Plans & Pixels cover picture

Plans & Pixels

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border

No reviews yet

Post the first oneContact Plans & Pixels

Certifications of Plans & Pixels

Certified flag

Certified by Sortlist

Verified flag

Profile verified by its owner

Location of Plans & Pixels

placeShow addressplaceSchiehavenkade, 3024 Rotterdam, Netherlands
Plans & Pixels location

Languages spoken by Plans & Pixels

DutchEnglish

Contact info for Plans & Pixels

Social Media at Plans & Pixels

Plans & Pixels cover picture

Plans & Pixels

NetherlandsRotterdam

About Plans & Pixels

Performance, dat is waar wij in uitblinken. Als snelgroeiend digitaal bureau ontwikkelen we strategieën die op de eerste plaats resultaat opleveren. Of het nu gaat om een vernieuwend en intuïtief design dat uitnodigt om door te klikken, een digitale marketing strategie die maximaal rendement oplevert of om complete campagnes en conversietrajecten. Ons uitgangspunt is altijd maximaal rendement. Alles wat we doen is onderbouwd met data en tot op de laatste cent en klik te verantwoorden.

Plans & Pixels verzorgt niet alleen het design en de techniek van websites, online tools, apps, content en de invulling van complete conversietrajecten, wij ontwikkelen ook eigen tools en slimme marketing automation software. Digitale producten (en campagnes) die zich onderscheiden op basis van creativiteit, UX, impact en rendement. Dat doen we niet alleen voor onze eigen opdrachtgevers, maar ook in samenwerkingen met andere bureaus of creatieve afdelingen. Daarbij beperken we ons trouwens niet alleen tot digitale producten. Wij kiezen altijd voor een volledige strategie; een combinatie van online of offline, zolang het maar de hoogste mate van rendement oplevert.

Ons kantoor is sinds 2012 gevestigd in de Schiecentrale, het creatieve hart van Rotterdam. We zijn trots op onze Rotterdamse mentaliteit: Open, doelgericht, snel en altijd volgens afspraak.

  

Read more

Works (3) by Plans & Pixels

Branding & Huisstijl zorgorganisatie by Plans & Pixels
Branding & Huisstijl zorgorganisatieJanuary 22, 2020
arrow_forward
Concept kwaliteitskeurmerk keukens by Plans & Pixels
Concept kwaliteitskeurmerk keukensJanuary 16, 2020
arrow_forward
Website Nyenrode Business Universiteit by Plans & Pixels
Website Nyenrode Business UniversiteitJanuary 6, 2020
arrow_forward

Services (4) offered by Plans & Pixels

Digital Strategy

€1000 – €1000000

Moderne oriëntatie is volledig gebaseerd op informatie. Althans, zo denken wij erover. De tijd dat een consument of zakelijke prospect met één simpele boodschap of een mooi plaatje overtuigd kon worden, ligt ver achter ons. Keuzes en aankopen gebeuren minder vaak op basis van impuls, maar weloverwogen en bijna altijd oplossingsgericht. De digitale strategieën die wij ontwikkelen, spelen daar perfect op in.

Read more
CommunicatiestrategieMerkstrategiepositionering

Graphic Design

€2000 – €1000000
Webdesigngrafisch ontwerpLogo DesignvormgevingDesignBranding

Website Creation

€4000 – €1000000

Wij ontwikkelen websites die maximaal resultaat opleveren. In de designfase kiezen we dus niet alleen voor mooi en onderscheidend (dat is een basisvoorwaarde), maar nog veel meer voor relevantie en logica. We ontwerpen vanuit een heldere informatiestructuur waarmee we de gebruiker op een slimme manier langs relevante content leiden. Voor de technische ontwikkeling van websites kiezen wij altijd voor universele ontwikkelplatforms zoals .NET en open source oplossingen waarbij de opdrachtgever zelf de regie houdt over techniek en content. Technische oplossingen die snel en schaalbaar zijn, eenvoudig te koppelen en perfect te beveiligen.

Read more
Web DesignWeb DevelopmentUmbracoWordPressresponsive websites

Branding & Positioning

€2500 – €1000000
MerkstrategieCommunicatiestrategiepositioneringMerkidentiteitBranding

Reviews (0) given to Plans & Pixels

No review has been published yet.

Be the first to post one!