Yonego

Agency expert in Digital Strategy, Web analytics/Big data.

Profile verified by its owner

Contact Yonego
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
( reviews)
Yonego

About Yonego

This agency has already been claimed by its owner

Description
 • Yonego is het ROI Driven Internet Marketing bureau voor ambitieuze ROI gedreven bedrijven. Al sinds de oprichting in 2003 staat meetbaar resultaat centraal en genereren we miljoenen euro's aan extra omzet én winst voor onze klanten, zowel nationaal als internationaal. 

  Op welke vlakken is Yonego actief?

  Yonego heeft zich gespecialiseerd in ROI Driven Internet marketing en werkt alleen voor bedrijven waarbij de online ROI centraal staat. Alleen wanneer uw ROI kan worden gemeten, komt onze aanpak van meten, testen en wéér verbeteren optimaal tot zijn recht.

  Door middel van o.a. zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, display advertising, affiliate marketing, social media advertising, content marketing, video-animatie, marketing automation en e-mail marketing realiseren we meer gericht bezoek naar uw website. Web analytics consultants houden vervolgens goed in de gaten wat dit bezoek op uw website precies doet en zetten deze cijfers om naar actiepunten. Op basis daarvan is Yonego op doorlopende wijze actief met conversie optimalisatie voor het maximaliseren van de ROI uit  internet marketing campagnes.

  Met onze ROI Driven Internet Marketing strategie blijven we meten, testen en wéér verbeteren om uw online rendement te maximaliseren. 

  Waarom samenwerken met Yonego? Management door gecertificeerde Internet Marketeers Uw eigen ROI klantenteam, met één vast aanspreekpunt In huis ontwikkelde technologie met unieke mogelijkheden Operationeel, adviserend en strategisch samenwerken 100% focus op het genereren van meer leads en sales

   

Awards or Nominations
 • stars
  Digital Marketing Awards
  2015
  Most Performing SEO award
  stars
  Emerce 100 - highest rating
  2014
  Internet company
  stars
  Deloitte Fast 500 EMEA
  2013
  Fastest growing technology companies in Europe, Middle East and Africa
  stars
  Deloitte Fast50
  2013
  Fastest growing technology companies in the Benelux
  stars
  Werken.fm
  2011
  Best Internet company
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
( reviews)

