I'm an agencyI need an agency
ZoomWorks cover picture

ZoomWorks

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border

No reviews yet

Post the first oneContact ZoomWorks

Certifications of ZoomWorks

Verified flag

Profile verified by its owner

Location of ZoomWorks

placeShow addresskeyboard_arrow_right
ZoomWorks location

Languages spoken by ZoomWorks

DutchEnglish

Services (2) offered by ZoomWorks

Contact info for ZoomWorks

webShow websitekeyboard_arrow_right
phoneShow phone numberkeyboard_arrow_right
emailShow contact emailkeyboard_arrow_right
ZoomWorks cover picture

ZoomWorks

NetherlandsSchalkhaar

About ZoomWorks

Hallo! Wij zijn ZoomWorks. Een team van digitale marketeers en audiovisuele specialisten. 

En we leveren videomarketing dat er toe doet, voor jou.

Al tien jaar krijgen wij energie van het maken van vette video’s en te gekke animaties. Dat is en blijft onze basis. Ooit zijn we begonnen als videoproductiebedrijf omdat we zagen dat online video een enorme toevlucht zou nemen. Maar tja, dat was toen. Terug naar nu.

Vragen die we ons altijd stellen zijn: Hoe kunnen we jouw doelgroep bereiken? Waar is de kijker naar op zoek? Hoe kunnen we jouw idee of verhaal zo goed mogelijk presenteren? En, tot slot: Hoe bereiken we het doel?

Juist die vragen hebben er toe geleid dat we ons een videomarketingbureau zijn gaan noemen. Het samen omzetten van ideeën en verhalen naar video en animatie. Daar krijgen we een kick van. Maar het liefst gaan we nog een stapje verder met de juiste combinatie van digitale marketing en animatie of video producties. Dat is wat wij noemen videomarketing.

Ervoor zorgen dat jouw video of animatie door video SEO goed gevonden wordt. Met interactieve video de kijker controle geven in wat hij ziet en direct actie kan ondernemen. Jouw kijker persoonlijk aanspreken met gepersonaliseerde video of animatie. De kijker een belevenis geven door VR 360 graden video of animatie. En zorgen dat de resultaten meetbaar zijn. Dat doen we.

We? Jep. ZoomWorks heeft alle disciplines zelf in huis en kan daardoor snel schakelen. Van cameramannen tot tekstschrijvers en van 3D specialisten tot digitale marketeers. Die laatste ontleden jouw verhaal tot de kern en bepalen de strategie. Waarna de audiovisuele specialisten de beste videomarketingtool bouwen.

Een prettige persoonlijke samenwerking. Wij houden er van. Sterker nog. We zijn verslaafd aan klanttevredenheid. Daarom zijn onze beloftes aan jou. We zorgen dat je tevreden bent. We bieden competitieve prijzen. En we geven  jouw marketing een stevige boost.

Services (2) offered by ZoomWorks

Movie

€1000 – €1000000

Hallo! Wij zijn ZoomWorks. Een team van digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren videomarketing dat er toe doet, voor jou. Al tien jaar krijgen wij energie van het maken van vette video’s en te gekke animaties. Dat is en blijft onze basis. Ooit zijn we begonnen als videoproductiebedrijf omdat we zagen dat online video een enorme toevlucht zou nemen. Maar tja, dat was toen. Terug naar nu. Vragen die we ons altijd stellen zijn: Hoe kunnen we jouw doelgroep bereiken? Waar is de kijker naar op zoek? Hoe kunnen we jouw idee of verhaal zo goed mogelijk presenteren? En, tot slot: Hoe bereiken we het doel? Juist die vragen hebben er toe geleid dat we ons een videomarketingbureau zijn gaan noemen. Het samen omzetten van ideeën en verhalen naar video en animatie. Daar krijgen we een kick van. Maar het liefst gaan we nog een stapje verder met de juiste combinatie van digitale marketing en animatie of video producties. Dat is wat wij noemen videomarketing.

2D Animation
3D Animation
Video animation
video production
Video Editing
Video Marketing
Video Advertising
Promotional Video
Online Video
Animated Video
Video & Film Production
YouTube Video
Social Video Production
Animation vidéo
{{ skills.collapsed ? ("Show more" | translate) : ("Show less" | translate) }}

3D

€1000 – €1000000

Wij zijn ZoomWorks. We maken vette animaties die de doelgroep aanspreekt en leidt tot meer resultaat. En ondersteunen we graag om jouw unieke verhaal te vertalen naar een spetterende animatie. In welke vorm dan ook. Op onze website vertellen we je alle ins en outs over een animatie laten maken. Zo geven we je uitleg over de werkwijze om een animatie te laten maken. Een aantal voorbeelden van verschillende soorten animaties om inspiratie op te doen. En geven we je een beeld van wat de kosten zijn om een animatie te laten maken. Geen zin om te lezen? Mail ons!

2D/3D Animation
Graphic Design and 3D Animation
3D Motion Design
Video Marketing
Video Advertising
Promotional Video
Animated Video

Reviews (0) given to ZoomWorks

No review has been published yet.

Be the first to post one!