Wij introduceerden Alpaga aan Softscale

Lees hun verhaal

Alpaga, Branding agency

Alpaga is een creatief Branding & Design bureau dat bedrijven ondersteunt bij het opbouwen van hun merk, het stimuleren van hun verkoop en de verbetering van hun reputatie; dit allemaal via het ontwerpen van communicatiecampagnes, marketingcampagnes, digitale projecten en sterke & creatieve identiteiten. Om de link tussen merken en consumenten te herstellen, richt Alpaga zich op 3 zaken; persoonlijkheid, ervaring & dialoog.

Dienst: Branding & Design

Budget: Ongeveer €10.000

Gesprek met Cedric

Cedric FaltinCreative Director bij Alpaga Studio

Kunt u uw bedrijf omschrijven?

Ik ben Cedric, Creative Director bij Alpaga Studio. Alpaga is een creatief en strategisch Branding en Design bureau in de buurt van Bergen.

Hoe was u gewend uw business te ontwikkelen voordat uw Sortlist ontdekte?

Onze methode voor de benadering van klanten was... Nou ja, we hadden niet echt een methode. We waren gericht op productie. We hadden geen Account Manager, noch een website - we werkten hoofdzakelijk via netwerken. Kortom, we hadden geen echt plan om nieuwe klanten te vinden.

Wat ons echt overtuigde, was de proactieve benadering van Sortlist

Hoe heeft u Sortlist gevonden?

Wij zijn regelmatig in contact met Nicolas Lambert, een persoonlijkheid uit de reclamewereld. Hij zei "Luister, ik volg momenteel een coole start-up, Sortlist. Misschien dat dit jullie kan interesseren, via deze service krijg je nieuwe business binnen zonder een Account Manager te moeten inhuren".

Waarom heeft u besloten om het eens te proberen?

Wat ons overtuigd heeft om ervoor te gaan, was de proactieve benadering van Sortlist en hun partnerschap met het gespecialiseerde tijdschrift Media Marketing. We gingen er ook van uit dat het een goede kans voor ons zou zijn, aangezien Sortlist de stappen zou ondernemen om passende projecten te vinden. Het enige wat we moesten doen, was wachten en reageren op interessante opportunities.

Kunt u uw ervaring beschrijven?

De eerste positieve ervaring die wij met Sortlist hadden, was met Softscale. Ik heb het project aanvaard en een korte tekst gestuurd om hen te overtuigen. Dit werkte blijkbaar, want de CEO van Softscale belde me direct op. We hebben kort aan de telefoon gehangen en elkaar daarna ontmoet. We hebben zijn behoeften, objectieven en doelstellingen goed bestudeerd en alle middelen ingezet voor een succesvolle afloop.

Als een vriend u vraagt 'Waarom zou ik Sortlist gebruiken?'

Als ik Sortlist aan vrienden of partnerbureaus zou moeten aanraden, dan zou ik zeggen dat het een goede manier is om in contact te komen met nieuwe klanten die je anders niet zou ontmoeten. Sortlist is een soort Sales Manager voor communicatiebureaus.

Cedric FaltinCreative Director at Alpaga Studio

The first positive experience we had with Sortlist was with Softscale. I accepted the project and wrote up a short text to convince them. Apparently it convince...

Lees meer
Cedric Faltin bespreekt ervaringen

Laat ons u voorstellen aan de beste bureaus voor uw project

Van webdesign tot reclamebureaus: wij houden rekening met ál uw criteria en stellen u voor aan de meest passende bureaus. U vergelijkt de voorstellen dan zelf en maakt de beste keuze.

100% gratis