Location

Show address

Languages

en
nl
fr

Social Media

Services offered

We are active in different sectors

Digital Strategy
 • Kunt u een sterke partner gebruiken bij de ontwikkeling van uw internet marketing strategie? Wilt u een hogere ROI uit online activiteiten en conversies op een slimme manier attribueren? Of bent u juist op zoek naar mogelijkheden om minder afhankelijk te worden van Google en een meer optimale invulling van kanalen en eigen assets op te bouwen? Onze account strategisten werken samen met u aan een ijzersterke internet marketing strategie om uw doelstellingen en targets te realiseren. Internet marketing strategie bij Yonego Tijdens diverse sessies worden doelstellingen, KPI’s, targets gezamenlijk bepaald. SMART, ambitieus én met een sterke focus op ROI. Na een uitgebreide analyse van de huidige resultaten en de opgedane kennis van doelstellingen en targets wordt een concept strategie uitgewerkt. Op basis van ROI scenario’s wordt bekeken op welke kanalen en welke activiteiten de focus gelegd moet worden. Na vaststelling van de strategie worden operationele en consultancy werkzaamheden ingepland en verdeeld, waarna gestart wordt met implementatie en executie. Kennisdeling en samenwerking staan in deze fase centraal. Wekelijks worden resultaten geanalyseerd om tot (nieuwe) inzichten te komen en indien nodig de strategie bij te sturen. Door middel van dashboards en rapportages worden resultaten gerapporteerd en besproken. Nieuwe actiepunten worden op basis van onze inzichten en uw wensen geformuleerd. Ons uiteindelijke doel: Uw ROI. Samenvattend: -Analyse huidige resultaten -Doelstellingen, KPI’s en targets formuleren -Concept strategie uitwerken -Scenario’s ontwikkelen -Vaststellen strategie -Implementatie en executie -Samenwerking en kennisdeling -Webanalytics, dashboarding en rapportage -Evaluatie en optimalisatie Ervaren internet marketing specialisten Ons team met ervaren specialisten begeleidt u bij het opzetten van uw internet marketing strategie. We zijn een uitstekende sparringpartner voor het aanscherpen van de plannen die u heeft of kunnen u volledig ontzorgen bij het uitwerken van de internet marketing strategie. Wij denken strategisch mee en zorgen er gedurende het jaar voor dat resultaten intensief gemonitord worden om uw targets te realiseren. Natuurlijk kunnen we ook operationeel alle werkzaamheden invullen. Kunt u een sterke, gedreven en betrouwbare partner gebruiken? Schakel dan Yonego als ervaren specialist in voor het realiseren van uw internet marketing doelstellingen. -Internet marketing strategie bij Yonego -100% focus op het realiseren van uw doelstellingen -Optimale afstemming met de andere online kanalen -Creativiteit gecombineerd met data driven internet marketing -Custom dashboards en rapportages -Een eigen team van specialisten met één vast aanspreekpunt -Uw ROI is onze ROI
Request info
Web analytics/Big data
 • Web Analytics Weet u waar de bezoekers op uw website vandaan komen? Welke kanalen leveren u klanten op? Hoe presteren uw online campagnes? Inzicht in de prestaties van uw website is onmisbaar bij het bepalen van uw online strategie. Web analytics laat alle online kanalen samenkomen en analyseert deze voor een nog beter resultaat. Yonego heeft een ervaren team met gecertificeerde Analytics experts dat de statistieken vertaalt naar een duidelijk advies met als doel het verhogen van uw ROI! Onze werkwijze Yonego start met een nauwkeurige controle van de data. Kloppen de cijfers die u in uw statistiekpakket ziet en wordt alles gemeten? Vervolgens duiken we de data in. Bij het analyseren van uw online resultaten kunnen enorm veel factoren onder de loep genomen worden. Door tactisch en slim te segmenteren kunt u een uitgebalanceerd inzicht krijgen hoe verschillende groepen uw website ervaren. Al deze resultaten kunnen uw duizenden nieuwe inzichten geven. De belangrijkste stap is om deze inzichten om te zetten naar een passend advies. Hiermee stellen we u in staat de juiste beslissingen te nemen waardoor de ROI stijgt. Ook zorgen we ervoor dat er dashboards worden ingericht die direct laten zien hoe uw website presteert. Uiteraard stemmen we de dashboards geheel af op de behoefte van de gebruiker. Zo helpen we u om de interne organisatie ook van de benodigde cijfers te voorzien. Web analytics bij Yonego betekent: - Waardevolle analyses van resultaten - Resultaten tot in gedetailleerd keyword niveau inzichtelijk - Concreet geformuleerde actiepunten op basis van data - Dashboards die in 1 oogopslag duidelijk maken hoe uw website presteert - Gecertificeerde medewerkers met een boon voor cijfers
Request info

Interested by our service? Contact us now!

Contact Yonego

A few metrics about the agency

2

Services

0

Reviews

3

Works

50

Team members

Previous Works

Check the latest works made for our clients
3 work(s) uploaded
Case Study: lesGO - Leads generatie & conversie

Case Study: lesGO - Leads generatie & conversie

December 2016
December 2016

Case Study: lesGO - Leads generatie & conversie

“Ieder jaar ruim 2.800 extra proeflessen dankzij Yonego”

 

DE UITDAGING

LesGO is een franchise concept binnen de rijscholenbranche. Door middel van het inkopen van leads wil men de groeiambitie, uitgroeien dat landelijk opererende organisatie, kracht bij zetten. Binnen LesGO was men op dat moment niet goed in staat om een grote hoeveelheid leads per dag te verwerken.

ONZE AANPAK

Vanaf het moment dat LesGO de leads ontvangt (juli 2011) hebben wij ons actief bemoeit met het opvolgen van de leads. Door op strategisch niveau mee te denken over de opvolging van de leads, is LesGO in staat geweest om een goed georganiseerd sales organisatie weg te zetten welke de leads zo optimaal mogelijk opvolgt. Een van de belangrijkste pijlers van LesGO is het actief aanbieden van een vrijblijvende proefles. Het heeft gezorgd voor een forse stijging van de conversie van lead naar offerte.

DE RESULTATEN

In 2011 verwerkte LesGO gemiddeld 230 betaalde leads per maand. Dit is in 5 jaar bijna verdrievoudigd naar ongeveer 650 betaalde leads per maand. Het aanbieden van de gratis proefles zorgt voor een conversie van 42% als het gaat om lead naar offerte. Uiteindelijk converteert 14,7% van lead naar deal.

Digital Strategy
Case Study: JUSTLEASE

Case Study: JUSTLEASE

December 2016
December 2016

Case Study: JUSTLEASE

“Resultaat: 20% stijging in conversieratio”

 

JustLease.nl is dé partij waar je zorgeloos auto kunt rijden tegen een vast tarief per maand. Zij verzorgen niet alleen Lease-oplossingen, maar ook onderhoud, verzekering, schade en pech onderweg.  Justlease beweegt mee met de consument en voorziet meerdere mobiliteitsoplossingen die passen bij de wensen van het moment.

