Wij introduceerden Brandominus aan nieuwe klanten.

Lees hun verhaal

Brandominus

Dienst: Branding

Budget: Ongeveer €20.000

Gesprek met Sergio, Victor

Sergio SerranoFounder & CEO van Brandominus
Victor GuerraBusiness Developer van Brandominus

Kan u uw bedrijf beschrijven en vertellen wat uw functie is?

Ik heet Sergio Serrano, ik ben de CEO en oprichter van Brandominus en de verantwoordelijke voor de operationele en creatieve kant van het bureau. Ik heet Victor Guerra, ik ben de co-manager van Brandominus. Ik heb me ongeveer een jaar geleden bij het bedrijf aangesloten en ik ben de verantwoordelijke voor het aantrekken van nieuwe business en klantenrelaties. Victor Guerra en ik leiden Brandominus. Het verhaal van Brandominus begon zeven jaar geleden, toen het bedrijf nog 'Social Synapsis' heette. Toentertijd werkte ik in m'n eentje achter een computerscherm, beetje bij beetje zijn we gegroeid. We zijn begonnen te werken met SMB , twee jaar later met iets grotere bedrijven en in de laatste twee jaar met bekende merken. We zijn hier erg trots op!

Waarom heeft u contact met Sortlist opgenomen?

Brandominus is voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om te groeien en zich te ontwikkelen, en gedurende deze zoektocht zijn we op Sortlist gestuit. In het begin vonden we het een beetje apart klinken dat een tool je beloofde om briefings direct naar je inbox te sturen. Toch bleek het waar te zijn! Het heeft ons erg goed geholpen om verder te groeien en Sortlist is een goede reispartner geworden. Door middel van Sortlist hebben we nieuwe klanten gevonden in elk zakelijk gebied dat we verder wouden ontwikkelen; sociale media, ontwerp, positionering, enz. Ook heeft Sortlist geholpen het type klanten dat we kunnen bereiken te diversifiëren. Het is dankzij Sortlist dat we toegang hebben gevonden tot deze klanten. Het is echt een goede tool!. Met Sortlist's steun zijn we gegroeid omdat het een van onze hoofdzakelijke bronnen is om nieuwe opportunities te krijgen.

Het grootste voordeel van Sortlist is het feit dat je een enorme flow van opportunities direct naar je inbox gestuurd krijgt.

Zou u Sortlist aanbevelen aan een collega/vriend/partner?

Ik beveel merken van harte aan om met Sortlist te gaan werken. Over het algemeen kennen klanten zo'n 2% van de 1500 bureaus in Spanje. Met Sortlist krijg je toegang tot een groot aantal verschillende bureaus die zich in uiteenlopende branches specialiseren.

Met welke tagline zou u Sortlist het beste beschrijven?

Het grootste voordeel van Sortlist is het feit dat je een enorme flow van opportunities direct naar je inbox gestuurd krijgt.

Sergio SerranoFounder & CEO at Brandominus

In my opinion, Sortlist is kind of the Tinder of agencies and companies with less trouble.

Lees meer
Sergio Serrano bespreekt ervaringen

Laat ons u voorstellen aan de beste bureaus voor uw project

Van webdesign tot reclamebureaus: wij houden rekening met ál uw criteria en stellen u voor aan de meest passende bureaus. U vergelijkt de voorstellen dan zelf en maakt de beste keuze.

100% gratis