Ze leerden elkaar kennen op Sortlist

Lees hun getuigenissen

Delphine Leriche Digital Marketer bij 1001 belges
Het is echt tijdbesparende, het helpt u uw behoeften beter te definiëren en objectievere zoekcriteria kiezen dan "I know X" of "Ik van Y hoorde". Bovendien, u bent echt vergezeld tijdens het proces, door mensen die dagelijks werkzaam zijn op dat gebied en die hebben een diepgaande kennis van de agentschappen.
Delphine LericheDigital Marketer bij 1001 belges
Jean Minne CEO bij Composil Europe
Ik heb een project op Sortlist doorgestuurd met daarin de uitleg van onze wensen. Binnen de twee dagen hadden 4 bureaus contact met mij opgenomen om zich voor te stellen. De bedoeling was dat ze hun voorstellen en ideêen aan mij zouden aanbieden. Daarna is het proces heel snel gegaan.
Jean MinneCEO bij Composil Europe
Sylvie T'Jaeckx Communication & Marketing Specialist bij Thomas Cook Belgium
Ik was verrast door het snelle en persoonlijke antwoord. De perfecte briefing is dan ontstaan vanwege het stellen van de correcte vragen. Dit resulteerde dan in het verkrijgen van het perfecte aanbod aan agentschappen die ons kon helpen.
Sylvie T'JaeckxCommunication & Marketing Specialist bij Thomas Cook Belgium
Damien Thayse Marketing Technologist bij Softscale
Als ik moet Sortlist aan vrienden of klanten raden, zou ik zeggen dat het echt veel tijd bespaart. Twee dagen na het doorsturen van mijn boodschap op Sortlist was alles geregeld met de bureaus! En bovenal was het relevant!
Damien ThayseMarketing Technologist bij Softscale
Jessica Fabre Digital Communication Officer bij Bourbon
Het vinden van het juiste bureau is ingewikkeld. De keuze is enorm en men weet niet goed welke bureaus gemotiveerd zijn om met ons samen te werken. Sortlist neemt de eerste stap en stuurt een bericht, wat het eenvoudiger maakt. Er is ook een voorselectie waardoor enkel de meest professionele bureaus geselecteerd worden, dit aan de hand van relevante selectiecriteria.
Jessica FabreDigital Communication Officer bij Bourbon
Lynn Van Wilderode Directeur van Primrose Real Estate
Ik ben tevreden over Sortlist vanaf het allereerste contact tot aan het afsluiten van mijn project, waar ze mij gekoppeld hebben aan een zeer professioneel bureau. Bedankt Sortlist!
Lynn Van WilderodeDirecteur van Primrose Real Estate
Alexis Degen Sales manager bij Aubry
Ik zou Sortlist zeker aanbevelen aan mijn kennissen, er zijn duizenden webbureaus in België. Om een bureau te vinden die echt voldoet aan onze criteria is Sortlist essentieel. Omdat ze de markt kennen kunnen ze ons gemakkelijker verwijzen naar het juiste webbureau. Bovendien waren de bureaus die bij contact met ons opnamen al geïnteresseerd in ons project. Het is echt een interessante relatie en er is geen verspilling van tijd.
Alexis DegenSales manager bij Aubry
Chantal Charbonnier Marketing consultant bij Oniryx
Vier bedrijven werden aan ons voorgesteld en we beseften al snel dat drie van deze bedrijven perfect zouden zijn voor de missie. De geselecteerde bedrijven hadden allemaal dezelfde kwaliteit, dezelfde professionaliteit en dezelfde interesse voor wie we zijn. Maar één bedrijf stak echt uit in de menigte, omdat ze ons DNA volledig begrepen.
Chantal CharbonnierMarketing consultant bij Oniryx

Laten we u nu naar het beste marketingbureau begeleiden.

Van web ontwerp tot marketingcampagnes, wij begeleiden u naar het juiste marketingbureau dat aan uw behoeften en budget aansluit. Daarna vergelijken we en huren we het juiste bureau voor u in.

Ik heb een marketingbureau nodig

100% gratis. Kosten worden berekend aan marketingbureaus die geïnteresseerd zijn in je project.