Moqod

Agency expert in Mobile App, Web Application, Website Creation, Digital Strategy.

Profile verified by its owner & certified by Sortlist

Contact Moqod
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
(1 reviews)
Moqod

About Moqod

This agency has already been claimed by its owner

Description
 • Moqod is een full-service IT bureau met de focus op Apps en Webapps.  IOS. Android. Web. Back-end. Big Data. AI.  AR

  Wij ontwikkelen onder meer voor UBER, Rijkswaterstaat, McDonalds en Roche als ook voor diverse startups. Wij zijn gespecialiseerd in zowel het opzetten van complete SCRUM teams voor complexe projecten, als ook het opleveren van MVP's voor startups op projectbasis; en alles ertussen. 

  Dankzij ons kantoor in Bussum vanuit waar onze Consultants and Solution Architects hun best doen u zo goed mogelijk van dienst te zijn, kunnen wij u snel en altijd tot tevredenheid helpen. En, dankzij het ontwikkelkantoor in Oost Europa en het alleen werken met sr. developers, kunnen wij zeer snel en professioneel werken tegen erg aantrekkelijke tarieven. 

   

  Wij helpen met:

  • Software concept en design →
   Moqod is een design gedreven, volle service software ontwikkelaar. Het ontwikkelen van geweldige software begint bij een duidelijk, gebruiker gefocussed design. Ons design team adviseert klanten op gebied van UI en UX implementatie.
  • Ontwikkeling van web- en mobiele apps →
   Het ontwikkelproces bij Moqod is gebaseerd op Agile principes, tools en de hoogste industrie standaarden. Bewezen door vele jaren ervaring en honderden opgeleverde apps. Daarnaast zorgt onze QA (Quality Assurance) afdeling zorgt ervoor dat we bug-vrije producten afleveren
  • Nearshore ontwikkelingscentrum →
   Bespaar kosten door het inhuren van het beste IT talent in Oost-Europa. Moqod helpt met het inhuren en managen van een team van ontwikkelaars die gepositioneerd zijn in een van onze kantoren.
  • AI, Voice, Machine Learning →
   Wij beschikken over de juiste kwaliteiten en ervaring die nodig zijn om complexe oplossingen voor video en audio herkenning, machine learning, en smart chatbots te maken. Daarnaast zijn wij ook experts in Amazon, Google Cloud, en andere complexe AI en Machine learning software oplossingen.
  • Digitale transformatie →
   Moqod optimaliseert organizationele processen en kosten door middel van het integreren van mobiele en cloud-based software oplossingen. Deze applicaties kunnen gebruikt worden bij het openen van nieuwe sales kanalen, customer engagement, of het algemeen stroomlijnen en verbeteren van interne processen.
  • Minimum Viable Product (MVP) →
   Met een MVP worden uw verwachtingen gevalideerd en is het mogelijk uw product aan te passen op de markt binnen een korte periode en minimale investering. Moqod helpt bij het vormgeven en de oplevering van uw MVP, van concept tot productuitgave.
  •  

starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
(1 reviews)

Location

Show address

Languages

de
en
nl
ru

Social Media

Services offered

We are active in different sectors

Mobile App
 • Moqod is een full-service Digital Agency. Wij maken apps voor onder meer UBER en Rijkswaterstaat, als ook vele bureau's. Dankzij onze agile en pragmatische aanpak, kunnen wij snel uw en compleet tot volle tevredenheid uw project voltooien. Zie ook www.moqod.com
Request info
Website Creation
Request info
Web Application
 • Wij ontwikkelen allerlei soorten ingewikkeld apps. Zo hebben wij o.a boekingsplatform voor zeecontainers shypple.com gebouwd, als ook vele andere webtools, backoffice's en websites.
Request info
Digital Strategy
Request info

Interested by our service? Contact us now!

Contact Moqod

A few metrics about the agency

4

Services

1

Reviews

2

Works

60

Team members

Previous Works

Check the latest works made for our clients
2 work(s) uploaded
Fintech app for fintech startup

Fintech app for fintech startup

March 2018
March 2018

Fintech app for fintech startup

App that scans you bank-accounts and identifies opportunities where you can save money. As well, the app automatically categorizes your spending so you get an overview of where money can be saved easily. 

Ergonomy (UX/UI)
Innovation
Web Application
Website Creation
Graphic Design
Mobile App
Online platform for Agile HR development

Online platform for Agile HR development

January 2019
January 2019

Online platform for Agile HR development

Learned.io is een nieuwe manier om medewerkers te coachen op prestatie en ontwikkeling. Het probleem: Steeds meer bedrijven stappen af van het jaarlijkse beoordelingsgesprek en streven naar doorlopende coaching. Vooral om de millennial-generate, die veel behoefte heeft om zich te blijven ontwikkelen, aan boord te houden. In de praktijk ontstaat echter een grote uitdaging: Hoe kan de manager gefaciliteerd worden om medewerkers doorlopend te begeleiden?

De oplossing Learned.io helpt managers bij het begeleiden van medewerkers door:

* Bedrijfsdoelen te vertalen naar individuele prestatie- en ontwikkeldoelen per medewerker.

* Op basis van het profiel van de medewerker suggesties te bieden voor hoe deze doelen behaald kunnen worden.

* Opvolging te geven aan de doelen door het jaar op te knippen in korte ontwikkelsprints en structuur aan te brengen in de ontwikkelgesprekken.

 

Hoe we het doen

* Eigenaarschap. Met Learned.io bouwt iedere medewerker aan zijn persoonlijke profiel. In het profiel verzamelt hij alle ontvangen feedback. Het profiel neemt hij gratis mee van werkgever naar werkgever. Met het profiel kan de medewerker onderbouwt laten zien welke vaardigheden hij heeft ontwikkeld.

* Structuur. Learned.io is geïnspireerd op basis van Agile projectmanagement. Met learned.io maken wij leidinggeven voor managers makkelijker door in korte periodes te werken, prioriteit aan te brengen en frequent te evalueren

. * Inspiratie. Op basis van het ontwikkelprofiel ontvangen medewerker en manager suggesties voor ontwikkelactiviteiten van online contentplatformen relevant voor de doelen van de medewerker.

Digital Strategy
Ergonomy (UX/UI)
Innovation
Web Application
Website Creation
Graphic Design
SEO

Clients’ reviews

Check the latest reviews from our clients

1 review(s) posted

Total ratings

5/5
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
5/5

Farzin Fardin Fard  3 months ago

CEO at 3F MUSIC

After searching more than 10 IT companies, I have found this company at the top of the line. Very professional team and highly recommended to everyone looking for the best. Thanks !

add_circle_outlineAdd a new review

Let us guide you to the best agency

From web design to advertising campaigns, we guide you to the right agency fitting your needs and budget. Then, compare and hire the one that’s right for you.

Find my agency

100% free - Fee is charged to agencies willing to collaborate with you.