As you were, Nijmegen | Sortlist

As you were cover
As you were logo

As you were Nijmegen, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

Noem ons een studio, een collectief, of een bureau. Het dondert niet.

Daar gaat het namelijk niet om. Uiteindelijk zijn we gewoon een club mensen met individuele specialiteiten, en dezelfde instelling en denkwijze. Daarom werken we ook graag samen. En met iedereen die daarbij past.

Want alleen als je fijn samen kunt werken helpen we elkaar verder. Dus, heb jij jouw verhaal nog niet helemaal duidelijk en wil je aan de slag met branding? Of heb je hulp nodig met jouw marketing, om dat verhaal te vertellen? Daar kunnen we je samen verder in helpen. Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen, of kijk eens hoe we anderen verder hielpen.

4 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
Sortlist lid sinds 2019
Opgericht in 2018
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door As you were

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Een betekenisvol merk begint bij de merkidentiteit. Het is het bestaansrecht van jouw organisatie en datgene waar je als merk voor staat. Alle beslissing en uitingen worden hier bewust of onbewust aan gemeten. Een duidelijke merkidentiteit helpt je dan ook om doelgericht te kunnen bouwen aan alles dat je als merk doet. Als we die merkidentiteit in kaart gaan brengen, zoeken we het liefst zo dicht mogelijk bij de bron. In een identiteitssessie gaan we op zoek naar de kernwaarden en drijfveren van het merk. Waar staat jouw organisatie voor? Welke waarden vertegenwoordigt het merk? En welke toegevoegde waarde kan je daar vervolgens mee bieden voor jouw klant? Identiteit is niet iets dat je simpelweg kiest, maar iets dat aanwezig is in de organisatie. De merkidentiteit is een optelsom van gedeelde waarden, gedragsnormen en cultuur, maar ook wat je doet als je bedrijf. Bij grote organisatie raden we dan ook aan om niet alleen de directie of het management deel te laten nemen aan deze sessies. Juist de mensen op de werkvloer vormen mede deze identiteit. En diegenen die namens de organisatie naar buiten treden, bepalen voor een groot deel het beeld dat klanten krijgen van het merk. De merkidentiteit leggen we vast in een brand book. Dit document bevat de essentie van jouw merk. Daarmee is het bijvoorbeeld ook de basis voor het ontwerpen van een huisstijl, het schrijven van teksten, of het bedenken van een campagne concept. Een brand book kan in verschillende vormen en maten ontwikkeld worden. Afhankelijk van de merkidentiteit, behoeften en wensen ontwikkelen we een brand book dat past bij jouw organisatie.
  Skills in Branding & Positionering (20)
  MerkstrategieFotografiedrukwerkgrafisch ontwerpvormgevingvisitekaartjesillustratiesmarketingstrategiecommunicatiemiddelenvisuele+10

  Meer informatie over Branding & Positionering


 • Beschrijving
  Een website is al jaren meer dan een online visitekaartje. Het is een kanaal geworden dat onmisbaar is in het online succes van jouw organisatie. Een nieuwe website bouwen begint altijd met het vaststellen van een strategie. Alleen als we het doel weten, kunnen we een website bouwen die effectief gaat bijdragen aan de doelstellingen van jouw merk of organisatie. Wil je bijvoorbeeld dat consumenten online iets bij je kopen of wil je ze gewoon informeren? Er zijn verschillende websites in verschillende vormen en maten, elk met een ander conversiedoel. Informatieve website Een informatieve website vertelt een verhaal, jouw verhaal. Het kan zijn dat je jouw diensten online wilt aanbieden of informatie wilt delen met gelijkgestemden. Portfolio website Een website waarop je producten of diensten toont aan je publiek. Zie het als de online etalage van jouw bedrijf. Het voornaamste verschil met een webshop is het ontbreken van de mogelijkheid om direct aankopen te doen. Webshop Een online winkelomgeving waar je producten direct online ter verkoop aanbiedt aan jouw doelgroep. In een webshop is het mogelijk om direct aankopen te doen. Bij een webshop denk je waarschijnlijk snel aan retail, maar je kan een webshop bijvoorbeeld ook gebruiken voor ticketverkoop of diensten. Campagne website Een tijdelijke pagina waarmee je snel jouw campagne online kunt uitdragen of ondersteunen. Een campagne website bestaat over het algemeen voor een bepaalde tijd, naast je reguliere website. Doordat deze site een duidelijk doel heeft, kan je de website specifieker inrichten. Er is namelijk geen inmenging van andere (minder relevante) informatie. Effectiever dus.
  Skills in Website Creatie (6)
  WordPressWebsiteWebshopgrafisch ontwerpwebsitesrealisatie

  Meer informatie over Website Creatie

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag As you were om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

0 projecten uitgevoerd door As you were

Heb je een soortgelijk project?

Vraag As you were om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

4 leden in As you were's team

As you were cover
Neem gemakkelijk contact op met As you were's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

As you were heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor As you were

Gewerkt met As you were?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van As you were


Details


https://asyouwere.nl

 • HoofdkantoorVan Den Havestraat 6, 6521 JS Nijmegen, Netherlands

Sortlist logo

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Sortlist
 • Over
 • Jobs
 • Blog
 • Contact opnemen met
Voor klanten
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Ontdek
 • Ik heb een bureau nodig
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
 • 2021 © Sortlist | 
 • Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacy
 • Hulpcentrum
 • Landen
 • Talen