Dorèl Xtra Bold

Bureau expert in Branding & Positionering, Ontwerp

Profiel geverifieerd door zijn eigenaarContact Dorèl Xtra Bold
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
() reviews)Contact Dorèl Xtra Bold

Grafisch ontwerpbureau en communicatiebureau Dorèl Xtra Bold helpt jou jouw merk of product te onderscheiden. Met een sterk concept, heldere content, een effectief grafisch design en een aantrekkelijk online vormgeving. Branding, huisstijl, brochure of boek?

Op zoek naar een grafisch ontwerper die jou helpt bij het neerzetten van jouw merknaam of product? Bij branding, het ontwerpen van een huisstijl met briefpapier, enveloppen en visitekaartjes? Of het verzorgen van de opmaak en productiebegeleiding van een brochure, magazine, catalogus of boek? Bij ons grafisch ontwerpbureau ben je aan het juiste adres.

Responsive website ontwerpen en online media Voor een responsive website ontwikkelen bieden we het hele traject aan. Aan de hand van jouw wensen creëren we een functioneel ontwerp ook wel wireframe of navigatiestructuur genoemd. We adviseren je bij het maken van SEO (zoekmachine-optimalisatie) vriendelijke content en bij het opzetten van een online marketing campagne. Hebben wij de gewenste expertise niet in huis dan zorgen we dat we voor jou de specialist in huren die het beste bij jou past.

Mailchimp mailing of huisstijl Word template of Powerpoint presentatie? Naast grafisch design van een nieuwsbrief, vertalen we ook het ontwerp naar een digitale template voor een online-tool als Mailchimp. Indien gewenst kunnen we deze e-nieuwsbrief ook per uitgave voor jouw opmaken en ook versturen.
Wil je graag een op maat gemaakte Word template of sjabloon die in de huisstijl past? Of een template voor een Powerpoint presentatie die je zelf verder kan uitwerken? We kunnen het allemaal!

Een digitale presentatie, website, brochure, jaarverslag, gevelbelettering, bewegwijzering of…? Je wilt jouw verhaal zo goed mogelijk vertellen en jouw brand zo helder mogelijk uitlichten? Dat kan in vele vormen: een folder, digitale presentatie, website, e-zine, jaarverslag, rapport, signing of iets anders. Voor welke vorm dan ook zoek je een partner die jou daarmee kan helpen. Wij zijn die partner die aan veel wensen tegemoet kan komen en misschien zelfs iets meer dan dat.

Uitgestrekt werkveld van non-profit tot MKB

Wij werken veel voor organisaties en instellingen in de publieke sector. Enkele opdrachtgevers van ons zijn diverse afdelingen van het UMCG, Rijksuniversiteit Groningen, Hanzehogeschool, gemeente Groningen en Lentis in provincie Groningen, Drenthe en Friesland. Wij voelen ons thuis bij vele afdelingen, diensten en lagen binnen organisaties waaronder facilitair, marketing, pr en communicatie, recruitment, ICT, secretariaat, management, directie, raad van bestuur. Met evenveel plezier werken we voor instellingen, stichtingen en het MKB bedrijfsleven, van ZZP tot BV.

Belangrijk is, is dat er een gevoel van connectie is met onze opdrachtgevers: dat we elkaar begrijpen. Dat werkt wel zo prettig en levert het beste resultaat!

De meeste opdrachtgevers van ons bevinden zich in Noord Nederland in de provincies Overijssel, Drenthe, Groningen en Friesland. Van Zwolle tot Assen en van Groningen tot Leeuwarden.

starstarstarstarstar
starstarstarstarstar
() reviews)Contact Dorèl Xtra Bold

Certificaties

Profiel geverifieerd door de eigenaar

Locatie

placeLaat adres zienkeyboard_arrow_right

Talen

ennl

Diensten

Contactgegevens

webWebsite zienkeyboard_arrow_right
phoneToon het mobiele nummerkeyboard_arrow_right
emailToon het e-mailadreskeyboard_arrow_right

Sociale media

Facebookkeyboard_arrow_rightLinkedinkeyboard_arrow_right

Aangeboden diensten

Wij zijn actief in verschillende sectoren.

Branding & Positionering
  • Branding, huisstijl, brochure of boek? Op zoek naar een grafisch ontwerper die jou helpt bij het neerzetten van jouw merknaam of product? Bij branding, het ontwerpen van een huisstijl met briefpapier, enveloppen en visitekaartjes? Bij ons grafisch ontwerpbureau ben je aan het juiste adres.
Vraag info aan
Ontwerp
  • Wij zijn een full service grafisch communicatiebureau. Je kan bij ons terecht voor proposotionering van jouw merk, strategisch advies, heldere content, aantrekkelijk grafische vormgeving en effectieve online media.
Vraag info aan

Geïnteresseerd in onze diensten? Neem nu contact met ons op!

Contact Dorèl Xtra Bold

Informatie over het bureau

2

Diensten

0

Reviews

0

Projecten

3

Teamleden

Klantenreviews

Bekijk de laatste reviews van onze klanten

review(s) geplaatst

Totaal beoordelingen

0/5
starstarstarstarstar
starstarstarstarstar

Laat ons u voorstellen aan de beste bureaus voor uw project

Van webdesign tot reclamebureaus: wij houden rekening met ál uw criteria en stellen u voor aan de meest passende bureaus. U vergelijkt de voorstellen dan zelf en maakt de beste keuze.

Vind mijn bureau

100% gratis - Kosten worden in rekening gebracht bij de marketingbureaus die met u willen werken.