Wij introduceerden aan Neveo

Lees hun verhaal

Neveo's project

Dienst: Marketing

Budget: Ongeveer €40.000

Gesprek met Vincent

Vincent LeroyCo-founder & CEO van Neveo

Kan u uw bedrijf beschrijven en vertellen wat uw functie is?

Hallo, ik ben Vincent, de co-founder van Neveo. Wat is Neveo? Het is een krant die senioren maandelijks ontvangen en waarin foto's van hun familie worden getoond. Wij hebben applicaties ontwikkeld voor de kinderen en kleinkinderen waarmee ze elke maand foto's kunnen delen. Wij nemen deze foto's, plaatsen die op een pagina en sturen ze door naar de grootouders.

Waarom heeft u contact met Sortlist opgenomen?

Op Sortlist hebben we gezocht naar marketingbureaus om contact mee op te nemen want op het internet konden we geen verdere opties meer vinden. We zochten naar een marketingbureau in acquisitie. Op Sortlist konden we met behulp van een filter naar alle marketingbureaus kijken en de recensies en opmerkingen lezen die klanten hadden geplaatst. Hierdoor konden we een kwalitatief marketingbureau kiezen en daarmee van start te gaan. De oplossing die Sortlist bood, was om kwaliteitsafspraken met marketingbureaus te maken. Sortlist biedt niet alleen filters maar ook een voorselectie van marketingbureaus en de mogelijkheid om afspraken te maken. Via Sortlist hebben we reeds vijf aanvragen voor voorstellen ontvangen. De marketingbureaus hebben ons elke keer werk van hoge kwaliteit aangeboden. Wij konden de marketingbureaus vergelijken op basis van hun projecten en dat hielp eveneens om ons goed voor te bereiden.

Sortlist is het gemak van het vinden van kwalitatieve marketingbureaus. Het is elke keer weer een succes. Wij gaan ermee door, en zo zal het ook blijven.

Zou u Sortlist aanbevelen aan een collega/vriend/partner?

Als ik Sortlist zou moeten aanbevelen, dan zou ik zeggen: "Ga ervoor! Het bespaart echt een hele hoop tijd want de marketingbureaus komen naar ons toe, wij hoeven daar niets voor te doen".

Laat ons u voorstellen aan de beste bureaus voor uw project

Van webdesign tot reclamebureaus: wij houden rekening met ál uw criteria en stellen u voor aan de meest passende bureaus. U vergelijkt de voorstellen dan zelf en maakt de beste keuze.

100% gratis