creation, Media Planning
3AMNetherlands
Advertising, Event

Let us guide you to the best agency

Compare and hire the one that's right for your needs.

Find my agency
Sowieso HelderNetherlands
Branding & Positioning, Event

Still looking? Let us guide you to the best agency

Compare and hire the one that's right for your needs.

Find my agencyGuide
chevron_leftchevron_right

Works (1) by Evenementenbureau 24/7 Events

Congres organisator by Evenementenbureau 24/7 Events
Congres organisatorOctober 8, 2019
arrow_forward

Services (2) offered by Evenementenbureau 24/7 Events

Event

€1000 – €1000000

Evenementenbureau 24-7 Events. Wij zijn specialisten in het organiseren van zakelijke en feestelijke bedrijfsevenementen. Sinds 2006 organiseren wij evenementen voor de profit en non profit sector. Gevestigd in Soesterberg, pal tussen Utrecht en Amersfoort in Midden Nederland. We zijn in te huren als evenementenorganisator. We werken als full service evenementenbureau; dat houdt in dat wij evenementen van A tot Z kunnen organiseren. Als bedrijf hoef je niet altijd de volledige regie uit handen te geven, maar kom je gewoon handen tekort. Het organiseren van een professioneel, maar ook veilig evenement kost gewoon veel tijd. Wij kunnen bepaalde taken van u overnemen zodat u zich op de rest kunt blijven concentreren. Neem nu alleen de administratie rondom het opzetten van een goed werken evenement registratieformulier van uw gasten. En de verwerking van alle aanmeldingen. Het kunnen er honderden zijn. En natuurlijk gaan er vragen komen over het evenement. Hoe fijn is het dan om te weten dat dat gedeelte op een professionele manier wordt opgepakt. Over onze verdiensten doen wij niet geheimzinnig. Wij worden door u betaald voor de door ons werkelijk gewerkte uren. Die gewerkte uren laten wij u netjes zien. We ontvangen wij geen cent aan provisie, kickback fee of andere vergoeding van Derden. En dit is een handelwijze die zeer zelden of nooit wordt toegepast door een evenementenbureau. Wij vinden dat provisies en kickback fees - van enkele duizenden euro’s - beter gestoken kunnen worden in de kwaliteit van uw evenement. En niet in de portemonnee van iemand glijdt die er hoogstens een paar mailberichten voor heeft gestuurd. U kunt ons overal voor inschakelen: Van een spetterend bedrijfsfeest tot een soepel lopend congres. Wij helpen u met de evenementenregistratie. Moet er een evenementenwebsite komen? Check, die maken we voor u! Gastsprekers, dagvoorzitters, of creatieve evenement ideeën nodig? Wij hebben het allemaal. Zoekt u een evenementenlocatie? Met ruim 2500 evenementenlocaties moet het wel heel gek lopen willen wij niet de juiste match voor uw evenement vinden. Graag tot snel! ________________________________________________________________ Evenementenbureau 24-7 Events voor evenementen, congressen en bedrijfsfeesten Mercury 247, 3769KD Soesterberg | events@247events.nl | https://www.247events.nl | Tel: +31 06 - 27 311 788

Read more
evenementenorganisatorCongresorganisator

Media Planning

€1000 – €1000000

Reviews (0) given to Evenementenbureau 24/7 Events

No review has been published yet.

Be the first to post one!