Wij introduceerden Lucy aan New Pharma

Lees hun verhaal

New Pharma's project

Composil is een KMO die grotendeels actief is in het B2B segment. Ze zijn officiële leveranciers van het Koninklijke Hof van België en ze zijn ook actief in Frankrijk en Luxemburg. Om hun communicatie in een nieuw jasje te steken, waren ze op zoek naar een creatief bureau dat zich kon inzetten voor de modernisering van het merkimago (o.a. het logo) en de overdracht van dit imago naar het verkoopmateriaal (bv. prospectussen, verklarende documenten, powerpoints).

Dienst: Reclamecampagne

Budget: Ongeveer € 20.000

Gesprek met Ilse

Ilse Van DyckPerformance Marketing Manager bij Newpharma

Kan u uw bedrijf beschrijven en vertellen wat uw functie is?

Hallo, mijn naam is Ilse, ik ben Marketing Manager bij Newpharma. Newpharma is een online apotheek. Bij ons kan je medicijnen zonder voorschrift bestellen, en bovendien ook toiletartikelen, zoals gezichtscrème, babyvoeding en hondenvoer. Wij bieden bijna 30 000 verschillende producten aan.

Waarom heeft u contact met Sortlist opgenomen?

Omdat we zelf een start-up zijn, deden we vaak onderzoek naar andere Belgische start-ups en op die manier hebben we Sortlist ontdekt. Toen we uiteindelijk een marketingbureau nodig hadden voor een van onze projecten, dachten we meteen aan Sortlist's aanbod. Dit was onze kans om het eindelijk eens uit te proberen! Een jaar geleden besloten we om onze eigen reclamecampagne voor televisie te lanceren. Omdat we een e-commerce bedrijf zijn, hadden we al wel veel ervaring in online marketing, maar veel verder reikte onze ervaring nog niet. We waren erg nieuwsgierig naar Sortlist en hoe ze ons zouden kunnen helpen met het onderzoek, de zoekprocedures en de oriëntatie.

Sortlist is efficiënt omdat ze in een handomdraai de kwaliteit van je project helpen te verbeteren.

Zou u Sortlist aanbevelen aan een collega/vriend/partner?

Ik zou Sortlist absoluut aan iedereen die het mij vraagt aanbevelen. Ten eerste vanwege de tijdbesparing en het efficiënte proces. Ten tweede omdat het je toestaat om met bureaus te werken die erg goed zijn in wat ze doen, maar niet altijd heel gekend zijn of makkelijk te vinden zijn.

Met welke tagline zou u Sortlist het beste beschrijven?

Als ik Sortlist in één woord zou moeten opsommen, zou ik 'efficiënt' zeggen, omdat ze in een handomdraai de kwaliteit van je project helpen te verbeteren.

Ilse Van DyckPerformance Marketing Manager at Newpharma

Sortlist is efficient because it helps improving the quality of the project in a really short lapse of time.

Lees meer
Ilse Van Dyck bespreekt ervaringen

Laat ons u voorstellen aan de beste bureaus voor uw project

Van webdesign tot reclamebureaus: wij houden rekening met ál uw criteria en stellen u voor aan de meest passende bureaus. U vergelijkt de voorstellen dan zelf en maakt de beste keuze.

100% gratis