I'm an agencyI need an agency

Impres

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border

No reviews yet

Post the first oneContact Impres

Certifications of Impres

Verified flag

Profile verified by its owner

Location of Impres

placeShow addresskeyboard_arrow_right
Impres location

Languages spoken by Impres

DutchEnglish

Services (2) offered by Impres

Contact info for Impres

webShow websitekeyboard_arrow_right
phonePlan a phone callkeyboard_arrow_right
emailSend an emailkeyboard_arrow_right

Impres

NetherlandsZwolle

About Impres

Impres brengt creatieve ideeën en slimme technieken samen om digitale ervaringen te creëren die het verschil maken. 

Impres ontwerpt en ontwikkelt digitale oplossingen met een sterke focus op conversie. We brengen strategie, design, techniek en online marketing in één proces samen om tot het beste resultaat te komen.

Voorop staat dat wij ons het meest thuis voelen aan de frontlinies van het internet. We verkennen de grenzen en gebruiken onze ervaring om jou verder te helpen.

Veel meer dan alleen websites

We doen meer dan alleen ‘websites bouwen’. We maken grondige analyses van de markt, interviewen jouw klanten en lopen stage om beter te begrijpen wat je nodig hebt. Het resultaat? Websites, applicaties en online marketingcampagnes die converteren.

We werken niet vóór maar mét onze klanten

We geloven dat het beste resultaat voortkomt uit een intensieve samenwerking gebaseerd op vertrouwen en eerlijkheid. Dit betekent dat we soms tegengas geven.

De gebruiker centraal

We ontwerpen niet voor gebruikers, maar voor mensen. We zijn geïnteresseerd in de manier waarop techniek wordt gebruikt en vertalen dit naar onze ontwerpen. Zo ontstaat een uniek ontwerp dat is toegespitst op de doelen die je graag wilt bereiken.

Werken op basis van Scrum

Wekelijks doen we bij Impres meerdere projecten voor klanten uit verschillende branches. Dit doen wij met Scrum, omdat we hiermee de beste resultaten voor onze klanten kunnen behalen. Meedenken, volledige focus en snel zichtbaar resultaat zijn slechts een paar voordelen van onze manier van werken. 

Blije werknemers = blije klanten

We doen er alles aan om het werken bij Impres zo leuk mogelijk te maken. Smoothies? Check! Verzorgde lunch? Check! De beste tools? Check! Maar vooral: elk teamlid vormt een cruciaal onderdeel van het geheel dat wij Impres noemen. Het resultaat? Een verzameling mensen die hun enthousiasme graag met je deelt.

You will also like these agencies

chevron_leftchevron_right
chevron_leftchevron_right
chevron_leftchevron_right

Services (2) offered by Impres

Digital Strategy

€5000 – €1000000

Geen enkele organisatie is gelijk. Wij helpen je bij het uitwerken van een digitale strategie die aansluit bij jouw doelgroep. Daarin gaan we ver: naast creatieve brainstormsessies en uitgebreide marktanalyses lopen we ook geregeld stage bij onze opdrachtgevers.

Website Creation

€20000 – €1000000

Concept & (Interaction) Design Over werkelijk elk aspect denken we na: de bezoekerservaringen van de huidige website, hoe je concurrenten presteren, de psychologische aspecten van bezoekersgedrag en hoe we jouw organisatie authentiek neerzetten. Vanuit de strategie ontwerpen we een bezoekerservaring en een ontwerp waar de pixels vanaf knallen! Techniek Door bestaande technieken, jarenlange ervaring en pure ambacht te combineren zorgen we ervoor dat het resultaat perfect aansluit bij jouw doelstellingen. Daarbij maken we gebruik van de nieuwste technieken. Zo is jouw oplossing stabiel, veilig, snel en betrouwbaar en creëren we op alle apparaten een authentieke en perfecte beleving van jouw organisatie.

Reviews (0) given to Impres

No review has been published yet.

Be the first to post one!