I'm an agencyI need an agency
Online Bazen cover picture

Online Bazen

starstarstarstarstar_half
(10 reviews)Contact Online Bazen

Certifications of Online Bazen

Certified flag

Certified by Sortlist

Verified flag

Profile verified by its owner

Location of Online Bazen

placeAddressSpoorstraat 1, 5241 EG Rosmalen, Netherlandskeyboard_arrow_right
Online Bazen location

Languages spoken by Online Bazen

EnglishDutchGerman

Services (4) offered by Online Bazen

Contact info for Online Bazen

webWebsitehttps://onlinebazen.nl/keyboard_arrow_right
phoneShow phone numberkeyboard_arrow_right
emailShow contact emailkeyboard_arrow_right
Online Bazen cover picture

Online Bazen

NetherlandsRosmalen

About Online Bazen

In 2016 geboren, de jaren daarna gebouwd aan een gezond en stabiel online marketing & webdesign bureau. Online Bazen staat bekend als een online marketing bureau dat weet waarover het praat. Wij denken mee, werken en voeren uit en optimaliseren. Dit doen wij voor meer dan 50 bedrijven in Nederland, België, Duitsland en Spanje.

Wij zijn gespecialiseerd in content marketing, social media ads en Google Ads. Ook voor het verzorgen van social media marketing, SEO-optimalisatie en (web)design ben je bij ons aan het juiste adres. Met ons vaste team van specialisten zorgen wij voor de kwaliteit die je als opdrachtgever en businesspartner mag verwachten.

Online Bazen kleurt graag buiten de lijntjes en wij begeven ons graag buiten gebaande paden. Mede dankzij deze out-of-the box strategie bieden we duidelijkheid en logica voor jou als opdrachtgever. Wij houden van persoonlijk contact. Nadat de strategie is opgezet bouwen wij samen met jou aan online succes. WIj adviseren over de stappen en toekomstmogelijkheden.

Online Bazen groeit gestaag. Stap voor stap bouwen wij aan de toekomst van Online Bazen, maar ook aan die van onze klanten. Wij houden niet van grootspraak, wij houden van 'gewoon doen'. Samen verder komen.

Works (10) by Online Bazen

Online Marketing voor A. Ploem & Zn. by Online Bazen
Online Marketing voor A. Ploem & Zn.September 2019
keyboard_arrow_right
Online Marketing voor DSD Europe by Online Bazen
Online Marketing voor DSD EuropeSeptember 2019
keyboard_arrow_right
Webdesign en online marketing Real Deal Mallorca by Online Bazen
Webdesign en online marketing Real Deal MallorcaAugust 2019
keyboard_arrow_right
Online marketing voor Beek Auto Racing by Online Bazen
Online marketing voor Beek Auto RacingJanuary 2019
keyboard_arrow_right
Online marketing voor OBA Amsterdam by Online Bazen
Online marketing voor OBA AmsterdamJuly 2018
keyboard_arrow_right
Online marketing voor Vingino Duitsland by Online Bazen
Online marketing voor Vingino DuitslandJuly 2018
keyboard_arrow_right
Webdesign voor Music Dome by Online Bazen
Webdesign voor Music DomeOctober 2018
keyboard_arrow_right
Online marketing voor 90's Forever by Online Bazen
Online marketing voor 90's ForeverJuly 2018
keyboard_arrow_right
Online marketing voor Aqua Splash by Online Bazen
Online marketing voor Aqua SplashJuly 2018
keyboard_arrow_right
Webdesign voor Wesma by Online Bazen
Webdesign voor WesmaOctober 2018
keyboard_arrow_right
{{ works.collapsed ? "Show more" : "Show less" }}

