PONCK

starstarstarstarstar
(1 review)Contact PONCK

Certifications of PONCK

Verified flag

Profile verified by its owner

Location of PONCK

PONCK location

Languages spoken by PONCK

DutchEnglish

Services (2) offered by PONCK

Contact info for PONCK

webShow websitekeyboard_arrow_right
phonePlan a phone callkeyboard_arrow_right
emailSend an emailkeyboard_arrow_right

PONCK

NetherlandsGouda

About PONCK

Online marketingbureau PONCK helpt organisaties om succesvol gebruik te maken van de mogelijkheden die internet biedt. Denk daarbij aan de productie van websites, content, video en creatieve (advertentie)campagnes via Google, YouTube, Facebook, LinkedIn, Instagram, etc.

We bepalen samen met u de beste strategie om uw organisatie beter zichtbaar te maken bij uw doelgroep en meer leads en/of sales te genereren. Onze klantenkring is divers. Wij bedienen zowel kleine bedrijven als grote organisaties. Uitgangspunt is dat onze samenwerkingspartner gedreven is en passie heeft voor zijn bedrijf. Dat inspireert en helpt om samen verder te komen.

Onze diensten:

  • Zoekmachineoptimalisatie
  • Online Advertising
  • Video
  • Copywriting
  • Webdesign

PONCK is gevestigd in het historische hart van Gouda. Wij bedienen klanten met name in de regio Gouda, Rotterdam en Den Haag.

Interesse in onze diensten? Maak gerust een afspraak voor een kop koffie!

Read more

You will also like these agencies

Online Bazen(4.62star_half)Netherlands,Utrecht
E-commerce, Online Advertising, Website Creation, Social Media
Novicom Marketing Group(5star)Bergschenhoek,Capelle aan den IJssel,Government of Rotterdam,Haaglanden,Lansingerland,Molenwaard,Netherlands,Nieuwerkerk aan den IJssel,Ouderkerk,Ouderkerk aan den IJssel,Rotterdam,South Holland,Zuidplas
Online Advertising, Graphic Design, Content Strategy, Social Media
C2B(5star)Bergschenhoek,Capelle aan den IJssel,Government of Rotterdam,Haaglanden,Lansingerland,Molenwaard,Netherlands,Nieuwerkerk aan den IJssel,Ouderkerk,Ouderkerk aan den IJssel,Rotterdam,South Holland,Utrecht,Zuidplas
Advertising, Social Media, Online Advertising, Movie

Let us guide you to the best agency

Compare and hire the one that's right for your needs.

Find my agency
Súmate - Agencia de Marketing Digital(4.5star_half)Bergschenhoek,Government of Rotterdam,Haaglanden,Lansingerland,Netherlands,Rotterdam,South Holland
SEO, Digital Strategy, Content Strategy, Online Advertising
XYMS: Data Driven Marketing Consultancy(4.91star_half)Lopik,Netherlands,Utrecht,Woerden
Digital Strategy, Online Advertising, Social Media
Lab701 Social Media Factory(4.8star_half)Netherlands
Digital Strategy, Social Media, Online Advertising

Let us guide you to the best agency

Compare and hire the one that's right for your needs.

Find my agency
IM Lounge(5star)Netherlands,Utrecht
Media Planning, Online Advertising, Advertising
Nubis Digital Agency(5star)Bergschenhoek,Capelle aan den IJssel,Government of Rotterdam,Haaglanden,Lansingerland,Molenwaard,Netherlands,Nieuwerkerk aan den IJssel,Ouderkerk,Ouderkerk aan den IJssel,Rotterdam,South Holland,Utrecht,Zuidplas
Website Creation, Web Application, Online Advertising
Violet88(4.63star_half)Lopik,Netherlands,South Holland,Utrecht,Woerden
Website Creation, SEO, Branding & Positioning

Let us guide you to the best agency

Compare and hire the one that's right for your needs.

Find my agency
Ten Stripes(5star)Netherlands,Utrecht
Digital Strategy, Online Advertising, SEO

Still looking? Let us guide you to the best agency

Compare and hire the one that's right for your needs.

Find my agency
chevron_leftchevron_right

Works (2) by PONCK

Jobmarketing Base LogisticsAugust 2018
keyboard_arrow_right
SEA/SEO-campagne De Gratis Makelaar by PONCK
SEA/SEO-campagne De Gratis MakelaarAugust 2018
keyboard_arrow_right

Services (2) offered by PONCK

SEO

€1000 – €100000

Een mooie, goed functionerende website is één. Maar zonder bezoekers heb je er niets aan. Een hoge positie in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines (zoals Bing) levert een cruciale bijdrage aan het aantal bezoekers op je website. Online marketingbureau PONCK helpt organisaties om betere posities te realiseren in de zoekresultaten van zoekmachines. We gebruiken daarvoor tal van technieken. We beginnen vaak met een audit: is de website technisch in orde? Dat is een belangrijk vertrekpunt. Na de technische optimalisatie gaan we aan de slag met de andere onderdelen van SEO en bepalen we op welke zoekwoorden de website beter moet gaan scoren. Denk aan optimalisatie van de content, optimalisatie van de structuur van de website, interne linkbuilding, inkomende links, uitgaande links, etc. Veel klanten maken maandelijks gebruik van onze diensten. De voortgang houden we bij in overzichtelijke rapportages. Zo weet je precies hoe je website presteert.

Read more

Online Advertising

€1000 – €100000

Advertising - Slim adverteren in zoekmachines en Display Netwerken Zoekmachine Advertising (SEA) is de mogelijkheid om advertenties te plaatsen in het zoeknetwerk of displaynetwerk van een zoekmachine, bijvoorbeeld Google of Bing. Het is voor veel organisaties dé manier om snel zichtbaar te zijn in een zoekmachine of banners te vertonen aan relevante doelgroepen. De mogelijkheden en strategieën die je hiervoor kunt begrijpen zijn door de jaren heen steeds geavanceerder geworden. Daarmee is ook de complexiteit van een goede advertentiecampagne toegenomen. Waar moet een goede advertentietekst aan voldoen? Hoe stel je de targeting van een advertentiecampagne op de juiste manier in? Welke mogelijkheden zijn er om hoger te scoren dan mijn directe concurrenten? Hoe word ik beter zichtbaar zonder mijn advertentiebudget te vergroten? Online marketingbureau PONCK is gespecialiseerd in al deze facetten van zoekmachine advertising (SEA). We beschikken over de benodigde Google-certificaten en zijn Google Partner. Hulp nodig? Neem contact op!

Read more

Reviews (1) given to PONCK

starstarstarstarstar
5/5
Mark GlasMark Glascheck_circle_outlineThis reviewer has been verified by Sortlist.

Eigenaar at De Gratis Makelaar

business Unknown industry

people Unknown size

a year ago

Met Ponck werken we nu al een aantal jaren samen. En hebben de afgelopen jaren een zeer snelle groei doorgemaakt. Wij zijn zeer tevreden over dit full service marketingbureau. Op alle fronten ontvangen we goed en praktisch toepasbaar advies. Ze zijn continu in ontwikkeling en kennen nieuwe trends. En hebben bovendien veel expertise in eigen huis waardoor ze snel kunnen schakelen. Wij bevelen Ponck aan bij bedrijven die the next step willen maken in de groei van het bedrijf.

Overall rating
starstarstarstarstar
5/5