Afdeling Online cover picture

Afdeling Online

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border

No reviews yet

Post the first oneContact Afdeling Online

Certifications of Afdeling Online

Verified flag

Profile verified by its owner

Location of Afdeling Online

Afdeling Online location

Languages spoken by Afdeling Online

DutchEnglish

Services (2) offered by Afdeling Online

Contact info for Afdeling Online

Afdeling Online cover picture

Afdeling Online

NetherlandsHelmond + 1 other office(s)Netherlands, Rotterdam

About Afdeling Online

Online marketing bureau

Hallo! Wij zijn Afdeling Online. Wij zijn de online marketing afdeling die je zelf niet hebt, maar die je wel kunt inzetten voor je online strategie en uitvoering. In alles wat wij doen zijn wij eerst je collega en dan online marketeer. We vragen naar je weekend voordat we het diepe in duiken. Wij leren je graag écht goed kennen. Wij geloven dat we elkaar slimmer maken als we kennis, resultaat en fun combineren. Dit doen we door het inzetten van creatieve campagnes.

Afdeling Online ❤ online marketing

Online marketing is ons vak. En hoewel wij het geen hogere wiskunde vinden, blijft het natuurlijk wel een vak met veel disciplines en continu heel veel nieuwe en spannende ontwikkelingen. Sterker nog: wij worden er blij van om onze klanten te helpen met het vinden van de juiste weg in het bos van SEO, SEA, Google Analytics, Social Marketing en E-mailmarketing. Wij introduceren ons graag als je collega marketeer. De online marketing afdeling die je zelf niet hebt, maar die je wel kunt inzetten voor je online strategie en uitvoering. Wij geloven dat we elkaar slimmer maken als we kennis, resultaat en fun combineren. We doen dat vanuit Helmond en Rotterdam. 

Bewezen dienst

Wij zijn Google Premier Partner, Bing Ads Accredited Professional en FD Gazellen van 2019. Verder hebben wij onze certificaten zoals Facebook Blueprint, Hootsuite en Hubspot. 

Read more

You will also like these agencies

ELSE & BANG(4.59star_half)Netherlands
Branding & Positioning, Digital Strategy, Content Strategy, Social Media, Website Creation...
Online Advertising, SEO, Social Media, Website Creation
KEEP IT QUIETNetherlands
Event, Branding & Positioning, Social Media, Public Relations (PR)

Let us guide you to the best agency

Compare and hire the one that's right for your needs.

Find my agency
Online Bazen(4.62star_half)Netherlands
E-commerce, Online Advertising, Social Media, Advertising
Novicom Marketing Group(5star)Netherlands
Social Media, Branding & Positioning, Online Advertising, Graphic Design
C2B(5star)Netherlands
Advertising, Social Media, Online Advertising, Movie

Let us guide you to the best agency

Compare and hire the one that's right for your needs.

Find my agency
OONANetherlands
Public Relations (PR), Social Media, Content Strategy, Digital Strategy
youEngineNetherlands
Public Relations (PR), Social Media, Branding & Positioning, Content Strategy
mProvementNetherlands
Digital Strategy, SEO, Online Advertising, Social Media

Let us guide you to the best agency

Compare and hire the one that's right for your needs.

Find my agency
XYMS: Data Driven Marketing Consultancy(4.91star_half)Netherlands
Digital Strategy, Online Advertising, Social Media

Still looking? Let us guide you to the best agency

Compare and hire the one that's right for your needs.

Find my agencyGuide
chevron_leftchevron_right

Works (3) by Afdeling Online

Zoekmachine marketing voor ROC Rivor by Afdeling Online
Zoekmachine marketing voor ROC RivorDecember 19, 2019
arrow_forward
Social marketing voor Dual Inventive by Afdeling Online
Social marketing voor Dual InventiveDecember 19, 2019
arrow_forward
Zoekmachine- en social marketing voor Medians by Afdeling Online
Zoekmachine- en social marketing voor MediansDecember 19, 2019
arrow_forward

Services (2) offered by Afdeling Online

Social Media

€1500 – €1000000

Wil jij je social media uitbesteden of kun je wat extra ondersteuning gebruiken? Dan ben je bij ons social media bureau aan het juiste adres. Wij weten de weg op alle social media kanalen. Van strategie tot uitvoering, in zowel betaalde als organische posts. Klaar om jouw social media naar een hoger niveau te tillen? Onze experts maken gerichte en effectieve campagnes op verschillende platforms, zoals Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram. Met behulp van social media adverteren kun je bestaande doelgroepen op een slimme manier benaderen. Bijvoorbeeld met een pixel, of door een koppeling met je CRM. Ook is het mogelijk om nieuwe doelgroepen op een tactische manier aan te spreken. Bijvoorbeeld door te targeten op basis van demografie, interesse of look-a-like audiences. Social media uitbesteden? Wij kunnen je volledig ontzorgen en je community management en social media adverteren van je overnemen. Ook hebben we alle kennis en kunde in huis om pakkende content voor je te maken!

Read more
socialmediaSocial Media ManagementAdvertisingMedia BuyingFacebookFacebook AdsRemarketingLinkedInInstagramTwitterWhatsAppCommunity ManagementContent CreationContentmarketing{{ skills.collapsed ? ("Show more" | translate) : ("Show less" | translate) }}

Online Advertising

€1500 – €1000000

Besluit je Online Advertising in te zetten, dan zie je vandaag nog resultaat omdat je mensen direct beetpakt tijdens hun zoektocht naar jouw product of dienst. Waarom dit deel zou moeten uitmaken van je online-marketingstrategie? Simpel. Omdat het snel resultaat levert. Wij doen er alles aan om jouw digitale advertenties eruit te laten springen. We zorgen dat je gevonden wordt op de juiste zoekwoorden, schrijven messcherpe copy en voegen prikkelende extra's toe. Alles met één duidelijk doel voor ogen: meer conversies op jouw website. De mogelijkheden van online adverteren zijn eindeloos. Wij zijn knettergoed in adverteren via verschillende digitale platforms, denk aan Google en Bing. We kunnen remarketen, werken met specifieke target audiences, pixels en alle mogelijkheden die deze platforms bieden. Ook hebben we veel ervaring met Google Ad Grants. Proces Bij het opzetten van digitale campagnes zullen wij altijd een intake organiseren. We nemen zowel de opzet van de campagnes als de monitoring uit handen. Bij de opzet zorgen we dat we alles zo inrichten dat meetbaarheid de boventoon voert. Tijdens de optimalisatie periode zijn we streng op de prestaties van de campagnes. We sturen bij waar nodig, bijvoorbeeld door de biedingen aan te passen of zoekwoorden uit te sluiten. We beantwoorden ook graag jouw Online Advertising gerelateerde vragen. Alles voor dat ene doel: meer conversies.

Read more
AdvertisingDigital MarketingInternet MarketingPPCSearch Engine Optimizationpay per clickMarketingsearch enginePaid SearchSEMAdWordsSMOGoogle AdsGoogle AdWordsgoogle partnerGoogle AnalyticsGoogle Ad GrantsGrants{{ skills.collapsed ? ("Show more" | translate) : ("Show less" | translate) }}

Reviews (0) given to Afdeling Online

No review has been published yet.

Be the first to post one!