DTT | Doing Things Together, Amsterdam | Sortlist

DTT | Doing Things Together cover
DTT | Doing Things Together logo

DTT | Doing Things Together Amsterdam, Nederland

Dit profiel en de details worden beheerd door de eigenaar van het bureau.

Partner in ontwikkeling

Met passie werken we aan een perfecte mix van techniek, strategie en creativiteit. DTT is in 2010 opgericht en in korte tijd hebben we grote stappen mogen maken; een spraakmakend portfolio, miljoenen downloads, duizenden 5 sterren reviews, nummer 1 posities in de app stores, sterke referenties, een competent en gedreven team en een mooi divers bestand aan opdrachtgevers.

Resultaatgericht

In ons doen en denken zijn we resultaatgericht en we bewaken de (commerciële) doelstellingen van onze opdrachtgevers. Daarnaast adviseren wij ook over de beveiliging, promotie, distributie en het verdienmodel van de oplossing. Allemaal belangrijke ingrediënten waarmee we ideeën en wensen, omzetten tot geslaagde projecten.

DTT heeft een groot ontwikkelteam met verschillende ontwikkeldisciplines. Bij DTT ontwikkelen we maatwerk oplossingen, waaronder: Web applicaties, Gewrapte apps, Native apps en Hybride apps met bijvoorbeeld Titanium, Xamarin of Unity. Dit maakt ons advies relatief onafhankelijk, daar waar we alle opties in-house kunnen aanbieden. Verder, DTT heeft alle ontwikkelaars echt in dienst. Dit geeft de nodige grip op kwaliteit, beschikbaarheid en continuïteit. Een ander belangrijk voordeel welke DTT biedt is de inzetbaarheid van onze code library, ons grote portfolio biedt mogelijkheden tot hergebruik van code, de kostenvoordelen welke dit met zich meebrengt berekenen we door aan de opdrachtgever.

Bij DTT zien we een nieuwe opdracht niet alleen als 'extra omzet' maar vooral ook als een uitdaging en een kans om onze kennis en kunde te demonstreren. Deze methode passen we met succes (en naar tevredenheid) toe bij zowel overheden, multinationals, start-ups, het MKB als particulieren.

Visie en missie

DTT opereert op het snijvlak van techniek en creativiteit, een bijzondere en specialistische combinatie. Daarom treden wij naar voren als expert en adviseur, we nemen onze verantwoordelijkheid om te komen tot een succesvolle eindoplevering voor zowel de opdrachtgever als de eindgebruiker. Een proactieve houding en helder verwachtingsmanagement zijn essentieel voor een bevredigende eindoplevering. Wij zijn open in onze communicatie en geven onze opdrachtgevers inzicht in de voor- en nadelen van de gekozen eindoplossing.

Bij DTT gaan we niet voor 'quick wins' maar voor het opbouwen van lange termijn relaties en opleveringen van een overtuigende kwaliteit. Bij DTT bouwen we elke dag verder aan het verder vergroten van onze aantrekkingskracht, aantrekkingskracht welke ons helpt getalenteerde collega’s en mooie opdrachtgevers aan ons te binden. Door continue te investeren in onderscheidend design, innovatieve technieken, gebruikers-testen en onderhoud komen we tot oplossingen die op lange termijn het verschil maken voor onze opdrachtgevers en de eindgebruikers.

65 mensen in hun team
Spreekt Duits, Engels, Nederlands
3 projecten in hun portfolio
Werkt op afstand over de hele wereld
Sortlist lid sinds 2017
Opgericht in 2010
Nog geen reviewsWees de eerste om er een te schrijven
Vergelijk met andere bureaus

Diensten

2 diensten aangeboden door DTT | Doing Things Together

Naam van dienst
Niveau van ervaring

Gerelateerde beoordelingen
Vanaf

 • Beschrijving
  Als games ontwikkelaar begrijpen wij dat het maken van een serious game geen spelletje is. Met specialisten op het gebied van o.a. strategie, concepting, E-learning en techniek zijn wij een full service dienstverlener wanneer het aankomt op het ontwikkelen van games. Met gamification helpen wij zowel overheden als bedrijven bij het behalen van hun educatieve- en commerciële doelstellingen. Jij wilt jouw doelgroep toch ook op een originele manier bereiken en aan jouw product of dienst binden? Of het nu gaat om het leren pianospelen via een game, de klantvriendelijke houding onder je personeel verbeteren, of dat je jouw doelgroep simpelweg wilt vermaken met een entertainende game: DTT kan je wens realiseren. Bij DTT verliezen we nooit je doelstellingen uit het oog en zullen we je altijd adviseren over de voor- en nadelen van de door jouw gekozen oplossing. We nemen onze verantwoordelijkheid om te komen tot een succesvolle eindoplevering voor zowel de opdrachtgever als de eindgebruikers. We geven advies op basis van een op maat uitgevoerd onderzoek. Na wederzijdse tevredenheid over het concept, de game-elementen en het design, gaan we over op de techniek. DTT: jouw full-service partner in games ontwikkeling.
  Skills in Gaming (3)
  Android GamingiOS GamingHybrid Gaming
  Projecten in Gaming (2)
  King Penguin - Greenpeace AR - Gaming
  I amsterdam Maps & Routes - Gaming
  Klanten in Gaming (2)
  I amsterdamReizen & Vrije tijd |
  GreenpeaceNon-profit | international

