Wij introduceerden Esign aan nieuwe klanten.

Lees hun verhaal

Esign Studio

Dienst: Web Development

Budget: Ongeveer €20.000

Gesprek met Matthias

Matthias StephensFounder & Co-manager van Esign

Kan u uw bedrijf beschrijven en vertellen wat uw functie is?

Ik ben Matthias Stevens. Ik ben de oprichter en medezaakvoerder van Esign. Esign is een Gentse Digital Agency opgericht in 2002, die gespecialiseerd is in het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van websites, webshops en webapplicaties, voor KMO's. We geloven in een goed geolied team, werken dus niet met freelancers die in één ruimte zitten omdat de communicatie goed is. We geloven dat dat tot betere kwaliteit en zeker op langere termijn tot kostenvoordelen leidt.

Welke oplossing heeft Sortlist uw aangeboden?

Wel, om te beginnen, Esign is helemaal een sales gedreven organisatie, maar we hebben doorheen de jaren toch wel geprobeerd te werken met lead generatoren en daar eigenlijk een slechte ervaring aan overgehouden. Dat kwam dan vooral eigenlijk uit het gebrek van kennis van onze sector door die lead generatoren, en daardoor leidde dat tot een slechte screening, waardoor dat wij veel tijd en energie staken in leads. Maar in april 2014 kregen we plots een nieuwsbrief binnen van Sortlist en ik zag daar enkele logo's staan van concucollega’s en ik dacht toch: "Die boot wil ik niet missen, want die zijn 100% gefocused op digital" en hebben we ons ingeschreven.

Sortlist is a young, enthusiastic start-up with big ambitions, and thanks to the motivated team and a well-functioning platform, which is constantly being improved.

Zou u Sortlist aanbevelen aan een collega/vriend/partner?

Sortlist is eigenlijk een heel mooie aanvulling op wat we doen omdat via onze mond-aan-mond reclame bereiken we vooral klanten en bedrijven binnen dezelfde sector en binnen dezelfde regio. En dankzij Sortlist bereiken we nu ook klanten die we vroeger niet konden bereiken. Een ander voorbeeld is bijvoorbeeld een klant die ons een offerte aanvraag had gestuurd en ook via Sortlist bij ons is terechtgekomen. Dat schepte heel veel vertrouwen bij dat bedrijf. En ondanks het platform blijven ze als team ook heel flexibel. Zeker als de klik ook wederzijds is want op een bepaald moment zag ik op jullie site en ze hadden op een vacature op Creativeskills een foto van ons kantoor staan dus ik denk dat er wel een goeie klik zit. Sortlist is een jonge, enthousiaste start-up met grote ambities en dankzij het gemotiveerde team en het goed functionerende platform dat continu verbeterd wordt, denk ik dat ze die ambities ook zullen waarmaken en da’s natuurlijk ook interessant voor ons.

Matthias StephensFounder & Co-manager at Esign

Sortlist is a young, enthusiastic start-up with big ambitions, and thanks to the motivated team and a well-functioning platform, which is constantly being impro...

Lees meer
Matthias Stephens bespreekt ervaringen

Laat ons u voorstellen aan de beste bureaus voor uw project

Van webdesign tot reclamebureaus: wij houden rekening met ál uw criteria en stellen u voor aan de meest passende bureaus. U vergelijkt de voorstellen dan zelf en maakt de beste keuze.

100% gratis