I'm an agencyI need an agency
RC Marketing cover picture

RC Marketing

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border

No reviews yet

Post the first oneContact RC Marketing

Certifications of RC Marketing

Verified flag

Profile verified by its owner

Location of RC Marketing

placeShow addresskeyboard_arrow_right
RC Marketing location

Languages spoken by RC Marketing

DutchEnglishSpanish

Services (2) offered by RC Marketing

Contact info for RC Marketing

webShow websitekeyboard_arrow_right
phoneShow phone numberkeyboard_arrow_right
emailShow contact emailkeyboard_arrow_right
RC Marketing cover picture

RC Marketing

NetherlandsCapelle aan den IJssel

About RC Marketing

RC Marketing is een jong, creatief en ambitieus marketingbureau gespecialiseerd in marketingstrategieën, content, social media beheer en videomarketing.

Een investering is alleen succesvol als het meer rendement oplevert. Als wij het gevoel hebben dat wij niet meer rendement voor jou kunnen opleveren dan de vergoeding die wij vragen, nemen wij de opdracht niet aan. Als marketingspecialisten kijken we samen met jou en het team van RC Marketing naar je huidige (online) marketingstrategie en de middelen die daarbij ingezet worden. Op basis van deze eerste kennismaking maken wij een voorstel om te kijken hoe we er voor kunnen zorgen dat efficiënt het optimale marketing beleid kan voeren. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheden om de middelen in te zetten en te beheren.  

De communicatielijn met ons zal kort zijn en de samenwerking zal voelen alsof je de beschikking hebt tot een compleet marketing team. En die heb je ook. Een team dat klaar staat voor je, met je meedenkt en exact de aanvulling biedt die jij nodig hebt. Door samen in het brein van je klanten te kruipen zullen we de juiste strategie bepalen waardoor jouw aantal conversies zullen vergroten. 

Works (6) by RC Marketing

Content Creatie & SEO strategie by RC Marketing
Content Creatie & SEO strategieMarch 2019
keyboard_arrow_right
Social Media Beheer & Content Creatie by RC Marketing
Social Media Beheer & Content CreatieFebruary 2019
keyboard_arrow_right
Website Design & Content Creatie by RC Marketing
Website Design & Content CreatieFebruary 2019
keyboard_arrow_right
Website Design, Online Strategie, Content Creatie by RC Marketing
Website Design, Online Strategie, Content CreatieFebruary 2019
keyboard_arrow_right
Online Strategie & Content Creatie by RC Marketing
Online Strategie & Content CreatieFebruary 2019
keyboard_arrow_right
Website Design, Content Creatie & Social Media by RC Marketing
Website Design, Content Creatie & Social MediaFebruary 2019
keyboard_arrow_right

Services (2) offered by RC Marketing

Digital Strategy

€1000 – €100000

'Een bedrijf zonder marketingstrategie is bereid alles te proberen.' Ieder bedrijf zou er één moeten hebben: een marketingstrategie. Om succesvol in de markt te opereren, moeten bedrijven zich onderscheiden van concurrenten. Bovendien zijn de mogelijkheden van het internet eindeloos. Als bedrijf is er niet genoeg tijd en geld om elke online mogelijkheid uit te proberen. Het is tijdbesparend en goedkoper om een goed bedacht plan op papier te zetten. Op deze manier bestaat er voor iedereen binnen de organisatie duidelijkheid over wat de doelstellingen zijn en komen jullie daarnaast consistent over als merk. Consistentie wekt vertrouwen op bij (potentiële) klanten. Als jij en jouw medewerkers weten wat het bedrijf moet uitstralen, wat jullie waarden zijn en wat de tone of voice is, zijn klanten sneller geneigd jouw bedrijf in vertrouwen te nemen. En vertrouwen is de basis van elke goede (werk)relatie. Naast het opbouwen van een betrouwbare reputatie, is een andere reden voor het opstellen van een marketingstrategie dat het duidelijkheid binnen de organisatie schept. Het helpt bij het definiëren van doelstellingen en het leren kennen van je doelgroep. Ook wordt er o.a. onderzocht wie de concurrentie is en wat de sterktes en zwaktes zijn van het bedrijf. Het geeft een goed beeld van de positionering van het bedrijf; hoe het bedrijf ervoor staat en tevens waar het naartoe wilt. Met al deze antwoorden op papier wordt er vervolgens een strategie bepaald. Want hoe gaat jouw bedrijf ervoor zorgen dat het zijn doelstellingen behaalt? Welke communicatie- en marketingmiddelen worden er ingezet? En wat is het budget per gekozen kanaal? Een marketingstrategie biedt antwoorden op al deze vragen. En helpt jouw bedrijf om efficient online (en offline) te groeien. Waarom RC Marketing? RC Marketing brengt met onze marketingstrategieën helder in beeld wat de lange-termijn koers van jouw bedrijf is. Externe omgeving en interne mogelijkheden worden zorgvuldig geanalyseerd. Doelstellingen en gekozen strategieën worden geformuleerd met o.a. antwoord op de kernvragen; 'Wat wilt jouw bedrijf bereiken?' en 'Hoe kan jouw bedrijf daar komen?' Lange-termijn koers wordt vervolgens vertaald naar tactische en operationele korte-termijnbeslissingen.

Digital Marketing
online marketing
offline marketing
Online Advertising
Offline & Online Branding

Content Strategy

€1000 – €100000

'Content is king. ' Content is een verzamelwoord voor alles wat informatie over kan dragen. Hoe meer informatie je deelt, hoe hoger jij in zoekmachines scoort. En hoe beter jij inspeelt op de vragen van jouw klanten, hoe eerder jij gevonden wordt. En dat is waar goede content om draait. Goede content draait niet direct om conversies. Dit is een erg bekende misvatting. Content draait om het informeren van jouw (potentiële) klanten en is dan uiteindelijk winstgevend. Goede content is dus informatief.​ Het gaat erom dat jij als bedrijf waardevolle boodschappen over brengt. Klanten hebben vragen. Jij wordt als bedrijf waardevol als je hier antwoorden op hebt. Als jij een oplossing voor het probleem kunt bieden. Dat geeft jouw bedrijf een geliked imago. En een geliked imago leidt tot tevreden klanten. En tevreden klanten leiden tot meer conversies. Waarom RC Marketing? Authenciteit; RC Marketing graaft zich in het DNA van jouw merk, waardoor het lijkt of jij zelf post Wij doen uitgebreid onderzoek naar het social media gedrag van jouw doelgroep Filmpjes, content, foto's, stories; wij ontwikkelen dit allemaal! Besparing op tijd; Hoe vaker je iets doet, hoe sneller en beter je het doet. Bij RC Marketing besparen wij jouw tijd én kunnen wij in hetzelfde tijdsbestek frequenter posten Hogere kwaliteit; Laat ons doen waar wij goed in zijn, dan kun jij verder met waar jij goed in bent; ondernemen! Blijvend, toenemend resultaat; RC Marketing weet jouw likes, volgers en shares blijvend op te voeren.

Creative Copywriting
Social Media Content
Content Creation
Content Strategy
SEO Content
Brand Content
Content Marketing

Reviews (0) given to RC Marketing

No review has been published yet.

Be the first to post one!