Bouwmeester Media cover picture

Bouwmeester Media

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border

No reviews yet

Post the first oneContact Bouwmeester Media

Certifications of Bouwmeester Media

Verified flag

Profile verified by its owner

Location of Bouwmeester Media

Bouwmeester Media location

Languages spoken by Bouwmeester Media

DutchEnglish

Services (2) offered by Bouwmeester Media

Contact info for Bouwmeester Media

Bouwmeester Media cover picture

Bouwmeester Media

NetherlandsKampen

About Bouwmeester Media

Reclamebureau Bouwmeester Media bouwt strategisch aan ijzersterke merken met een goed verhaal op social media. gevestigd in Kampen, zorgen wij voor pakkende content in de vorm van video, tekst en fotografie.

Bouwmeester Media gelooft als reclamebureau, in de juiste content, voor de juiste doelgroep, op het juiste moment, in de juiste context. Omdat het kan en veel beter werkt!

Bij het zien van goede content krijgen klanten niet het idee dat iets reclame, maar het is echt leuk om te lezen of zien. Zo vinden klanten vanzelf de weg naar jouw bedrijf. Goede en bij elkaar passende content in de vorm van tekst, beeld en video straalt professionaliteit uit. Wij zijn in deze wereld helemaal thuis! 

Een goede marketingstrategie is de basis voor het verhaal van jouw merk.
Wij creëren content- en campagnestrategiën gebaseerd op onze kennis van de markt, insights en de community van het merk. We dompelen ons onder in de wereld van van jouw klant, zodat we met relevantie en creativiteit een plekje veroveren in het hart van de doelgroep.

Doordat onze social media experts geregeld bij klanten aanschuiven, doen we veel ervaring op. Die passen we toe bij al onze klanten.
Ons team bestaat uit mensen met verschillende achtergronden met mix van jong en oud waardoor er altijd een match is met jouw organisatie of merk.

Wij maken gebruik van moderne technologie. Daardoor hebben wij veel data en inzichten tot onze beschikking, die we toepassen op jouw campagne!

Read more

You will also like these agencies

ELSE & BANG(4.59star_half)Netherlands
Branding & Positioning, Digital Strategy, Content Strategy, Social Media, Website Creation...
Online Advertising, SEO, Social Media, Website Creation
KEEP IT QUIETNetherlands
Event, Branding & Positioning, Social Media, Public Relations (PR)

Let us guide you to the best agency

Compare and hire the one that's right for your needs.

Find my agency
Online Bazen(4.62star_half)Netherlands
E-commerce, Online Advertising, Social Media, Advertising
87seconds(4.88star_half)Netherlands
Motion Design, Movie, 3D, Advertising
The Crazy Ones B.V.(4.91star_half)Netherlands
Branding & Positioning, Advertising, Movie, Digital Strategy

Let us guide you to the best agency

Compare and hire the one that's right for your needs.

Find my agency
C2B(5star)Netherlands
Advertising, Social Media, Online Advertising, Movie, Content Strategy
OONANetherlands
Public Relations (PR), Social Media, Content Strategy, Digital Strategy
youEngineNetherlands
Public Relations (PR), Social Media, Branding & Positioning, Content Strategy

Let us guide you to the best agency

Compare and hire the one that's right for your needs.

Find my agency
mProvementNetherlands
Digital Strategy, SEO, Online Advertising, Social Media

Still looking? Let us guide you to the best agency

Compare and hire the one that's right for your needs.

Find my agencyGuide
chevron_leftchevron_right

Works (3) by Bouwmeester Media

Social media wervings campagne Agraro staalwerkenAugust 27, 2018
arrow_forward
Social media video Landstede basketbalAugust 27, 2018
arrow_forward
Video over de stoerste team activiteit van NederlaAugust 27, 2018
arrow_forward

Services (2) offered by Bouwmeester Media

Movie

€1000 – €150000

Tegenwoordig beantwoordt video-marketing de behoefte van de klant het best. Video raakt, inspireert en activeert mensen en vertelt vaak meer dan 1000 woorden of een simpele afbeelding. Het zorgt voor een beleving en wij helpen jou graag om deze beleving aan te bieden. Tijdens de campagne of een bijzondere aftermovie van een evenement. Videomarketing DE KRACHT VAN VIDEO MARKETING Wij geloven in de kracht van video marketing. Een beeld vertelt meer dan duizend woorden, kun je nagaan wat duizenden beelden doen. Video is een sterk medium. Maar de kracht valt of staat met de manier waarop je ermee omgaat. Voor ons draait alles om jouw klanten, zij zijn op zoek naar relevante (video)content. Die niet roept en schreeuwt maar het echte verhaal vertelt. Wij helpen jou om dat aan te bieden. Wij verbinden mensen en merken. Videomarketing hoort thuis in de gehele customer journey. En om dat goed voor elkaar te krijgen, heb je een goed doordachte strategie en een plan van aanpak nodig.

Read more
Film ProductionVideo & Film ProductionVideo MarketingCorporate VideoPromotional VideoVideo AdvertisingFacebook Video MarketingVideo ProductionVideo EditingOnline VideoSocial & Viral VideosSocial Media videoSocial Video ProductionAnimated VideoYouTube VideoInstagram VideoInterview VideoCorporate & Web VideosLive Event VideoExplainer VideoVideoVideo StrategyVideo Creation & MarketingTestimonial VideoVideo PromocionalShort FilmFilmingBedrijfsfilmFilm CorporateFilmmakingRéalisation de film corporateFilm PhotographyFeature FilmsFashion FilmFilm institutionnel{{ skills.collapsed ? ("Show more" | translate) : ("Show less" | translate) }}

Social Media

€1000 – €50000

Social Media campagnes Wij maken campagnes die aansluiten op jouw merkwaarden én doelgroep. Doormiddel van het creëren van verschillende content op de juiste plekken die samen toch één geheel vormen bereik jij met Bouwmeester Media altijd het doel van jouw campagne. Een Tweet of een Post op Facebook plaatsen is niet heel moeilijk. Maar zorgen dat jouw bericht op het juiste moment, bij de juiste doelgroep belandt, reacties bij bekenden en onbekenden oproept. En van die onbekenden weer volgers of nog beter fans maken die uw product promoten, dat vraagt meer kennis. Social media inzetten zonder een duidelijk doel, levert weinig scoringskansen op. Social media inzetten met een strategie, een helder plan, leidt tot meer volgers, tot meer klanten, tot meer fans en uiteindeijk tot meer omzet. Dat is reclame maken 3.0. Ons passende antwoord voor jouw reclame aanpak in een razendsnel veranderende wereld.

Read more
Social Media MarketingSocial Media StrategySocial Media ContentSocial Media CampaignSocial MediaSocial Media BrandingSocial Media ManagementSocial Media PlanningSocial ContentSocial & Viral VideosMedia Relations, Content Marketing, Content creation, Communication Advice, Copywriting, Crisis Communication, Change Communication, Internal/External Communication, Customer Cases, Media Training, Social Media Management, Commercial Mailings, NewslettersSocial Video ProductionSocial Media & Video CampaignSocial VideoSocial Media CopywritingSocial Media video{{ skills.collapsed ? ("Show more" | translate) : ("Show less" | translate) }}

Reviews (0) given to Bouwmeester Media

No review has been published yet.

Be the first to post one!