I'm an agencyI need an agency
Scrumble cover picture

Scrumble

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border

No reviews yet

Post the first oneContact Scrumble

Certifications of Scrumble

Verified flag

Profile verified by its owner

Location of Scrumble

placeShow addresskeyboard_arrow_right
Scrumble location

Languages spoken by Scrumble

Dutch

Services (2) offered by Scrumble

Contact info for Scrumble

webShow websitekeyboard_arrow_right
phoneShow phone numberkeyboard_arrow_right
emailShow contact emailkeyboard_arrow_right
Scrumble cover picture

Scrumble

NetherlandsTilburg

About Scrumble

Over ons

Scrumble is ontstaan uit vriendschap. Vier vrienden met een passie voor alles dat met software te maken heeft, maar met software in het bijzonder. Al op vroege leeftijd ontstond de lust om te ondernemen. Hierbij kwam de liefde en het talent voor webdevelopment, waardoor we allen met groot enthousiasme een uitdaging zien in het ontwikkelen van complexe maatwerk webapplicaties. Het resultaat? Gebruikersvriendelijke en doeltreffende web-based software.

We vinden het vet om baanbrekende apps te bouwen.

Met een paar jonge, gedreven gasten aan tafel om jouw organisatie slimmer in te richten? We bouwen graag een te gekke applicatie met de beste technologieën om jou tijd en geld te besparen. Klinkt aantrekkelijk, toch?

Scrumble ontwikkelt webapplicaties

Een webapplicatie is een enorm breed begrip en kan soms verwarrend zijn. Daarom leggen wij hier kort uit wat een webapplicatie is en hoe wij daar invulling aan geven.

Een webapplicatie is een (software)programma geschreven op een server, voor het web. De applicatie is dus bereikbaar via je internetbrowser, net zoals een website.

Software development met de React en Laravel frameworks

Roep front-end development en wij roepen React. React is een krachtig framework dat ontwikkeld is door Facebook en een levendige community heeft. De performance van React is vele malen beter dan andere frameworks, omdat het data dynamisch kan verwerken. Snellere apps dus!

Laravel heeft niet veel uitleg nodig. Standaard programmeerwerk dat veel tijd kost kan door kant-en-klare functies binnen enkele minuten geschreven worden met Laravel. Hierdoor hebben we meer aandacht voor de leukere (complexere) onderdelen. Dit bespaart jou tijd!

Scrumble werkt Scrum

We werken volgens de meest succesvolle software ontwikkeling methodiek: Scrum, waarbij jij onderdeel bent van het ontwikkelingsproces.

Scrum is een framework waarin mensen complexe problemen aan kunnen pakken terwijl ze producten van de hoogst mogelijke waarde leveren.

Works (4) by Scrumble

SaaS Compliance Platform by Scrumble
SaaS Compliance PlatformJune 2019
keyboard_arrow_right
React Native orderpicking applicatie. by Scrumble
React Native orderpicking applicatie.June 2019
keyboard_arrow_right
Digital Transformation Platform by Scrumble
Digital Transformation PlatformJune 2019
keyboard_arrow_right
Datasynchronisatie Platform by Scrumble
Datasynchronisatie PlatformJune 2019
keyboard_arrow_right

Services (2) offered by Scrumble

Web Application

€1000 – €100000

Een webapplicatie is een enorm breed begrip en kan soms verwarrend zijn. Daarom leggen wij hier kort uit wat een webapplicatie is en hoe wij daar invulling aan geven. Wij onderscheiden drie soorten applicaties Een portaal is een geavanceerde website dat organisaties of bedrijven de mogelijkheid biedt om kennis op te bouwen, te delen, uit te wisselen en opnieuw te gebruiken. Een gebruiker kan inloggen om meer domeinspecifieke informatie te winnen. Wikipedia is een voorbeeld van een webportaal. Aan de achterkant van deze webapplicatie zit een community portaal waar je bijvoorbeeld pagina's aan kan maken, kan onderhouden en het werk van andere editors kan beoordelen. Op een platform komen meerdere soorten gebruikers bij elkaar die met elkaar communiceren d.m.v. rijke functionaliteiten en integraties met applicaties van derden (API). Gebruikers kunnen verschillende doeleinden hebben. Een platform kan complete (bedrijfs)processen vervangen. Airbnb maakt het mogelijk om je woning tijdelijk te verhuren door verhuurders en huurders in contact te brengen via een platform. Dit proces wordt ondersteunt met uiteenlopende functionaliteiten zoals het uploaden van foto's, het chatten met (ver)huurders en achterlaten van reviews.

automatisering
Web Development
Webapplicaties
platformen
maatwerk
SCRUM

Mobile App

€1000 – €100000

Een mobiele applicatie kan een portaal of platform zijn maar is specifiek gericht op mobiele gebruikers. Een mobile app is over het algemeen een sneller en gebruiksvriendelijker alternatief voor mobiele gebruikers dan wanneer zij gebruik maken van een browser. ABN AMRO heeft het proces van kleine bedragen overmaken naar vrienden of familie versimpeld met hun app Tikkie. Door integraties met applicaties van banken is het mogelijk d.m.v. een eenvoudige link een betaling te doen. De betaler hoeft hiervoor geen verdere gegevens in te vullen en is eerder geneigd snel te betalen.

Software Development
Mobile App Development
App Development
Mobile app
apps

Reviews (0) given to Scrumble

No review has been published yet.

Be the first to post one!