Wij introduceerden Alpaga aan Softscale

Lees hun verhaal

Het project van Softscale

Softscale is een snel groeiend consultancybureau in het segment big data en analytics. Voorheen heette het Unixpro. Ze waren op zoek naar een branding en designbureau om het imago van het bedrijf te vernieuwen. Ze waren bereid om alles te proberen, zelfs een verandering van naam. De nieuwe grafische identiteit werd toegepast op alle communicatiekanalen van Softscale met inbegrip van de website. Het winnende bureau was Alpaga Studio.

Dienst: Branding & Design

Budget: Ongeveer € 10.000

Gesprek met Damien

Damien ThayseMarketing Technologist bij Softscale

Kunt u uw bedrijf omschrijven?

Softscale is een consultancy & ingenieursbedrijf dat zich specialiseert in Big Data. Mijn rol in het bedrijf is Marketing Technologist.

Hoe heeft u Sortlist gevonden?

Het selecteren van een bureau was ingewikkelder voordat we Sortlist leerden kennen. Omdat we zelf niets van de marketing wereld afweten, heb ik uren gespendeerd aan het zoeken van een bureau dat goed bij ons zou kunnen passen. Uiteindelijk heb ik per toeval het juiste trefwoord getypt en zo ben ik op Sortlist.com gestuit - ze verschenen gelijk op de eerste Google pagina! Ik dacht bij mezelf "Wacht is even, dit ziet er interessant uit".

Ze hebben mijn gedachten over wat wij precies wilden echt verduidelijkt

Hoe zou u uw ervaring omschrijven?

Het goede aan Sortlist is dat ze gerichte vragen stellen en zo bureaus helpen beslissen of ze een project kunnen aannemen of niet. Als je, zoals ons, in een nichemarkt zit, begrijpen bureaus niet altijd goed wat je doet en zo kunnen er soms misverstanden ontstaan. Wij hebben veel geluk gehad met het vinden van Alpaga Studio, vooral omdat één van hun teamleden veel afweet van thema's gerelateerd aan Open Source software.

Hoe heeft deze ervaring Softscale geholpen?

Het is niet altijd even makkelijk om duidelijk uit te drukken wat je wilt. In dit geval is het heel snel gegaan omdat iemand van Sortlist mij opbelde en me de juiste vragen stelde. Sortlist heeft mijn gedachten over wat wij precies wilden echt helpen te verduidelijken. Hoe nauwkeuriger je bent, hoe beter je weet wat je wilt en hoe sneller het gaat.

Als een vriend u vraagt 'Waarom zou ik Sortlist gebruiken?'

Als ik Sortlist zou moeten aanraden aan vrienden of toekomstige klanten, dan zou ik zeggen dat het echt tijdbesparend is. Twee dagen nadat ik mijn project op Sortlist had gepost was alles geregeld! En het was heel relevant!

Beschrijf Sortlist in drie woorden

Als ik aan Sortlist denk, denk ik aan efficiëntie, snelheid en relevantie.

Damien ThayseMarketing Technologist at Softscale

If I had to recommend Sortlist to friends or clients, well, I would say that it really saves a lot of time. From the moment I sent the message on Sortlist, two ...

Lees meer
Damien Thayse bespreekt ervaringen

Laat ons u voorstellen aan de beste bureaus voor uw project

Van webdesign tot reclamebureaus: wij houden rekening met ál uw criteria en stellen u voor aan de meest passende bureaus. U vergelijkt de voorstellen dan zelf en maakt de beste keuze.

100% gratis