DE UITDAGING

Dat de Automotive-industrie profiteert van het economische herstel is een feit. Particulieren kiezen steeds vaker bereid een nieuwe auto te kopen. De branche wordt gedomineerd door ‘gemak’  en ‘ontzorging’ en baseren hun keuze steeds vaker op basis van prijs en gebruiksgemak. Hier is waar psychologie om de bocht komt kijken. Psychologie komt het beste van pas bij het beter begrijpen van je bezoekers. Zo kunnen we aan de hand hiervan vragen beantwoorden als “Waarom zijn bezoekers niet bereid een auto aan te schaffen voor een bepaalde prijs?”  Of misschien nog wel belangrijker “Hoe zorgt de prijs voor een stijging in het aantal rijdende auto’s?”.

ONZE AANPAK

Wij werken met diverse tools waarin we A/B-testen hebben opgezet. Door vast te stellen waarvoor de bezoekers van JustLease gevoelig zijn is er een hypothese gedefinieerd. De landingspagina is aangepast waarin een vorm van priceframing is verwerkt.  Vervolgens is 50% van de bezoekers blootgesteld aan de controle-variant en 50% van de bezoekers blootgesteld aan de test-variant. Door deze vorm van framing toe te passen is de bezoeker eerder geneigd een pakket te kiezen dan wanneer er om extra bedragen wordt gevraagd.

DE RESULTATEN

Het conversieratio is in deze periode met 20% gestegen en ook de waarde per bezoeker is met 22% gestegen. Door het toepassen van framing is de bezoeker dus eerder geneigd te converteren. Het verschil tussen de test-variant en de controle-variant is significant bevonden. We kunnen met 99% zekerheid zeggen dat de test-variant het conversieratio/ waarde per sessie zal verbeteren.

 

Digital Strategy
Case Study: Eindhoven Airport

Case Study: Eindhoven Airport

December 2016
December 2016

Case Study: Eindhoven Airport

“ Eindhoven Airport: “ De kracht van Yonego is ongeacht de focus op ROI  “ 

 

Vanaf Eindhoven Airport vlieg je naar meer dan 75 bestemmingen in Europa. Op de officiële parkeerterreinen (P3, P4, P5 en P8) parkeer je voordelig je auto. Reserveren kan eenvoudig online.

DE UITDAGING

Steeds meer passagiers van Eindhoven Airport zoeken hun informatie via mobiel. Hier is ook rekening mee gehouden bij de lancering van de nieuwe website in januari. Al sinds het begin van 2015 zien we een forse stijging in het aandeel mobiel verkeer. Deze groei vroeg om een specifieke strategie voor mobiel.

ONZE AANPAK

In een strategische sessie met Eindhoven Airport zijn er specifieke KPI’S en doelstellingen geformuleerd voor mobiel. In Adwords lieten we nog wat kansen liggen, ook gezien het lagere conversieratio vanuit mobiel verkeer. De mobiele gebruiker heeft nou eenmaal andere zoekintenties.

We hebben een uitgebreide analyse gedaan op basis van data, aangevuld met onderzoek naar het gedrag van mobiele gebruikers in de parkeer webshop van Eindhoven Airport.

De meest opvallende inzichten zijn opgenomen in de CRO testplanning.  Waar voorheen bij het A/B testen de focus lag op desktop is dit nu bijna geheel verschoven naar mobiel.

Toen de eerste testresultaten resulteerden in een hoger mobiel conversieratio is er direct besloten om ook via Adwords meer budget te investeren in mobiel.

 DE RESULTATEN

Door de extra inzet via Adwords in combinatie met de doorgevoerde optimalisaties on-site n.a.v. de A/B testen is het mobiele conversieratio met 60% gestegen. De totale omzet vanuit mobiel verkeer is +105%.

40% groei in mobiel verkeer

60% stijging in mobiele conversieratio

105% meer omzet

Digital Strategy

Clients’ reviews

Check the latest reviews from our clients

review(s) posted

Total ratings

0/5
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
No recommendation has been published yet.
Be the first to post one!
add_circle_outlineAdd a new review

Let us guide you to the best agency

From web design to advertising campaigns, we guide you to the right agency fitting your needs and budget. Then, compare and hire the one that’s right for you.

Find my agency

100% free - Fee is charged to agencies willing to collaborate with you.