Wij introduceerden Agence 148 aan nieuwe klanten.

Lees hun verhaal

Agence 148

Dienst: Zoekmachinemarketing (SEA)

Budget: Ongeveer €20.000

Gesprek met Alexia

Alexia BerrebiProject Manager van Agence 148

Kan u uw bedrijf beschrijven en vertellen wat uw functie is?

Hallo, mijn naam is Alexia Berrebi, ik ben projectmanager bij het Agence 148. Agence 148 is een bureau voor creatieve en digitale communicatie, we hebben 6 verschillende vaardigheden gecreëerd. Bijvoorbeeld bij advisering gaan we bedrijven en merken adviseren over hun strategie. We zijn ook van plan om gedrukte en online content te maken. Op dit moment zijn we bijvoorbeeld bezig met het maken van websites en apps. We gaan communiceren op sociale media voor bedrijven, adverteren op Google of evenementen maken. We bestaan al zo'n tien jaar. We hebben een goede groei gehad in de afgelopen 10 jaar, in het begin waren het er twee en nu zijn we een team van bijna 15 mensen.

Waarom heeft u contact met Sortlist opgenomen?

Onze positie was eigenlijk altijd gebaseerd op vertrouwensbasis. We werkten bijvoorbeeld veel met mond-tot-mond reclame. Natuurlijk kregen we aanvragen en een aantal interessante projecten, maar we hebben nooit echt aan prospectie gewerkt. We hadden ook nooit commercials. Twee jaar geleden nam Sortlist contact met ons op en vertelde ons over het matching systeem tussen cliënten en bureaus. Het proces begint met een briefing, dat betekend dat het gebaseerd is op een project waarbij wij meteen weten wat we kunnen verwachten - zelfs voordat we de klant hebben ontmoet! We dachten dat het een goede manier zou kunnen zijn om nieuwe leads te vinden, en dat zonder vele uren te moeten zweten over prospectie. Onze relatie met Sortlist is op dat moment begonnen en sindsdien hebben we dankzij het platform veel verschillende projecten binnen kunnen halen. We werken nu nog steeds samen met een van de eerste klanten (Tounies) die we via Sortlist hebben leren kennen. Met Tounies hadden we vanaf de eerste ontmoeting meteen een goede klik, we konden ook direct aansluiting vinden op hun ontwikkelings- en acquisitiestrategie. Tot op de dag van vandaag blijven ze een van onze meest trouwe klanten.

Sortlist is een soort Tinder voor bureaus en bedrijven, maar dan met iets minder problemen!

Zou u Sortlist aanbevelen aan een collega/vriend/partner?

Als ik Sortlist zou aanbevelen, dan zou ik zeggen dat je met Sortlist alle dure en tijdrovende prospectie achterwege kan laten. Het is een echte verlichting dat je de briefing en het project eerst kan overwegen, en eventueel extra informatie kan inwinnen, voordat je je handtekening zet. Je zou Sortlist de Tinder voor marketingbureaus en bedrijven kunnen noemen - maar dan met iets minder gehannes!

Met welke tagline zou u Sortlist het beste beschrijven?

Sortlist is een soort Tinder voor bureaus en bedrijven, maar dan met iets minder problemen!

Alexia BerrebiProject Manager at Agence 148

In my opinion, Sortlist is kind of the Tinder of agencies and companies with less trouble.

Lees meer
Alexia Berrebi bespreekt ervaringen

Laat ons u voorstellen aan de beste bureaus voor uw project

Van webdesign tot reclamebureaus: wij houden rekening met ál uw criteria en stellen u voor aan de meest passende bureaus. U vergelijkt de voorstellen dan zelf en maakt de beste keuze.

100% gratis