  Meer informatie over Gaming


 • Beschrijving
  App ontwikkelen is onze kernactiviteit. DTT is een full-service ontwikkelingsbedrijf gespecialiseerd in app-, web- en game-oplossingen. Wij nemen een proactieve houding aan tijdens het gehele realisatieproces, van concept tot na publicatie, waarbij wij het voorop stellen om onze opdrachtgevers in staat te stellen goed geïnformeerde keuzes te maken. DTT staat voor 'Doing Things Together', samen werken wij met de opdrachtgever aan de mooiste oplossingen. DTT opereert op het snijvlak van techniek en creativiteit, een bijzondere en specialistische combinatie. Daarom treden wij naar voren als expert en adviseur, wij nemen onze verantwoordelijkheid om te komen tot een succesvolle eindoplevering voor zowel de opdrachtgever als de eindgebruiker. Een proactieve houding en helder verwachtingsmanagement zijn essentieel bij het app ontwikkelen. Wij zijn open in onze communicatie en geven onze opdrachtgevers inzicht in de voor- en nadelen van de gekozen eindoplossing.
  Skills in Mobile App (3)
  Hybrid AppiOS Native AppAndroid Native App
  Projecten in Mobile App (3)
  King Penguin - Greenpeace AR - Mobile App
  I amsterdam Maps & Routes - Mobile App
  Hebban boeken community app - Mobile App
  Klanten in Mobile App (3)
  I amsterdamReizen & Vrije tijd |
  HebbanEntertainment & Events |
  GreenpeaceNon-profit | international

  Meer informatie over Mobile App

Heb je een van die diensten nodig?

Vraag DTT | Doing Things Together om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.Portfolio

3 projecten uitgevoerd door DTT | Doing Things Together

King Penguin - Greenpeace AR
King Penguin - Greenpeace AR

Project gemaakt voor Greenpeace in de Non-profit industrie voor een B2C publiek.Om extra aandacht te krijgen voor het beschermen van de Zuidpoolzee, het leefgebied van de pinguïns, heeft DTT in opdracht van Greenpeace de Koning Pinguïn AR app en concept ontwikkeld. Het concept is vergelijkbaar met het populaire Pokémon GO, alleen gaan gebruikers nu op zoek naar pinguïns. Pinguïn gevonden? Maak dan met behulp van augmented reality een foto van de pinguïn om zo de zoektocht naar de volgende pinguïn te unlocken. Verder bevat de app leuke feitjes welke net als de gemaakte foto's met vrienden kunnen worden gedeeld. Naast de zoektocht kunnen gebruikers in de app ook de petitie tekenen voor het beschermen van de Zuidpoolzee.Via het CMS kunnen de pinguïns worden gepositioneerd door een locatie op de kaart te selecteren. Wanneer een gebruiker zich binnen twee kilometer van een gepositioneerde pinguïn bevindt, zal de app deze weergeven. Voor gebruikers die zich niet binnen deze radius bevinden, zal er een willekeurige locatie worden gegenereerd. Daarnaast zijn er aantal verboden gebieden; in deze gebieden zullen geen pinguïns worden gepositioneerd. Denk hierbij aan bijvoorbeeld snelwegen, treinsporen, ziekenhuizen en busbanen.

GamingMobile App
Meer lezen
I amsterdam Maps & Routes
I amsterdam Maps & Routes

Project gemaakt voor I amsterdam in de Reizen & Vrije tijd industrie voor een B2C publiek. Hebban huisvest de grootste- en meest actieve boekencommunity van Nederland, Hebban [https://www.hebban.nl/] is een platform voor lezers door lezers. Met de Hebban app kunnen boektitels eenvoudig gevonden worden en worden toegevoegd aan leeslijstjes van de gebruikers. Daarnaast biedt de app de mogelijkheid om details, ratings, beoordelingen en statistieken over boeken te vinden. Dit alles in een handig overzicht, met een prachtig design. De boeken worden opgevraagd vanuit Hebban’s bestaande database.

GamingMobile App
Meer lezen
Hebban boeken community app
Hebban boeken community app

Project gemaakt voor Hebban in de Entertainment & Events industrie voor een publiek. Hebban huisvest de grootste- en meest actieve boekencommunity van Nederland, Hebban [https://www.hebban.nl/] is een platform voor lezers door lezers. Met de Hebban app kunnen boektitels eenvoudig gevonden worden en worden toegevoegd aan leeslijstjes van de gebruikers. Daarnaast biedt de app de mogelijkheid om details, ratings, beoordelingen en statistieken over boeken te vinden. Dit alles in een handig overzicht, met een prachtig design. De boeken worden opgevraagd vanuit Hebban’s bestaande database.

Mobile App
Meer lezen
Heb je een soortgelijk project?

Vraag DTT | Doing Things Together om een offerte en krijg in korte tijd een antwoord.


Team

65 leden in DTT | Doing Things Together's team

Neem gemakkelijk contact op met DTT | Doing Things Together's team

Stuur ze een bericht en krijg snel een antwoord.


Prijzen

DTT | Doing Things Together heeft 0 awards gewonnen


Reviews

Nog geen review voor DTT | Doing Things Together

Gewerkt met DTT | Doing Things Together?

Deel je ervaring met ons.

Een review plaatsen

Contact

Contact gegevens van DTT | Doing Things Together


Details


http://www.d-tt.nl/

 • HoofdkantoorSint Nicolaasstraat 9, 1012 NJ Amsterdam, Netherlands

Sortlist logo

Sortlist is een onafhankelijk platform dat voor je op zoek gaat naar de meest relevante bureaus voor jouw project. Laat ons weten wat je zoekt, dan gaan wij aan de slag.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Sortlist
 • Over
 • Jobs
 • Blog
 • Contact opnemen met
Voor klanten
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Ontdek
 • Ik heb een bureau nodig
Voor bureaus
 • Hoe het werkt
 • Klantenervaringen
 • Prijzen
 • Ik heb een bureau
 • 2021 © Sortlist | 
 • Alle rechten voorbehouden
 • Voorwaarden
 • Privacy
 • Hulpcentrum
 • Landen
 • Talen