Services (4) offered by Online Bazen

Digital Strategy

€1000 – €1000000

Iedereen kent waarschijnlijk wel de uitspraak: ‘Content is king’, maar is content eigenlijk wel king? Nou wij vinden van wel. Bij Online Bazen zijn we van mening dat content marketing essentieel is voor ieder bedrijf, groot of klein. Maar wat is content marketing precies? Content marketing is het creëren, verspreiden en monitoren van waardevolle informatie voor jouw doelgroep. Nee, dit is niet het eenmalig schrijven van een blog of het uploaden van een social media post. Content marketing de klant met relevante content raken op de juiste momenten tijdens de klantreis. Hier heb je een gepaste content strategie voor nodig. Het komt heel snel voor dat content marketing ergens onderaan de plank komt te liggen. Zonde al zeggen wij zelf! Blindelings, zonder plan content maken is een onbegonnen zaak. Je zal echt een plan moeten hebben voor jouw content. Zonder een solide content marketing strategie is het onmogelijk om het beste resultaat uit je online marketing inspanningen te halen. De tijd van agressieve marketingtechnieken is voorbij. Consumenten kiezen zelf welke content ze willen consumeren. Content moet boeiend, waardevol en relevant voor de doelgroep zijn. Je zult hier dus goed over na moeten denken. Dit is geen proces van een uur waarna je de perfecte strategie hebt. Dit is een doorlopend proces van testen en proberen. Iets waar we jou graag mee helpen. Wij helpen bedrijven door heel Nederland in verschillende branches met hun content marketing strategie. We vinden onszelf hier best goed in al zeggen we zelf 😉. Naast het creëren van content is Online Bazen een kei in het distribueren ervan. Voor elke doelstelling weten wij de juiste content marketing strategie toe te passen. Of dit nu het genereren van leads is of engagement krijgen. Wij weten er raad mee! Dus wat zeg je ervan, we komen een graag een keer bij je langs om de mogelijkheden te bekijken. Zet je de koffie klaar?

Digital Strategy
Digital Branding
Digital Advertising
Digital Transformation
Digital Content
Data Driven

Online Advertising

€1000 – €1000000

Snel jouw klanten via verschillende kanalen bereiken? Digital Advertising is daar de oplossing voor. Dankzij kanalen als Google Ads & Facebook ben je binnen no-time zichtbaar bij jouw doelgroep. Of je nu meer engagement, conversies of naamsbekendheid wilt. Vrijwel alles is mogelijk bij digital advertising. Echter, is er steeds meer concurrentie binnen het digital advertising landschap. Het is lastiger om uniek te zijn en resultaat te boeken. Het is niet zo simpel als een plaatje met wat tekst online zetten en wat geld er in steken. Het is iets moelijker dan dat. Onze bazen hebben jarenlange ervaring op deze gebieden en veel praktijkervaring opgedaan aan klantzijde. Als gecertificeerd Google Partner zijn wij deskundig in Search, Display en Shopping campagnes. Onze strategieën hebben altijd als hoofddoel om een gezonde en stabiele toekomst voor onze partners te realiseren. Wij geloven daaorm in een multichannel strategie, waar de focus ligt op adverteren (korte termijn) en organische zichtbaarheid (lange termijn). Digital advertising kun je op verschillende manieren aanpakken, maar een ding staat altijd centraal: ‘Relevantie’. Jouw boodschap moet relevant zijn en via het juiste kanaal op het goede moment getoond worden. Daarom gaan we voordat wij een advertentiestrategie uitrollen om de tafel zitten met jou. We willen een zo goed mogelijk beeld van jouw doelgroep. Wat beweegt ze? Wat houdt ze ’s-Avonds wakker? En waar zijn ze online te vinden? Dit zijn dingen die we met jou bespreken tijdens een strategiesessie. Maar hoe gaat de samenwerking er daarna uitzien, vraag jij je misschien af? We nemen de uitvoer van de campagnes op ons en houden daarnaast de data nauwlettend in de gaten. Zo komen wij er snel achter wat effectief is en wat niet. Aan de hand daarvan voeren we aanpassingen door. Natuurlijk altijd in overleg met jou. Van strategiesessie tot multichannel marketingstrategie, wij helpen jou met het behalen van je doelstellingen. Neem daarom gerust contact met ons op.

Facebook Ads
Facebook Advertising
Facebook Paid Advertising
Facebook Advertisements
Instagram Ads
Instagram Sponsored Ads
instagram marketing
Google AdWords
Google Display Ads
Google AdWords Campaign
Google Search Engine Marketing
Google Shopping
Google Ads
Bing Ads
{{ skills.collapsed ? ("Show more" | translate) : ("Show less" | translate) }}

Website Creation

€1000 – €1000000

Online Bazen is de specialist op het gebied van webdesign. Wij bouwen professionele websites en webshops die resultaat opleveren. Online Bazen is gespecialiseerd in diverse CMS-systemen, waaronder WordPress en Magento. Onze Webdevelopers zijn goed in het bouwen, onderhouden en programmeren van uw website naar uw wens. Daarnaast geven we graag een eerlijk advies over bijvoorbeeld de indeling, welke het beste aansluit bij uw doelstellingen. Een professionele website vraagt daarnaast om een stabiel CMS-systeem. Onze Webdevelopers zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites en webshops in WordPress. We helpen u ook graag bij het onderhouden van websites of webshops andere CMS-systemen, zoals bijvoorbeeld Magento, Lightspeed en Drupal. Omdat u bij de realisatie van uw website natuurlijk niet over één nacht ijs wilt gaan en alles er uit moet zien, zoals u dat graag ziet. Wij vinden dat de website pas klaar is, als u voor de volle 100% tevreden bent.

