Wij introduceerden Luna aan Mega

Lees hun verhaal

Mega's project

Dienst: Branding & Design

Budget: Ongeveer € 20.000

Gesprek met Kenneth

Kenneth De MaeyerMarketing & Communication Manager van Mega

Kan u uw bedrijf beschrijven en vertellen wat uw functie is?

Mega is een 100% 'groen', lokale gas and electriciteitsleverancier, met een verschillende aanpak dan de meeste energie spelers. Ik ben zelf verantwoordelijk voor de marketing en communicatie binnen het bedrijf. Dit houdt ook in het vinden van een maximum aantal klanten die van ons aanbod kan genieten. Dit is een korte samenvatting van wat ons bedrijf en ikzelf doen.

Waarom heeft u contact met Sortlist opgenomen?

Ons doel was om onze snelle groei zo goed mogelijk te kunnen communiceren. We waren hiervoor op zoek naar een PR bureau dat ons in contact zou kunnen brengen met een databank van journalisten. Dit komt in grote lijnen neer op het teweten komen van wanneer ons merk in de krant vermeld wordt. Sortlist heeft ons geholpen met het vinden van het juiste bureau. We hadden een stand op de Digital First Trade show en Thibaut is zichzelf en Sortlist komen voorstellen. Ik heb zijn contactinformatie bijgehouden en alhoewel ik op dat moment nog een andere baan had, dacht ik: "Geef het een kans, neem eens contact op". Dat moment was de eerste stap in wat uiteindelijk een positieve relatie is geworden. Dit is ook waarom ik weer aan hun gedacht heb voor deze nieuwe samenwerking. Sortlist gaf me de vrijheid om een duidelijke en nauwkeurige briefing op te maken en dankzij deze briefing weten bureaus precies ook waar we naar zoeken. Nadat ik de aanvraag eenmaal geplaatst had, heb ik bijna direct reacties van bureaus ontvangen. Het proces is toen eigenlijk heel snel gegaan. De stappen die Sortlist in het platform heeft opgezet, zoals bijvoorbeeld de briefing tool, maakten het mogelijk voor ons om een bureau uit te kiezen dat aan onze benodigdheden aansloot.

Sortlist neemt uw wensen in acht, daardoor is het een van de de beste manieren om in contact te komen met gekwalificeerde bureaus.

Zou u Sortlist aanbevelen aan een collega/vriend/partner?

Als ik Sortlist aan een professioneel contact zou moeten aanbevelen, dan zou ik zeggen dat de briefing tool een grote toegevoegde waarde aanbiedt - bureaus hebben een duidelijk gestructureerd project om te bekijken. Wat ook interessant is, is dat Sortlist een geweldige following heeft met betrekking tot de selectie van bureaus. Dit zijn een paar redenen waarom ik Sortlist aan een professioneel contact zou aanbevelen.

Met welke tagline zou u Sortlist het beste beschrijven?

Als ik Sortlist in een paar woorden zou moeten samenvatten, dan zou ik zeggen dat het de beste manier is om in contact te komen met de meest gekwalificeerde bureaus in het land. Sortlist maakt dit mogelijk door acht te nemen op de benodigdheden die je beschrijft.

Kenneth De MaeyerMarketing & Communication Manager at Mega

Sortlist is the best way to put you in a trustful relationship with the most qualified agencies of the country and so, by perfectly answering the need described...

Lees meer
Kenneth De Maeyer bespreekt ervaringen

Laat ons u voorstellen aan de beste bureaus voor uw project

Van webdesign tot reclamebureaus: wij houden rekening met ál uw criteria en stellen u voor aan de meest passende bureaus. U vergelijkt de voorstellen dan zelf en maakt de beste keuze.

100% gratis