Convident B.V., Groningen | Sortlist
Sortlist
Convident B.V. cover
Convident B.V. logo

Convident B.V. Groningen, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.
Websites, webshops en online marketing voor ambitieuze organisaties.
Wij helpen ambitieuze organisaties met het uitvoeren van hun online strategie. We ontwerpen en ontwikkelen websites en webshops, volledig geoptimaliseerd door resultaatgerichte online marketing campagnes. Met gedreven professionals als aanjagers creëren we impact voor onze opdrachtgevers. Online strategie, UX design, technische realisatie en online conversies. Dat is waar we goed in zijn en een bewezen track record hebben.
9 mensen in hun team
Spreekt Nederlands
3 projecten in hun portfolio
Sortlist lid sinds 2022
Opgericht in 2015
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven

Diensten

2 diensten aangeboden door Convident B.V.

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Wij helpen ambitieuze organisaties met het uitvoeren van hun online strategie. We ontwerpen en ontwikkelen websites en webshops, volledig geoptimaliseerd door resultaatgerichte online marketing campagnes. Met gedreven professionals als aanjagers creëren we impact voor onze opdrachtgevers. Online strategie, UX design, technische realisatie en online conversies. Dat is waar we goed in zijn en een bewezen track record hebben.
  Skills in Online Advertising (12)
  sea marketingWebshop DevelopmentSEAOnline Marketingonline advertisingsearch marketingseagoogle shoppingonline promotiondigital campaign+2
  Project in Online Advertising (1)
  DE VRIES XL - Online Advertising
  Klant in Online Advertising (1)
  DE VRIES XLE-commerce | national

  Meer informatie over Online Advertising


 • Beschrijving
  Wij helpen ambitieuze organisaties met het uitvoeren van hun online strategie. We ontwerpen en ontwikkelen websites en webshops, volledig geoptimaliseerd door resultaatgerichte online marketing campagnes. Met gedreven professionals als aanjagers creëren we impact voor onze opdrachtgevers. Online strategie, UX design, technische realisatie en online conversies. Dat is waar we goed in zijn en een bewezen track record hebben.
  Skills in Digital Strategy (11)
  frontend frameworkwebdevelopment consultancywebsite ontwerpSearch MarketingSearch Engine Marketingdigital strategywebshop developmentmarketing analysisdigital marketing consultancybackend development+1
  Projecten in Digital Strategy (3)
  HB PERSONEEL - Digital Strategy
  DE VRIES XL - Digital Strategy
  VAN DER WERFF LOGISTICS - Digital Strategy
  Klanten in Digital Strategy (3)
  VAN DER WERFF LOGISTICSLogistiek & Supply Chain | international
  HB PERSONEELPersoneelszaken | national
  DE VRIES XLE-commerce | national

  Meer informatie over Digital Strategy

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag Convident B.V. om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

3 projecten uitgevoerd door Convident B.V.

HB PERSONEEL
HB PERSONEEL

Project gemaakt voor HB PERSONEEL in de Personeelszaken industrie voor een B2B / B2C publiek. Bedrijven benaderen voor een droombaan HB Personeel is een enthousiast en persoonlijk uitzendbureau gevestigd in Groningen. Hun werkgebied bestaat uit de 3 noordelijke provincies (Groningen, Friesland en Drenthe). Dagelijks zijn ze aan de slag om kandidaten te helpen naar hun droombaan. Convident is als trotse digitaal partner aan HB personeel verbonden, met tot op de dag van vandaag de blik gericht op een langdurige online samenwerking. Wat begon als een eenvoudige webomgeving, is uitgebreid naar een op maat gemaakte website met een uitgebreide vacature module!

Digital StrategyWebsite Creatie
Lees meer
DE VRIES XL
DE VRIES XL

Project gemaakt voor DE VRIES XL in de E-commerce industrie voor een B2C publiek.Groots in tuinmeubelen, groots online De Vries XL is een familiebedrijf dat in 1946 is begonnen als een winkel aan huis met een breed assortiment. Vanaf toen is de fysieke winkel alleen maar blijven groeien en hebben ze hun assortiment in de jaren erop op verschillende manieren uitgebreid. Tegenwoordig is De Vries XL een echte tuinmeubelenzaak en hebben ze 3000m² tot hun beschikking. Convident heeft al jaren een zeer nauwe samenwerking op het gebied van de online uitingen van het bedrijf. Wat begon in de ondersteuning met hun bestaande webshop, hebben we later volledig custom ontworpen en gebouwd in WordPress met Woocommerce.

Digital StrategyE-commerceOnline Advertising+2
Lees meer
VAN DER WERFF LOGISTICS
VAN DER WERFF LOGISTICS

Project gemaakt voor VAN DER WERFF LOGISTICS in de Logistiek & Supply Chain industrie voor een B2B publiek.Eenvoudig in gebruik, sterk in resultaat! Convident heeft een nieuwe Werken Bij Van der Werff Logistics gerealiseerd. Eenvoud is de kracht, less is more. We hebben de vacature website ontworpen (wireframes en designs) en ontwikkelt binnen WordPress CMS. De samenwerking is door heldere afspraken en strakke communicatielijnen in een korte tijd een groot succes geworden. De mensen van Van Der Werff zijn betrokken en staan klaar voor de mensen in de transport. Dat heeft Convident meegenomen in de vertaalslag naar de website. Dat merk je direct zodra je je hebt aangemeld. Snel en simpel vacatures bekijken in een competatieve markt, de keuze om in één klik te solliciteren en een platform dat aansluit bij hun organisatieprocessen. Onze developers hebben rekening gehouden met alles wat ze nodig hebben om het sollicteren vlekkeloos te laten verlopen. En dat blijkt meteen uit de eerste resultaten!

Digital StrategyWebsite Creatie
Lees meer
Heb je een soortgelijk project?

Vraag Convident B.V. om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

9 leden in Convident B.V.'s team

Convident B.V. cover
VerhaalHet Convident team bestaat uit enthousiaste vakmensen met oog voor detail. We staan voor teamwork en persoonlijke ontwikkeling! Onze projectmanager, online marketeers, UX designers en developers staan voor je klaar. Maak kennis met jouw Convident teamgenoten.
Neem gemakkelijk contact op met 's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

Convident B.V. heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor Convident B.V.

Gewerkt met Convident B.V.?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen


Contact

Contact gegevens van Convident B.V.

Details


https://www.convident.nl/

 • HoofdkantoorKraneweg 48, Groningen, Nederland

Sortlist

Building great business stories.

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Voor klanten
 • Ontdek
 • Krijg advies
 • Zoeken
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
Middelen
 • Blog
 • Hulp en ondersteuning
Bedrijf
 • Over
 • Contact opnemen met
 • Jobs
 • 2022 © Sortlist - Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacybeleid