Wij introduceerden Echo Studio aan nieuwe klanten.

Lees hun verhaal

Echo Studio

Dienst: Motion design & Film

Budget: Circa €15,000

Gesprek met Cédric

Cédric MenierManaging Director van Echo Studio

Kan u uw bedrijf beschrijven en vertellen wat uw functie is?

Ik ben Cédric Menier. Ik run Echo Studio, een video, audiovisueel content creation marketingbureau. We werken met alles wat in relatie tot beeld staat. We benaderen de productie en realisatie van projecten vanuit het oogpunt van Storytelling. We zijn ontstaan uit het marketingbureau 'Touch Agency' en we zijn gebaseerd in Brussels.

Waarom heeft u contact met Sortlist opgenomen?

Een nieuw initiatief heeft uiteraard baat van de ervaring van de oprichter - of van het team van oprichters - als daar sprake van is, en in dit geval is dat zeker zo. Natuurlijk hebben we ook prospectie gedaan op, laten we zeggen, de "ouderwetse manier". Dat betekent dat we naar de situatie keken ... om een indruk te krijgen van de markt, de professionele pers, dat we dynamische adverteerders opgezocht hebben, en zochten waar de vraag was, waar er nog iets miste. En dus voelde ik op een gegeven moment aan dat er iets ontbrak. Ik ben online gegaan om naar resources te zoeken die zouden kunnen helpen en toen ben ik op Sortlist gestuit. De taal en de belofte hebben me snel over de lijn getrokken. Ik nam het besluit om een experiment uit te voeren en een eerste test te doen. Uiteindelijk is alles heel snel gegaan. Na een paar weken wonnen we de eerste briefing en kort daarna, de tweede. Met betrekking tot onze ervaring, je wordt je bewust van een bepaald soort dynamiek. We kunnen zien dat het werkt. Vooral ik, als entrepreneur, ik kan heel goed zien dat mijn investering zich al na één of twee briefings terugbetaald heeft. Het is dus efficiënt en de resultaten geven in elk geval direct in het begin een goed teken, het is echt interessant.

Wat ik echt belangrijk vind, is dat het winstgevend en snel is en dat het zichtbaarheid geeft aan wat je doet, aan je marketingbureau.

Zou u Sortlist aanbevelen aan een collega/vriend/partner?

Sortlist heeft ons een echte boost gegeven - we hebben heel snel deals gewonnen. Enerzijds is dat een signaal, een positief signaal voor ons en onze activiteiten, en anderzijds zijn we ons bewust dat het een business platform is dat veel voor een startup kan betekenen die op deze manier in het communicatiegebied begint. Het verzekert namelijk meteen vanaf het begin deals.

Cédric MenierManaging Director at Echo Studio

What I find of interest in Sortlist is its profitability, speed, and visibility it offers to your activity and agency.

Lees meer
Cédric Menier bespreekt ervaringen

Laat ons u voorstellen aan de beste bureaus voor uw project

Van webdesign tot reclamebureaus: wij houden rekening met ál uw criteria en stellen u voor aan de meest passende bureaus. U vergelijkt de voorstellen dan zelf en maakt de beste keuze.

100% gratis