Wij introduceerden Drie marketingbureaus aan Aubry

Lees hun verhaal

Het project van Aubry

Opgericht in 1935, Aubry is een verwerker, distributeur en groothandel in voedsel en industrieel verpakkingspapier. Ze waren op zoek naar een getalenteerd webbureau om een nieuwe website te bouwen voor het bedrijf, met een sterke nadruk op prestaties en vooral op SEO.

Dienst: Zoekmachinemarketing (SEA)

Budget: Ongeveer € 10.000

Gesprek met Alexis

Alexis DegenSales manager bij Aubry

Kunt u uw bedrijf omschrijven?

Papierfabriek Aubry is een omvormer van papier. We hebben ook net Chaudoir overgenomen, een verkoper van karton. We zijn gewend aan het werken met een industrieel publiek en ook met individuen. Ik ben de Commercial Director.

Wat waren uw wensen?

We hadden hiervoor niet echt een commerciële aanpak. We hadden een website die helaas een slechte ranking had op Google. Daarom was ons doel met Sortlist om een nieuwe website te maken met een betere optimalisatie van onze ranking op zoekmachines.

We hadden vergaderingen met drie webbureaus die ons hebben uitgelegd hoe zij het project aan zouden pakken. Na die vergaderingen hebben we onze keuze gemaakt.

Hoe heeft u Sortlist gevonden?

Ik heb Sortlist leren kennen door middel van mond-tot-mondreclame, heel eenvoudig. Iemand vertelde me erover en ik realiseerde me dat ik deze methode uit moest proberen om een webbureau te vinden.

Kunt u uw ervaring beschrijven?

Het proces was vrij eenvoudig. Wij contacteerden Sortlist om te beschrijven wat we zochten en Sortlist nam daarna contact met ons op om de zoekopdracht te verfijnen. We hadden vergaderingen met drie webbureaus die ons hebben uitgelegd hoe zij het project aan zouden pakken. Na die vergaderingen hebben we onze keuze gemaakt. Het project is op dit moment lopende.

Zou u Sortlist aanbevelen?

Ik zou Sortlist zeker aanbevelen! Zover ik weet zijn er duizenden webbureaus in België en daarom is Sortlist onmisbaar in de zoektocht naar een bureau dat echt aan je criteria voldoet. Ze kennen de markt goed en daardoor kunnen ze gemakkelijker verwijzen naar het juiste bureau. Bovendien hadden de bureaus die contact opnamen al interesse in ons project. Het is echt een goede connectie en er is geen tijdverspilling.

Beschrijf Sortlist in drie woorden

Ik zou Sortlist beschrijven met de woorden: efficiëntie, snelheid en eenvoud.

Alexis DegenSales Manager at Aubry

I think there are thousands of web agencies in Belgium. To find an agency that really meets our criteria, Sortlist is essential, because they know the market an...

Lees meer
Alexis Degen bespreekt ervaringen

Laat ons u voorstellen aan de beste bureaus voor uw project

Van webdesign tot reclamebureaus: wij houden rekening met ál uw criteria en stellen u voor aan de meest passende bureaus. U vergelijkt de voorstellen dan zelf en maakt de beste keuze.

100% gratis