I'm an agencyI need an agency
Studio Projectie B.V. cover picture

Studio Projectie B.V.

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border

No reviews yet

Post the first oneContact Studio Projectie B.V.

Certifications of Studio Projectie B.V.

Certified flag

Certified by Sortlist

Verified flag

Profile verified by its owner

Location of Studio Projectie B.V.

placeAddressHaagweg 4, 2311 AA Leiden, Netherlandskeyboard_arrow_right
Studio Projectie B.V. location

Languages spoken by Studio Projectie B.V.

EnglishDutch

Services (3) offered by Studio Projectie B.V.

Contact info for Studio Projectie B.V.

webWebsitehttps://www.projectie.comkeyboard_arrow_right
phoneShow phone numberkeyboard_arrow_right
emailShow contact emailkeyboard_arrow_right
Studio Projectie B.V. cover picture

Studio Projectie B.V.

NetherlandsLeiden

About Studio Projectie B.V.

Word de held van jouw online succesverhaal.

Wil je trots zijn op je merk, een inspirerend webdesign of een fantastische app? Dan ben je bij ons aan het juist adres! We ontwerpen en bouwen namelijk al meer dan 18 jaar met veel passie alles dat zich op een beeldscherm afspeelt. Daar kan binnenkort ook jouw project aan toegevoegd worden.
 
Brand. Hoe betrouwbaar en herkenbaar is jouw merk? Vertrouwen en autoriteit zijn de twee bouwstenen van succes in de digitale wereld. Samen tillen we jouw merk naar een hoger niveau, online én offline.
 

Design. Gebruiksvriendelijk, strak en opvallend. Dat is het design van Studio Projectie. Met design denken we aan visuele uitingen, zoals websites, folders en logo’s. We maken het volledige pakket, afgesteld op wat jij nodig hebt.

Experience. Wij upgraden je website of app tot een echte digitale beleving. Je wilt namelijk opvallen in een digitale wereld die razendsnel veranderd. Tussen die miljoenen websites zorgen wij dat die van jou op zal vallen met animaties, filmpjes, gamification: het totaalplaatje zal kloppen.
 

Kies voor full-service: maak het jezelf gemakkelijk en breng alles onder bij één partij. Schroom vooral niet om even langs te komen, de koffie staat al klaar!

Works (3) by Studio Projectie B.V.

Redesign & branding SikkensVR by Studio Projectie B.V.
Redesign & branding SikkensVRDecember 2018
keyboard_arrow_right
Wordpress Premium voor PRRT by Studio Projectie B.V.
Wordpress Premium voor PRRTDecember 2018
keyboard_arrow_right
WordPress Premium voor WOODS by Studio Projectie B.V.
WordPress Premium voor WOODSDecember 2018
keyboard_arrow_right

Services (3) offered by Studio Projectie B.V.

Branding & Positioning

€4500 – €65000

Ons doel is om van je brand een autoriteit te maken waar men vertrouwen in heeft. Dit doe je door je merk te koppelen aan waarden en principes. Als jij jezelf presenteert als vooruitstrevend, innovatief en vernieuwend, zoals Apple dan gelooft de hele wereld dat je nieuwste uitvinding geniaal is! Je kunt je autoriteit verhogen door je eigen merk aan andere succesvolle merken of organisaties te koppelen. Als je bijvoorbeeld diensten geleverd hebt aan een grote organisatie of samenwerkt met de overheid dan geeft dat het gevoel dat je een meer betrouwbare aanbieder bent.

Website Creation

€2500 – €350000

Met design denken we aan visuele uitingen, zoals websites, folders en logo’s, maar er komt veel meer bij design kijken dan alleen wat grafisch is. Alles waar wij mee in aanraking komen is ooit ontworpen. Hoe goed, fijn, leuk of frustrerend wat we vastpakken is, hangt af van de manier waarop het is ontworpen. Studio Projectie is daarom van A t/m Z design driven en met onze design kennis bereiken we betere resultaten voor al onze klanten.

Digital Strategy

€1000 – €45000

Wil jij online goed vindbaar en zichtbaar blijven? Wij helpen je graag met het schrijven van teksten en blogs voor de website, het opzetten van online advertentiecampagnes en het versturen van nieuwsbrieven naar je klantenkring. Studio Projectie doet alles om concrete resultaten via jouw online marketing te behalen.

Reviews (0) given to Studio Projectie B.V.

No review has been published yet.

Be the first to post one!