WordPress
WordPress CMS
Site web WordPress
WordPress Development
WordPress Ecommerce
Sur-mesure / template / HTML / SEO / SEA / Wordpress / Joomla
WordPress Plugins
Expert Wordpress
WordPress Profesional
CMS WordPress
Magento
Magento Web Development
lightspeed
Drupal
Drupal Development
Drupal Commerce
{{ skills.collapsed ? ("Show more" | translate) : ("Show less" | translate) }}

Social Media

€1000 – €1000000

Online Bazen is de specialist op het gebied van social media marketing en social media adverteren. Wij zijn gespecialiseerd in het opzetten van een solide social strategie, content planning, creatie en social media adverteren. Online Bazen verzorgt zowel de visuele als tekstuele content op social media kanalen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter en Snapchat. Daarnaast verzorgen wij campagnes die resultaat opleveren. Voor grip op de zaak heeft u een slimme aanpak en terugkoppeling nodig. Wij helpen u monitoren en bij het maken van analyses. Wilt u proactief sturen? Online Bazen staat aan uw zijde.

Facebook Ads
Facebook Advertising
Facebook Marketing
Facebook
Facebook Management
Facebook Remarketing
Facebook Business Manager
Facebook Advertisements
Instagram Ads
Instagram
Instagram Sponsored Ads
instagram marketing
LinkedIn Ads
LinkedIn
LinkedIn expert
Twitter
Twitter Ads
{{ skills.collapsed ? ("Show more" | translate) : ("Show less" | translate) }}

Awards & Nominations (1) of Online Bazen

stars
Google Partner2018

Google

Reviews (10) given to Online Bazen

starstarstarstarstar_half

4.6/5

Lisa HuiskampLisa Huiskampcheck_circle_outlineThis reviewer has been verified by Sortlist.

Voedingsdeskundige en leefstijlcoach at The Body Practice

business Unknown industry

people Unknown size

8 months ago

Wat een fijn en kundig team! Chelsea en zijn team nemen echt de tijd voor je en denken uitgebreid met je mee. Als startende ondernemer super fijn! Ze hebben mijn online marketing naar een hoger level getild en daar pluk ik direct de vruchten van. Bedankt online bazen!

Overall rating
starstarstarstarstar

5/5

Chris de voogtChris de voogtcheck_circle_outlineThis reviewer has been verified by Sortlist.

Eigenaar at Chris de Voogt

business Unknown industry

people Unknown size

9 months ago

Online Bazen is een professionele partij waar je ook daadwerkelijk gewaardeerd wordt. Klein maar fijn noemen ze dat. Jong, maar al zeer ervaren en hebben mij flinke stappen laten zetten online. Dank!

Overall rating
starstarstarstarstar

5/5

Eric SijbesmaEric Sijbesmacheck_circle_outlineThis reviewer has been verified by Sortlist.

Directeur at NLP Academie

business Unknown industry

people Unknown size

9 months ago

Helaas zijn de online bazen niet echte bazen. We hebben deze club vier opdrachten die allen stuk voor stuk op een drama zijn uitgelopen. Onze nieuwe website bleek te zijn gemaakt met een template die je vrij kunt kopen voor $65 en met minimale inspanning deze aan ons verkocht voor €3000,’ Zelfs de teksten van onze website konden niet fatsoenlijk worden overgenomen Zelfs nadat we ze letterlijk hebben verteld hoe het moest, wisten ze het nog niet af te krijgen binnen het afgesproken tijdsbestek. Een tweede opdracht om teksten te schrijven voor onze brochures was helemaal hopeloos. De teksten die werden ingeleverd bleken onze eigen teksten te zijn. Onze eigen teksten waren best wel goed was de verklaring. De opdracht voor designwerk is niet geleverd en als klap op de vuurpijl wisten ze zonder onze toestemming onze google adwords budgetten te verhogen waardoor we een schadepost hebben van €4000. Dus wees verstandig als je marketing je lief is en ontwijk deze club. Kost een hoop geld en de resultaten zijn nihil En helaas kregen we op FaceBook de volgende reactie op onze feedback: "Jammer dat wij deze reactie ontvangen. Ondanks diverse bewijzen dat je zeer tevreden was over de verschillende opdrachten hebben jullie last minute besloten de opdrachten in te trekken en ons met een grote kostenpost te laten zitten. Een verhaal heeft altijd 2 kanten en gelukkig weten wij welke kant de juiste is." Ons antwoord: Na jullie twee keer gewaarschuwd te hebben is dat ook geheel logisch. Jullie leveren gewoonweg niet en voor iets wat je niet levert, wordt ook niet betaald. We waren al ontevreden bij het eerste ontwerp van de website en nog meer ontevreden toen uiteindelijk bleek dat jullie gewoon een standaard template hebben gekocht. Jammer dat je nog steeds een beetje in de ontkennende fase zit. Als is tevreden was geweest dan had ik wel de moeite genomen om jullie goede recensies te geven. En nu neem ik de tijd om hier werk van te maken, Helaas stikt het inmiddels van middelmatige marketing bureaus en het is jammer dat bedrijven daar de dupe van worden. Vaak uit onwetendheid., De cijfers van de google marketing campagne spreken voor zich. Helaas jammer dat je nog steeds ontkent zonder onze toestemming budgetten te hebben verhoogd met bijna 75% en dat het een wonder is dat je niet meer schade hebt berokkend, Dus ik was niet tevreden en dan ben ik nog steeds niet. Dus een dikke #fail Als meest recente aanvulling, omdat Online Bazen stelselmatig weigert tot een oplossing te komen, nog een kort lijstje van de zaken die niet zijn opgelost of zijn geleverd: Laat ik vervolgens ook nog even een opsomming geven van de zaken die niet goed zijn gegaan. - ads in google en in de advertentie groep waar 35% van ons budget aan besteed wordt, leiden naar een verouderde pagina. De juiste pagina werd wel gebruikt in andere campagnes. - onrealistische biedingen op bepaalde keywords die onnodig de kosten per click verhogen. - Teksten in brochures zijn door ons zelf ge

