Agency No9, Amsterdam | Sortlist
Sortlist
Agency No9 cover
Agency No9 logo

Agency No9 Amsterdam, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.
Agency No9 is een creatief bureau voor merken. We helpen met het ontwikkelen, aanscherpen en lanceren van merkstrategie, identiteit en campagnes. Dit doen we door een mix van tastbare en digitale merk-elementen aan te bieden. Offline uitingen als logo's en huisstijlen sluiten naadloos aan op designs voor apps en websites. Hierdoor wordt er een samenhangende merkbeleving gecreëerd die een merk helpt zijn innerlijke kracht naar buiten te brengen. Agency No9 werkt met merken als Drive Ugo, IBM, Marqt, Fanly en Dutch Network Group.
5 mensen in hun team
Spreekt Engels
12 projecten in hun portfolio
Sortlist lid sinds 2015
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven

Diensten

2 diensten aangeboden door Agency No9

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Ons team ontwikkelt overzichtelijke, interactieve apps met als belangrijkste uitgangspunt gebruikersvriendelijkheid.
  Projecten in Mobile App (2)
  Fanly - App design - Mobile App
  UGo - App design - Mobile App
  Klanten in Mobile App (2)
  FanlyRetail | national
  UGoVervoer | international

  Meer informatie over Mobile App


 • Beschrijving
  We create campaigns to launch your brand or help secure its position in the market.
  Project in Reclame (1)
  Drive ugo Marketing campaign - Reclame
  Klant in Reclame (1)
  Drive ugoReizen & Vrije tijd | regional

  Meer informatie over Reclame

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Agency No9 om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

12 projecten uitgevoerd door Agency No9

Fanly - merkidentiteit
Fanly - merkidentiteit

Project gemaakt voor Fanly in de Retail industrie voor een B2B / B2C publiek.Project: http://no9.com/project/fanly-mond-tot-mondreclame-in-een-nieuw-jasje/Klant Fanly is de app die winkelen nóg leuker maakt door het aloude ’puntenspaarsysteem’ in een nieuw jasje te steken. Opdracht Geef Fanly een gezicht en persoonlijkheid die past bij een eigentijds en sociaal ’puntenspaarsysteem’. Vermijd hierbij het stoffige en oubollige karakter dat geassocieerd wordt met het sparen van punten. Oplossing Een vrolijke huisstijl die een lach op ieders gezicht tovert. De positieve en kleurrijke uitstraling van Fanly maakt het spaarzegelboekje van oma weer hip! Resultaat Het positieve design zorgde ervoor dat binnen korte tijd de mooiste winkels in de leukste wijken van Amsterdam zich bij Fanly hadden aangesloten.

Branding & Positionering
Lees meer
LAMALAMA - merkidentiteit
LAMALAMA - merkidentiteit

Project gemaakt voor LAMALAMA in de Media industrie voor een B2B publiek.Project: http://no9.com/project/lamalama-merkidentiteit/Klant LAMALAMA is een Amsterdams bureau met een duidelijke propositie: ontwerpt en ontwikkelt online en offline producten. Ze zetten creativiteit in om een imago te versterken en passen technieken toe die (bedrijfs)processen efficiënter maken. Opdracht Ontwerp een consistente identiteit die past bij het karakter van het bureau: professioneel en fun. Zorg dat het middelpunt van deze identiteit draait om een lama, onze mascotte. Oplossing Het combineren van een strak logo én woordmerk door de balans tussen fun en professioneel op te zoeken. Hierin speelt de lama altijd een centrale rol. Resultaat Een strakke en professionele huisstijl die zowel on- als offline op een speelse manier samenkomt. Met twee lama’s als knipoog naar het karakter van het bureau.

Branding & Positionering
Lees meer
Fanly - App design
Fanly - App design

Project gemaakt voor Fanly in de Retail industrie voor een B2B / B2C publiek.Project: http://no9.com/project/fanly-sociaal-puntenspaarsysteem-in-een-app/Klant Fanly is de app die winkelen nóg leuker maakt door het aloude ’puntenspaarsysteem’ in een nieuw jasje te steken. Opdracht Ontwikkel een app die het vrolijke en positieve karakter van Fanly ondersteunt. Oplossing Een speelse en interactieve app die super gebruiksvriendelijk is. Resultaat Op straat, in de winkel of tijdens het drinken van een koffie, de Fanly app is overal en op elk moment te gebruiken.

Mobile App
Lees meer
UGo - App design
UGo - App design

Project gemaakt voor UGo in de Vervoer industrie voor een B2C publiek.Project: http://no9.com/project/ugo-app/Klant UGo is het grootste online taxiplatform van Nederland waar je eenvoudig een taxi boekt, voor nu meteen of voor straks. Opdracht Ontwikkel een app waarmee UGo – het grootste taxiplatform van Nederland – voor iedereen toegankelijk wordt. Oplossing Een eenvoudige en heldere app waarin de gebruiker makkelijk kan navigeren. Resultaat Een toegankelijke app waarop heel Nederland met het grootste gemak een taxi boekt.

Mobile App
Lees meer
UGo - website
UGo - website

Project gemaakt voor UGo in de Vervoer industrie voor een B2C publiek.Project: http://no9.com/klant/ugo/Klant UGo is het grootste online taxiplatform van Nederland waar je eenvoudig een taxi boekt, voor nu meteen of voor straks. Opdracht Ontwikkel een website waarmee UGo – het grootste taxiplatform van Nederland – voor iedereen toegankelijk wordt. Oplossing Een eenvoudige en heldere website waarop de gebruiker makkelijk kan navigeren. De unieke UGo fotografie maakt het visueel aantrekken en vertaalt het van-a-naar-b-gevoel. Resultaat Een toegankelijke website waarop heel Nederland met het grootste gemak een taxi boekt.

Website Creatie
Lees meer
UGo - merkidentiteit
UGo - merkidentiteit

Project gemaakt voor UGo in de Vervoer industrie voor een B2C publiek.Project: http://no9.com/klant/ugo/Klant UGo is het grootste online taxiplatform van Nederland waar je eenvoudig een taxi boekt, voor nu meteen of voor straks. Opdracht Ontwikkel een visuele identiteit die geschikt is voor de website en de app – waarbij het gebruiksgemak van UGo centraal staat. Deze identiteit zal ook internationaal gebruikt worden. Oplossing Met UGo kom je van a naar b. Beweging, snelheid en richting werden kernbegrippen bij het ontwerpen. De moderne en ouderwetse manier van navigeren vormden de basis voor het design. Resultaat Een identiteit die het gemak van Ugo visueel vertaalt en waarin het verplaatsen van a naar b centraal staat.

Branding & Positionering
Lees meer
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Agency No9 om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

5 leden in Agency No9's team

Neem gemakkelijk contact op met 's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Agency No9 heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor Agency No9

Gewerkt met Agency No9?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen


Contact

Contact gegevens van Agency No9

Details


http://no9.com

 • HoofdkantoorHutspot top floor, Rozengracht 204-210, 1016 NL, Amsterdam

Sortlist

Building great business stories.

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Voor klanten
 • Ontdek
 • Krijg advies
 • Zoeken
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
Middelen
 • Blog
 • Hulp en ondersteuning
Bedrijf
 • Over
 • Contact opnemen met
 • Jobs
 • 2022 © Sortlist - Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacybeleid