Wij introduceerden 5 SEA agencies aan 1001 belges

Lees hun verhaal

Het project van 1001 belges

'1001 belges' is een nieuw webplatform waar Belgen elkaar op basis van hun passies kunnen ontmoeten. Op www.1001belges.be kunnen mensen hun passie delen door middel van het organiseren van workshops. Iedereen kan worden uitgenodigd voor de workshops. Bovendien heeft de startup ook elke zondag haar eigen tv-programma op de Belgische publieke omroep. Op die manier kunnen ze een interactieve ervaring leveren die verschillende soorten media verbindt, van tv tot online tot live evenementen. Ze waren op zoek naar SEA-experts om hun online verkeer te stimuleren.

Dienst: Zoekmachinemarketing (SEA)

Budget: Ongeveer € 10.000

Gesprek met Delphine

Delphine LericheDigital Marketer bij 1001 belges

Kunt u uw bedrijf omschrijven?

1001 Belges is een samenwerkingsplatform waar liefhebbers van naaien, koken, meditatie, natuurlijke cosmetica, enz. in contact kunnen komen met mensen die hun passie met hen willen delen via workshops of opleidingen. Mijn rol is het beheren van de klassieke en de digitale marketing.

Op welke manier zocht u naar bureaus voordat u Sortlist ontdekte?

Als ik een marketingbureau nodig had dan vroeg ik mijn collega's of mijn directe netwerk.

Sortlist is een enorme steun voor marketing managers die gelijktijdig verschillende taken moeten beheren.

Hoe heeft u Sortlist gevonden?

Via Google! Jullie zijn bovenaan de resultaten verschenen.

Hoe heeft deze ervaring 1001 belges geholpen?

Wanneer ik voor het eerst in contact kwam met Thibaut was ik vooral op zoek naar hulp met onze SEA. Thibaut heeft me aangeraden om globaler naar onze behoeften te kijken en heeft me zeer goed geholpen in het bepalen ervan - voordien hadden we daar niet goed genoeg over nagedacht. Hij stelde me vragen over welke eigenschappen ik relevant vind in een bureau, aan de hand daarvan heeft hij ongeveer tien bureaus geselecteerd die het beste bij ons project én onze voorkeuren zouden moeten passen. Ik moet zeggen dat hij mijn werk daarmee veel makkelijker heeft gemaakt: ik zou anders uren gespendeerd hebben aan zoeken op het internet of het raadplegen van mijn netwerk.

Als een vriend u vraagt 'Waarom zou ik Sortlist gebruiken?'

Sortlist is een enorme steun voor marketing managers die gelijktijdig verschillende taken moeten beheren. Het bespaart echt tijd! Het helpt je je behoeften duidelijker te definiëren en objectievere zoekcriteria te gebruiken als "Ik heb van zus of zo gehoord". Bovendien wordt je tijdens het proces begeleid door mensen die zelf in de branche werken en een diepgaande kennis van bureaus hebben.

Beschrijf Sortlist in drie woorden

Ik zou zeggen: tijdsbesparend, efficiënt en gratis.

Delphine LericheDigital Marketer at 1001 belges

It is really time saving, it helps you to better define your needs and to choose more objective search criteria than “I know X” or “I heard of Y”. Moreover, you...

Lees meer
Delphine Leriche bespreekt ervaringen

Laat ons u voorstellen aan de beste bureaus voor uw project

Van webdesign tot reclamebureaus: wij houden rekening met ál uw criteria en stellen u voor aan de meest passende bureaus. U vergelijkt de voorstellen dan zelf en maakt de beste keuze.

100% gratis