Wij introduceerden aan Lapresse

Lees hun verhaal

Lapresse's project

Dienst: Marketing

Budget: Ongeveer €10.000

Gesprek met Tatiana

Tatiana DebrabandereProjectmanager bij Lapresse

Kan u uw bedrijf beschrijven en vertellen wat uw functie is?

Lapresse.be is een bondgenoot van de nieuwsmedia. Wij verdedigen de interesses en de rechten van uitgevers en ik vervul de functie van projectmanager. Ik zorg eveneens voor de communicatie voor uitgevers.

Waarom heeft u contact met Sortlist opgenomen?

Ik was op de hoogte van Sortlist omdat één van mijn vrienden daar werkt. Toen ik op een gegeven moment op zoek ging naar een marketingbureau voor een communicatiecampagne, zag ik dus Sortlist op Google. Het is makkelijk te gebruiken, je kan gewoon zelf je criteria invullen. Het was alleen zo dat ik niet precies wist wat ik wou. Sortlist biedt ondersteuning in dat proces door een kader aan je wensen te geven en deze nauwer te definiëren, en uiteindelijk vonden ze de juiste oplossing voor ons. Het was dus een eenvoudig proces dat aan mijn wensen voldeed. Daarbij kwam dan nog het gevoel van nabijheid, ik ontving directe e-mails en de marketingbureaus namen persoonlijk contact met me op. Er verscheen een pop-up en daardoor kon ik live met het marketingbureau praten. Op dat moment dacht ik "Goed, zelfs als ik ze nog niet ken, gaan we het gewoon eens proberen!".

Ik zou Sortlist omschrijven als: gemakkelijk in gebruik, uitstekende persoonlijke begeleiding en waardevol.

Zou u Sortlist aanbevelen aan een collega/vriend/partner?

Als ik Sortlist zou moeten aanbevelen aan iemand die ik ken, dan zou ik zeggen: "Ga ervoor, er valt niets te verliezen".

Tatiana DebrabandereProject Manager at Lapresse

To summarize sortlist in three words I would say: ease, proximity, useful.

Lees meer
Tatiana Debrabandere bespreekt ervaringen

Laat ons u voorstellen aan de beste bureaus voor uw project

Van webdesign tot reclamebureaus: wij houden rekening met ál uw criteria en stellen u voor aan de meest passende bureaus. U vergelijkt de voorstellen dan zelf en maakt de beste keuze.

100% gratis