Wij introduceerden Canal Web aan nieuwe klanten.

Lees hun verhaal

Canal Web, Digitaal bureau

Canal Web is een relatief nieuw digitaal bureau dat actief is in veel sectoren, waaronder e-commerce en samenwerkingsplatforms. Bovendien heeft het één branche aan de automobielindustrie gewijd - het is een heel veelzijdig bureau! Het werd opgericht in 2010 en telt nu vijftien medewerkers.

Dienst: Website Ontwikkeling & E-commerce

Budget: Tussen €10.000 en €25.000

Gesprek met Emmanuel

Emmanuel de la BouillerieManaging Director bij Canal Web

Hoe heeft u Sortlist ontdekt?

Voor een online marketingbureau is het vinden van klanten in een concurrerende omgeving als de onze niet altijd even makkelijk. Wij werken hard aan onze SEO en zichtbaarheid op het web. Gelukkig is dat ons beroep - dit is de service die wij aan onze klanten leveren. We werken ook met matchmaking platforms die mensen met een digitaal project aan organisaties als de onze koppelt.<br><br>Eerder dit jaar zijn we op Sortlist gestuit. We namen hun diensten in de eerste plaats aan omdat het een Belgisch bedrijf is dat naar de Franse markt wilde uitbreiden. Hun benadering naar ons toe was erg dynamisch en gedurende de samenwerking hebben we geleerd dat hun aanpak zowel zeer professioneel als effectief is. Ik moet zeggen dat wij erg tevreden zijn met de opportunities die we hebben aanvaard. We hebben Sortlist met toeval ontdekt - een gelukkig toeval, want ik kan met zekerheid zeggen dat we erg blij zijn met deze samenwerking.

Beschrijf Sortlist's toegevoegde waarde

Sortlist's toegevoegde waarde, vergeleken met onze ervaringen met andere vergelijkbare bedrijven, ligt in de kwaliteit van de leads die we krijgen. Het zijn altijd realistische projecten met een relatief korte deadline. Tot nu toe hebben we het voor alle projecten naar de laatste fase gehaald. Toegegeven, we hebben niet elk project kunnen winnen maar onze succespercentages zijn onbevangen hoog. Kortom, de echte bijdrage van Sortlist is de kwaliteit van de leads en de informatie die zij ons tijdens het proces verstrekken. Voor sommige leads stelden we een paar vragen alvorens te accepteren, om uit te vinden of het de moeite waard zou zijn of niet. Dus ja, service en voorbereiding van hoge kwaliteit!

Toegegeven, we hebben niet elk project kunnen winnen maar onze succespercentages zijn onbevangen hoog.

En de gegenereerde business?

Het werven van nieuwe klanten door Sortlist is om verschillende redenen interessant. Sortlist is geïnteresseerd in de kenmerken die we op ons bedrijfsprofiel beschrijven - ook heb ik een aantal van de diensten beschreven die wij leveren. Bovendien kwalificeert Sortlist de behoeften van de klant en wordt er klantgericht gewerkt.

Waarom zouden bureaus Sortlist moeten gebruiken?

Ik denk dat elk bedrijf dat op zoek is naar een web provider, baat zou kunnen hebben bij Sortlist. In onze industrie is er een beetje van alles: freelancers, kleine studio's, grote bureaus, enz. Naar mijn gevoel heeft Sortlist serieus werk gemaakt van het werven van providers. Het Sortlist team is speciaal van België naar Parijs gereisd om te verzekeren dat wij aan hun kwaliteitseisen voldeden. Dit lijkt me heel belangrijk voor klanten die op zoek zijn naar webdiensten, omdat het helpt onjuiste matches te voorkomen.<br><br>Toen we ervoor kozen om Sortlist te gebruiken zaten we in het proces om onze klantengroep verder te ontwikkelen. We hadden net een teleurstellende ervaring gehad met een Frans matchmaking platform. Toen ik Sortlist ontdekte voelde ik hernieuwde motivatie om de Franse markt aan te vallen!

Kunt u uw ervaring beschrijven?

De laatste keer dat we aan deelnamen op Sortlist (en gewonnen hebben!) was voor een zorgverzekeraar. Het was een hele interessante ervaring omdat ik de zorgverzekering industrie nog niet kende. Dit dwong ons om de zakelijke problemen van deze industrie goed te bestuderen. We hadden een zeer goede relatie met de Marketing Director van dit grote bedrijf en ik ben ervan overtuigd dat het een perfecte match was. We begrepen zijn zakelijke uitdagingen helemaal en de technische oplossingen die we boden voldeden perfect aan zijn verwachtingen. Wat interessant is, is dat we na het ontmoeten van deze klant op Sortlist aan verdere gerelateerde projecten hebben gewerkt met dezelfde klant. Dus het was echt een relevante lead voor ons!

Beschrijf uw ervaring in drie woorden

Professionaliteit, nauwkeurigheid en efficiëntie, dat zijn de drie kwaliteiten die bij deze vorm van dienstverlening worden verwacht. Ik wil geen tijd verspillen aan leads die het niet waard zijn. Bij Sortlist ontvang ik leads van hoge kwaliteit en echte projecten, onafhankelijk van of ik win of niet. Als we eenmaal een match hebben dan is het onze taak om de klant te overtuigen!

Emmanuel de la BouillerieManaging Director at Canal Web

We had a very good relationship with the Marketing Director of this big company. I am convinced it was a perfect match. We totally understood his business chall...

Lees meer
Emmanuel de la Bouillerie bespreekt ervaringen

Laat ons u voorstellen aan de beste bureaus voor uw project

Van webdesign tot reclamebureaus: wij houden rekening met ál uw criteria en stellen u voor aan de meest passende bureaus. U vergelijkt de voorstellen dan zelf en maakt de beste keuze.

100% gratis