BYRON, Nijmegen | Sortlist
Sortlist
BYRON cover
BYRON logo

BYRON

verified-flag
Nijmegen, Nederland
BYRON brand directors We pakken jouw merkidentiteit, vertellen je verhaal en visualiseren het. Een betekenisvol merk begint met een krachtig en inspirerend verhaal. Wij helpen onze klanten met het verwoorden en visualiseren van dit verhaal. Hierdoor geven we merken een voorsprong door aantrekkingskracht.BYRON is de plek waar gespecialiseerde disciplines samen vertrekken om merken te ontdekken, snappen en visualiseren. Dit doen we met inzet, passie en inlevingsvermogen. Wij zijn niet zomaar een reclamebureau, wij zijn brand directors. Wij snappen jouw merk, kennen het van binnen en van buiten en kunnen dat aan de rest van de wereld duidelijk maken. Wij werken voor ambitieuze merken die begrijpen dat mensen gedreven worden door verhalen. Durf jij voorop te lopen? www.byron.nl 
14 mensen in hun team
Spreekt Engels, Nederlands
1 project in hun portfolio
Sortlist lid sinds 2019
Opgericht in 2012
1 award gewonnen
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven

Diensten

2 diensten aangeboden door BYRON

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Merkidentiteit

  We zien vaak dat het voor veel bedrijven niet eenvoudig is om hun verhaal, hun merkidentiteit over te brengen op een manier die hun kwaliteit reflecteert. Zelfs niet voor bedrijven die in hun eigen branche top of the bill zijn. Het ontdekken, vertellen en visualiseren van je merkverhaal en dat consistent laten terugkomen in alle mogelijke uitingen vraagt om een objectieve partner die observeert, de juiste vragen stelt, kritisch durft te zijn. En die zich niet laat hinderen door conventies. Aan de hand van ons BYRON Brand Canvas ontdekken we wie je bent en waar je voor staat. We halen je merkverhaal op uit je organisatie en vertalen dit naar een inspirerend verhaal. Want jouw verhaal is het fundament!

  Ben je klaar om je te onderscheiden van de rest en ben je niet bang om dat te laten zien? We kijken in een traject niet alleen naar het product of de dienst die het bedrijf levert, maar naar het grotere plaatje. Wat voegt jouw bedrijf toe aan het leven van je klanten, afnemers en medewerkers? Om daarachter te komen voeren we gesprekken met klanten en met medewerkers van jouw bedrijf, verdiepen we ons in de geschiedenis ervan en nemen we alle communicatie-uitingen onder de loep. Op basis van alle input schrijven we een merkpaspoort, dat het fundament is voor alle uitingen. Daarna maken we visuele ontwerpen, en doen we suggesties voor services en middelen waar je met jouw bedrijf de doelgroep nog beter kan bereiken en bedienen.
  Skills in Branding & Positionering (25)
  Missiemarketing strategiemerkverhaalcommunicatie kanaalmerkadviesmedia strategiemerkonderzoekmerkanalysemerkpaspoortkernwaarden+15
  Project in Branding & Positionering (1)
  NYMA merkidentiteit, huisstijl & webontwikkeling - Branding & Positionering
  Klant in Branding & Positionering (1)
  NYMAOverheid | local

  Meer informatie over Branding & Positionering


 • Beschrijving
  Ontwerp
  Sterke merken onderscheiden zich door duidelijke keuzes te maken. Wat het uitstraalt. Hoe het spreekt, beweegt en voelt. Een sterk merk is herkenbaar doordat het zich consistent uit. Wij ontwerpen niet alleen jouw merk, maar leggen ook samen de regels vast. Door het consistent uitdragen van jouw merkverhaal wordt je bedrijf een magneet voor klanten, afnemers, samenwerkingspartners en potentiële medewerkers die daadwerkelijk bij het bedrijf passen. Omdat ze zich aangetrokken voelen door het verhaal en uitstraling van het bedrijf. Omdat ze zich herkennen in de manier van werken, van zaken doen.

  Webcreatie
  Een verhaal is pas inspirerend als het goed verteld wordt. We ontwerpen en realiseren websites waarmee jij voorop loopt en je onderscheidt van je concurrenten. We blijven op de hoogte van de nieuwste technieken en nemen dit mee in de realisatie van jouw website.

  We beginnen met een intakesessie waarin we samen met jullie gaan bepalen wat we waar gaan communiceren. Wij stellen scherpe vragen en laten je nadenken over dingen waar je zelf misschien niet aan gedacht had. We geven een advies over de structuur van je website en de ideale flow voor je doelgroepen.

  Als we weten wat we op welke pagina gaan vertellen, is het nog belangrijk hoe we de pagina opbouwen. We doen dat door een prototype te maken. De prototypes die wij maken zijn net websites. Je kan hier doorheen klikken en je krijgt zelfs al een impressie van hoe alles gaat werken. Op deze manier testen we in deze fase ook direct hoe de website ‘voelt’. Dit doen we sowieso voor desktop, en vaak ook nog voor de mobiele weergave.

  Nu gaat het leuk worden. Als we de blauwdruk helemaal geperfectioneerd hebben, gaan we aan de slag met het webdesign (UI). Als wij je huisstijl hebben ontworpen hoef je je nergens druk om te maken. We maken desktop helemaal op en indien gewenst voeren we dat ook door voor het mobiele prototype. Like we said, nu wordt het écht leuk.

  Time for the real deal: development.
  We nemen het technische en grafische ontwerp en zetten dit om in HTML, CSS, PHP en Javascript. Dit doen we zodat je website snel laadt én aantrekkelijk is. We gebruiken WordPress als Content Management Systeem (CMS). Dit is gemakkelijk te gebruiken en we richten het zo in dat je als organisatie maximale vrijheid hebt, maar je ook beschermt bent tegen ongelukjes!

  Hier hebben we met z’n allen naartoe gewerkt! Samen met jullie hebben we alle content gerealiseerd. De foto’s zijn gemaakt en geselecteerd, de teksten geschreven en de video’s geschoten. Dit hebben we allemaal op de website geplaatst en nu is het tijd om te laten zien waar jullie zo trots op zijn en waarom jullie organisatie voorop loopt!
  Skills in Website Creatie (29)
  Php DevelopmentWebdesignWordPressLogoWeb DevelopmentHuisstijlDevelopmentSloganFilmHosting+19
  Project in Website Creatie (1)
  NYMA merkidentiteit, huisstijl & webontwikkeling - Website Creatie
  Klant in Website Creatie (1)
  NYMAOverheid | local

  Meer informatie over Website Creatie

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag BYRON om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.
Team

14 leden in BYRON's team

BYRON cover
Neem gemakkelijk contact op met BYRON's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

BYRON heeft 1 award gewonnen

CKN Communicatieprijs2019-10-31Branding

Reviews

Nog geen review voor BYRON

Gewerkt met BYRON?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van BYRON

Details


http://www.byron.nl

 • HoofdkantoorSint Annastraat 198, 6525 GX Nijmegen, Netherlands

Sortlist

Building great business stories.

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Voor klanten
 • Ontdek
 • Krijg advies
 • Zoeken
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Prijzen
 • Kom op de lijst te staan
Middelen
 • Blog
 • Hulp en ondersteuning
Bedrijf
 • Over
 • Contact opnemen met
 • Jobs
 • 2023 © Sortlist - Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacybeleid