I'm an agencyI need an agency
Invalshoek cover picture

Invalshoek

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border

No reviews yet

Post the first oneContact Invalshoek

Certifications of Invalshoek

Verified flag

Profile verified by its owner

Location of Invalshoek

placeShow addresskeyboard_arrow_right
Invalshoek location

Languages spoken by Invalshoek

DutchEnglish

Services (2) offered by Invalshoek

Contact info for Invalshoek

webShow websitekeyboard_arrow_right
phoneShow phone numberkeyboard_arrow_right
emailShow contact emailkeyboard_arrow_right
Invalshoek cover picture

Invalshoek

NetherlandsThe Hague

About Invalshoek

Invalshoek is een marketing bureau in Den Haag en gecertificeerd HubSpot partner gespecialiseerd in online marketing, sales enablement, CRM en webdesign & hosting. Daarmee helpen we zakelijke dienstverleners in het MKB zoals ICT bedrijven, consultancies, financieel dienstverleners, juridisch dienstverleners en SAAS bedrijven met het behalen van hun commerciële doelen. We houden van uitdagingen en vinden die in klanten die complexe producten verkopen aan andere bedrijven. Invalshoek is gevestigd in Den Haag en we helpen klanten in Nederland en Duitsland.

We leveren inbound marketing programma’s, sales enablement en CRM strategie. Hiervoor maken we gebruik van de software van HubSpot. We bieden onze klanten continue begeleiding zodat resultaten gehaald worden die afgestemd blijven met de strategische doelstellingen van het bedrijf.

We werken niet op projectbasis, maar gaan lange termijn strategische samenwerkingen met onze klanten aan. Zoek je dus een marketing bureau om eenmalig een flight e-mails voor je te verzenden dan kan je beter een ander bureau zoeken, ook voor eenmalige marketingcampagnes ben je bij ons niet aan het juiste adres. Bovendien zijn we niet het goedkoopste marketing bureau in de markt, maar we streven er wel altijd naar om samen met onze klanten het optimale resultaat te halen!

Services (2) offered by Invalshoek

Digital Strategy

€5000 – €50000

Invalshoek is een marketing bureau in Den Haag dat B2B bedrijven die complexe producten verkopen helpt om hun commerciële doelstellingen te halen. Dit doen wij door marketing- en salesprogramma’s te ontwikkelen en uit te voeren die zorgen voor meer leads van hoge kwaliteit – leads die sneller klant worden.

Marketing Automation
Email Marketing
Contentmarketing
strategieën

Online Advertising

€1000 – €10000

Reviews (0) given to Invalshoek

No review has been published yet.

Be the first to post one!