Overall rating
starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border

1/5

Maarten van HeugtenMaarten van Heugtencheck_circle_outlineThis reviewer has been verified by Sortlist.

Eigenaar at Interly - Streetwise Marketing

business Unknown industry

people Unknown size

10 months ago

"Chelsea en zijn team zijn échte experts en erg fijn om mee samen te werken. Voor elk bedrijf wat opzoek is naar een partij die kan helpen met de online groei zou ik Online Bazen aanbevelen!"

Overall rating
starstarstarstarstar

5/5

Marcel SterkMarcel Sterkcheck_circle_outlineThis reviewer has been verified by Sortlist.

Eigenaar at GoMarcelSterk

business Unknown industry

people Unknown size

10 months ago

Samenwerken met Chelsea is waardevol! Ik als gedreven ondernemer ben op zoek naar mensen die begrijpen wat ik wil en net zo ambitieus zijn als ik. Bij Chelsea was ik bij het juist adres. Top ervaring! Zeker een aanrader.

Overall rating
starstarstarstarstar

5/5

Wino van de SteenovenWino van de Steenovencheck_circle_outlineThis reviewer has been verified by Sortlist.

DGA at De Hypotheek Lounge B.V.

business Unknown industry

people Unknown size

a year ago

Vele jaren dit soort bedrijven zien komen en gaan. Niemand maakt het waar. Nu in zee gegaan met Online Bazen >> TOP !

Overall rating
starstarstarstarstar

5/5

Lindy MillenaarLindy Millenaarcheck_circle_outlineThis reviewer has been verified by Sortlist.

Account Manager at Awaykey

business Unknown industry

people Unknown size

a year ago

Professioneel bedrijf en heldere, snelle communicatie. Weet waar ze mee bezig zijn. Zeker aan te raden!

Overall rating
starstarstarstarstar

5/5

Brian De VriesBrian De Vriescheck_circle_outlineThis reviewer has been verified by Sortlist.

Bedrijfsleider at BDV Montage

business Unknown industry

people Unknown size

a year ago

Goede communicatie en binnen een week al resultaat.

Overall rating
starstarstarstarstar

5/5

Robbin ZwartjesRobbin Zwartjescheck_circle_outlineThis reviewer has been verified by Sortlist.

Eigenaae at Planttekoop.nl

business Unknown industry

people Unknown size

a year ago

Geweldig marketing bureau! Echte aanrader.. denken goed mee en zijn uniek tenopzichte van andere bureau’s!

Overall rating
starstarstarstarstar

5/5

Gerben StaringGerben Staringcheck_circle_outlineThis reviewer has been verified by Sortlist.

Eigenaar at Cijfermeester Rosmalen

business Unknown industry

people Unknown size

a year ago

Online Bazen is in mijn ogen een ideale partner om meer uit je onderneming te halen. Zij zijn erg betrokken en persoonlijke aandacht is voor mij erg belangrijk. Tevens zijn zij een officiële google partner, waarmee zij bewijzen dat hun aanpak werkt. Kijk op hun pagina en je ziet de successen die ze hebben geboekt.

Overall rating
starstarstarstarstar

5/5