Wij introduceerden Living Stone aan nieuwe klanten.

Lees hun verhaal

Living Stone, Marketingbureau

Living Stone is een B2B marketingbureau. Ze beschrijven zichzelf als marketingexperts gespecialiseerd in go-to-market programma's, aanbevelingsmarketing, visuele identiteit en content/inbound marketing. Ze richten zich vooral op organisaties in de technologie, techniek en gezondheidszorgindustrie, maar ze twijfelen niet om samen te werken met ambitieuze bedrijven uit andere branches!

Dienst: Strategische Marketing

Budget: Ongeveer €10.000

Gesprek met Anne-Mie

Anne-Mie VansteelantManaging Partner bij Living Stone

Kunt u uw bedrijf omschrijven?

Living Stone werd opgericht in 1992. We zijn altijd actief in B2B marketing geweest met een sterke focus op bedrijven in de technologische, bouwkundige en gezondheidszorgtechnologie. Ik ben een van de Marketing Partners bij Living Stone.

Hoe vindt u nieuwe klanten?

De bedrijfsontwikkeling van alle marketingbureaus moet worden veranderd. De voorgaande manier van bedrijfsontwikkeling was via mond-tot-mondreclame en vooral outbound marketing.

Sortlist werkt echt. Het is alsof je een externe organisatie hebt die je in de verkoop ondersteunt.

Kunt u iets meer vertellen over uw ervaring met Sortlist?

Een ander bureau heeft ons over Sortlist verteld. Ik heb de website bezocht en dacht, 'Waarom proberen we het niet gewoon?'. Ik moet zeggen dat ik heel tevreden ben, ik denk dat we binnen twee maanden contact met een potentiële partner hadden en er was meteen een hele goede klik. Samen ontwierpen we een marketingplan en tot op de dag van vandaag zijn ze een goede klant van ons.

Wat vind u het leukste aan het platform?

Sortlist werkt echt. Het is alsof je een externe organisatie hebt die je in de verkoop ondersteunt. Altijd wanneer ik een bericht van Sortlist krijg, wil ik het meteen zien!

Wat zou u tegen gbureaus zeggen die Sortlist nog niet kennen?

Als iemand zou willen weten waarom ik met Sortlist werk en of ik Sortlist aan zou raden, dan zou ik zeggen: probeer het eens. Het zal je ogen openen en je laten zien dat er meer bedrijven zijn met interesse in jouw diensten. Het begint met een simpel telefoontje en omdat Sortlist je al heeft geïntroduceerd, voelt het sowieso al als het tweede klantengesprek.

Hoe zou u Sortlist beschrijven?

Denkend aan Sortlist, wat voor soort woorden komen er naar boven? Dat het snel en flexibel is. Sortlist reageert snel op onze vragen en opmerkingen. En ze geven om hun klanten, dat is wat ik echt leuk vind! Ze luisteren naar ons, dat is waar Sortlist voor staat. Het is een slimme klantenwerver.

Anne-Mie VansteelantManaging Partner at Living Stone

I got in contact with a prospect. We immediately got a good personal 'click', we then came up with a marketing plan and today they still are a great customer wh...

Lees meer
Anne-Mie Vansteelant bespreekt ervaringen

Laat ons u voorstellen aan de beste bureaus voor uw project

Van webdesign tot reclamebureaus: wij houden rekening met ál uw criteria en stellen u voor aan de meest passende bureaus. U vergelijkt de voorstellen dan zelf en maakt de beste keuze.

100% gratis