Ik heb een bureauIk heb een bureau nodig

Dorèl Xtra Bold

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border

Nog geen reviews

Plaats de eersteContact Dorèl Xtra Bold

Certificaties van Dorèl Xtra Bold

Verificatie lintje

Profiel geverifieerd door de eigenaar

Locatie van Dorèl Xtra Bold

placeLaat adres zienkeyboard_arrow_right
Dorèl Xtra Bold locatie

Talen gesproken door Dorèl Xtra Bold

EngelsNederlands

Diensten (2) aangeboden door Dorèl Xtra Bold

Contactgegevens voor Dorèl Xtra Bold

webWebsite zienkeyboard_arrow_right
phoneToon het mobiele nummerkeyboard_arrow_right
emailToon het e-mailadreskeyboard_arrow_right

Dorèl Xtra Bold

NederlandGroningen

Over ons Dorèl Xtra Bold

Grafisch ontwerpbureau en communicatiebureau Dorèl Xtra Bold helpt jou jouw merk of product te onderscheiden. Met een sterk concept, heldere content, een effectief grafisch design en een aantrekkelijk online vormgeving. Branding, huisstijl, brochure of boek?

Op zoek naar een grafisch ontwerper die jou helpt bij het neerzetten van jouw merknaam of product? Bij branding, het ontwerpen van een huisstijl met briefpapier, enveloppen en visitekaartjes? Of het verzorgen van de opmaak en productiebegeleiding van een brochure, magazine, catalogus of boek? Bij ons grafisch ontwerpbureau ben je aan het juiste adres.

Responsive website ontwerpen en online media Voor een responsive website ontwikkelen bieden we het hele traject aan. Aan de hand van jouw wensen creëren we een functioneel ontwerp ook wel wireframe of navigatiestructuur genoemd. We adviseren je bij het maken van SEO (zoekmachine-optimalisatie) vriendelijke content en bij het opzetten van een online marketing campagne. Hebben wij de gewenste expertise niet in huis dan zorgen we dat we voor jou de specialist in huren die het beste bij jou past.

Mailchimp mailing of huisstijl Word template of Powerpoint presentatie? Naast grafisch design van een nieuwsbrief, vertalen we ook het ontwerp naar een digitale template voor een online-tool als Mailchimp. Indien gewenst kunnen we deze e-nieuwsbrief ook per uitgave voor jouw opmaken en ook versturen.
Wil je graag een op maat gemaakte Word template of sjabloon die in de huisstijl past? Of een template voor een Powerpoint presentatie die je zelf verder kan uitwerken? We kunnen het allemaal!

Een digitale presentatie, website, brochure, jaarverslag, gevelbelettering, bewegwijzering of…? Je wilt jouw verhaal zo goed mogelijk vertellen en jouw brand zo helder mogelijk uitlichten? Dat kan in vele vormen: een folder, digitale presentatie, website, e-zine, jaarverslag, rapport, signing of iets anders. Voor welke vorm dan ook zoek je een partner die jou daarmee kan helpen. Wij zijn die partner die aan veel wensen tegemoet kan komen en misschien zelfs iets meer dan dat.

Uitgestrekt werkveld van non-profit tot MKB

Wij werken veel voor organisaties en instellingen in de publieke sector. Enkele opdrachtgevers van ons zijn diverse afdelingen van het UMCG, Rijksuniversiteit Groningen, Hanzehogeschool, gemeente Groningen en Lentis in provincie Groningen, Drenthe en Friesland. Wij voelen ons thuis bij vele afdelingen, diensten en lagen binnen organisaties waaronder facilitair, marketing, pr en communicatie, recruitment, ICT, secretariaat, management, directie, raad van bestuur. Met evenveel plezier werken we voor instellingen, stichtingen en het MKB bedrijfsleven, van ZZP tot BV.

Belangrijk is, is dat er een gevoel van connectie is met onze opdrachtgevers: dat we elkaar begrijpen. Dat werkt wel zo prettig en levert het beste resultaat!

De meeste opdrachtgevers van ons bevinden zich in Noord Nederland in de provincies Overijssel, Drenthe, Groningen en Friesland. Van Zwolle tot Assen en van Groningen tot Leeuwarden.

Diensten (2) aangeboden door Dorèl Xtra Bold

Branding & Positionering

€50000 – €1000000

Branding, huisstijl, brochure of boek? Op zoek naar een grafisch ontwerper die jou helpt bij het neerzetten van jouw merknaam of product? Bij branding, het ontwerpen van een huisstijl met briefpapier, enveloppen en visitekaartjes? Bij ons grafisch ontwerpbureau ben je aan het juiste adres.

Huisstijl
Ontwerp
Identity
Brand Identity
Brand Strategy
Brand Management
Huisstijlontwikkeling
Corporate Identity
Branding
Brand Development
Brand Design
Branding Identity
design agency
design studio
grafisch ontwerp
Graphic Design
Logo Design
Logo Creation
logo design studio
Logo & Huisstijl
Logo
design a logo
create a logo
{{ skills.collapsed ? ("Show more" | translate) : ("Show less" | translate) }}

Ontwerp

€50000 – €1000000

Wij zijn een full service grafisch communicatiebureau. Je kan bij ons terecht voor proposotionering van jouw merk, strategisch advies, heldere content, aantrekkelijk grafische vormgeving en effectieve online media.

grafisch ontwerp
Design
Typography
design process
grafische vormgeving
Graphic
portfolio
design portfolio
design team
Logo Design
create a logo
design a logo
Branding
Brand Identity
design studio
Brand Design
brochure layout
template design
Newsletter
new identity
newsletter design
Book Design
book cover design
jaarverslag ontwerpen
Magazine Design
website ontwikkeling
Website ontwerp
design website
professional website design
Webdevelopment
{{ skills.collapsed ? ("Show more" | translate) : ("Show less" | translate) }}

Reviews (0) gegeven aan Dorèl Xtra Bold

Er is nog geen review gepubliceerd

Wees de eerste om er één te posten!